Returning of the written off #45 Invited only - Page 12

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

37.6k

Users

7

5.3k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=84Z2_weUUqM#t=101[/YOUTUBE]

PREDIVAN MLADIC

Koja bi odolela ovom dzentlmenu?! (VIDEO)

Popularni saljivdija iz Kalifornije zvani Fjuzitjub u najnovijem snimku resio je da se ne zeza ve da obraduje i nasmeje svaku damu na koju nai'e. Pogledajte kako je to izveo u prilozenom videu...

Edited by Daltoni - 11 years ago
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

A ja buzdovan 😃 a sta mi napisase za ljubav

I ja sam buzdovan,samo sam kreten prvo racunala 15:3=3 Mozak mi na rezervi 😆 Sita sam se nacitala sta pise za perorez kad ono medjutim ,ja buzdovan i to pravi 🤣
Daltoni thumbnail
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Drajce, ocekujem neku fotografiju uskoro sa rezultatima tih vezbanja..😉

Au Dal pa nece to tako skoro...ono sto sam godinama gradila,ne moze da se srusi tako brzo 🤣
Daltoni thumbnail

Oslabite bez dijete

izvor: lisa | sreda 19.03.2014. | 14:29 Dijeta&Fitnes | 3 komentara

Postoje naini da izgubite kilograme, a da ne morate da se podvrgnete iscrpljujuim dijetama.

Najbitnija stavka je da elite da unesete promene u vas zivot. Zamenite stare, lose navike onim novim, zdravim.

Evo pet glavnih faktora koji ce vam pomoi da na zdrav nacin dostignete zeljenu kilazu:

Vezbajte

Svakodnevna fizicka aktivnost sagoreva kalorije i stvara misice, a ujedno cini da izgledate i osecate se bolje. Cak i setnja psa ili vonja bicikla do skole ili prodavnice mogu doneti vidljivu promenu. Ukoliko zelite da sagorite vise kalorija - povecajte intenzitet aktivnosti, a mozete poceti i sa nekim malo jaim vezbama koje ce vam pomoci pri oblikovanju misica.

Manje vremena provodite pred televizorom

Jedan od najveih prijatelja neeljenih kilograma jeste upravo - televizija. Umesto bilo koje vrste fizikih aktivnosti, veina e se ee odluiti za odmaranje ispred TV-a. U ovu kategoriju spada i vreme koje provodite pred kompjuterom, korienje mobilnih telefona i igranje video igrica. Ograniite ove aktivnosti na manje od dva sata dnevno, pa ak i ako umesto toga odete sa drutvom u trni centar - svakako ete biti aktivniji i lepe ete provesti vreme u druenju.

Vodite racuna o velicini porcija

Porcije hrane su obicno vece nego sto bi trebalo da budu, a te ekstra kalorije koje unesemo, logino, vode ka gojaznosti. Jos jedan bitan faktor koji dosta utice na dobijanje kilograma jesu napici sa velikom kolicinom secera u organizam. Dakle, odlucujte se za manje porcije - ukoliko ste u restoranu dobro je cak i podeliti porciju na dva dela, i trudite se da sto manje pijete sokove i gazirane napitke i cese se odlucujte za vodu.

Svakodnevno jedite voce i povrce

Voce i povrce predstavlja mnogo vise od vitamina i minerala. Ono je puno celuloze i zato moe da nas brzo zasiti. Samim tim, organizam ce zahtevati manje kolicine hrane. Pocnite svaki rucak salatom. Neka to bude jednostavno zacinjena salata, bez kaloricnih preliva i dodataka.

Ne preskaite dorucak

Dorucak je obrok koji pokrece metabolizam, sagoreva kalorije i daje vam energiju za sve aktivnosti koje vas cekaju. Osobe koje preskau dorucak u toku dana osetie vecu glad, zbog cega cesto dolazi do prejedanja, a samim tim i do prekomernog unosa kalorija u organizam. Zapravo, prema nekim istrazivanjima, osobe koje preskacu dorucak obicno imaju veci indeks telesne mase od ljudi koji doruckuju.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

Au Dal pa nece to tako skoro...ono sto sam godinama gradila,ne moze da se srusi tako brzo 🤣

Moze Drajce, moze, za tri mesaca ces videti veliku promenu,do tad iskuliraj..tako sam ja..😉
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Drya

I ja sam buzdovan,samo sam kreten prvo racunala 15:3=3 Mozak mi na rezervi 😆 Sita sam se nacitala sta pise za perorez kad ono medjutim ,ja buzdovan i to pravi 🤣

Dobro je 😃 nisam jedina koja flertuje 😆😆😆
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Oslabite bez dijete

izvor: lisa | sreda 19.03.2014. | 14:29 Dijeta&Fitnes | 3 komentara

Postoje naini da izgubite kilograme, a da ne morate da se podvrgnete iscrpljujuim dijetama.

Najbitnija stavka je da elite da unesete promene u vas zivot. Zamenite stare, lose navike onim novim, zdravim.

Evo pet glavnih faktora koji ce vam pomoi da na zdrav nacin dostignete zeljenu kilazu:

Vezbajte

Svakodnevna fizicka aktivnost sagoreva kalorije i stvara misice, a ujedno cini da izgledate i osecate se bolje. Cak i setnja psa ili vonja bicikla do skole ili prodavnice mogu doneti vidljivu promenu. Ukoliko zelite da sagorite vise kalorija - povecajte intenzitet aktivnosti, a mozete poceti i sa nekim malo jaim vezbama koje ce vam pomoci pri oblikovanju misica.

Manje vremena provodite pred televizorom

Jedan od najveih prijatelja neeljenih kilograma jeste upravo - televizija. Umesto bilo koje vrste fizikih aktivnosti, veina e se ee odluiti za odmaranje ispred TV-a. U ovu kategoriju spada i vreme koje provodite pred kompjuterom, korienje mobilnih telefona i igranje video igrica. Ograniite ove aktivnosti na manje od dva sata dnevno, pa ak i ako umesto toga odete sa drutvom u trni centar - svakako ete biti aktivniji i lepe ete provesti vreme u druenju.

Vodite racuna o velicini porcija

Porcije hrane su obicno vece nego sto bi trebalo da budu, a te ekstra kalorije koje unesemo, logino, vode ka gojaznosti. Jos jedan bitan faktor koji dosta utice na dobijanje kilograma jesu napici sa velikom kolicinom secera u organizam. Dakle, odlucujte se za manje porcije - ukoliko ste u restoranu dobro je cak i podeliti porciju na dva dela, i trudite se da sto manje pijete sokove i gazirane napitke i cese se odlucujte za vodu.

Svakodnevno jedite voce i povrce

Voce i povrce predstavlja mnogo vise od vitamina i minerala. Ono je puno celuloze i zato moe da nas brzo zasiti. Samim tim, organizam ce zahtevati manje kolicine hrane. Pocnite svaki rucak salatom. Neka to bude jednostavno zacinjena salata, bez kaloricnih preliva i dodataka.

Ne preskaite dorucak

Dorucak je obrok koji pokrece metabolizam, sagoreva kalorije i daje vam energiju za sve aktivnosti koje vas cekaju. Osobe koje preskau dorucak u toku dana osetie vecu glad, zbog cega cesto dolazi do prejedanja, a samim tim i do prekomernog unosa kalorija u organizam. Zapravo, prema nekim istrazivanjima, osobe koje preskacu dorucak obicno imaju veci indeks telesne mase od ljudi koji doruckuju.

e ovo zadnje mi uvijek stvara problem rijetko ili bolje receno nikad ne doruckujem 😕
Daltoni thumbnail

Pogledajte kako se Bekam snasao u novoj epizodi Mucki!

Nakon "cuvenog" Rodnijevog i Del Bojevog pogleda necete ostati ravnodusni

Na sajtu BBC-ja pojavio se isecak iz serije "Mucke" u kojoj glumi Dejvid Bekam.

Fudbaler ulazi u restoran i seda za sto sa Del Bojem i Rodnijem. Kada ga braca pitaju zato ih nosi on im odgovara da je to njegov nacin skrivanja. Nakon "cuvenog" Rodnijevog i Del Bojevog pogleda necete ostati ravnodusni.

Proslo je dosta vremena i pojavilo se puno sedih vlasi, ali duh je ostao...

A kako se slavni Bekam snasao u ovoj ulozi pogledajte ovde.