Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 1st Nov 2025 - WKV
Bigg Boss 19 - Daily Discusdion Topic - 2nd Nov 2025 - WKV
🏏ICC Women's World Cup 2025: South Africa W vs India W, FINAL🏏
BILLI IN BASKET 2.11
BEIJJATI AT PEAKS 1.11
🏏India tour of Australia, 2025: AUS vs IND,3rd T20I, Oval🏏
🏏A Nation With Billion Dreams, Best Wishes to Our Women in Blue🏏
Angad marries Vrinda ; Mihir & Tulsi ka rishta khatam!
Sushant’s sister has lost her mind completely!
Should Salman Khan finally find a girl to marry on his 60th birthday?
Favourite couple : Nov.1, 2025.Best epi. HD Clip. 😆😆
What if............Arjun
Aishwarya Rai at fault for ruining Salman's life?
I ja sam buzdovan,samo sam kreten prvo racunala 15:3=3 Mozak mi na rezervi 😆 Sita sam se nacitala sta pise za perorez kad ono medjutim ,ja buzdovan i to pravi 🤣

Au Dal pa nece to tako skoro...ono sto sam godinama gradila,ne moze da se srusi tako brzo 🤣
Drajce, ocekujem neku fotografiju uskoro sa rezultatima tih vezbanja..😉
Postoje naini da izgubite kilograme, a da ne morate da se podvrgnete iscrpljujuim dijetama.
Au Dal pa nece to tako skoro...ono sto sam godinama gradila,ne moze da se srusi tako brzo 🤣
I ja sam buzdovan,samo sam kreten prvo racunala 15:3=3 Mozak mi na rezervi 😆 Sita sam se nacitala sta pise za perorez kad ono medjutim ,ja buzdovan i to pravi 🤣
Oslabite bez dijete
izvor: lisa | sreda 19.03.2014. | 14:29 Dijeta&Fitnes | 3 komentaraPostoje naini da izgubite kilograme, a da ne morate da se podvrgnete iscrpljujuim dijetama.
Najbitnija stavka je da elite da unesete promene u vas zivot. Zamenite stare, lose navike onim novim, zdravim.
Evo pet glavnih faktora koji ce vam pomoi da na zdrav nacin dostignete zeljenu kilazu:
Vezbajte
Svakodnevna fizicka aktivnost sagoreva kalorije i stvara misice, a ujedno cini da izgledate i osecate se bolje. Cak i setnja psa ili vonja bicikla do skole ili prodavnice mogu doneti vidljivu promenu. Ukoliko zelite da sagorite vise kalorija - povecajte intenzitet aktivnosti, a mozete poceti i sa nekim malo jaim vezbama koje ce vam pomoci pri oblikovanju misica.
Manje vremena provodite pred televizorom
Jedan od najveih prijatelja neeljenih kilograma jeste upravo - televizija. Umesto bilo koje vrste fizikih aktivnosti, veina e se ee odluiti za odmaranje ispred TV-a. U ovu kategoriju spada i vreme koje provodite pred kompjuterom, korienje mobilnih telefona i igranje video igrica. Ograniite ove aktivnosti na manje od dva sata dnevno, pa ak i ako umesto toga odete sa drutvom u trni centar - svakako ete biti aktivniji i lepe ete provesti vreme u druenju.
Vodite racuna o velicini porcija
Porcije hrane su obicno vece nego sto bi trebalo da budu, a te ekstra kalorije koje unesemo, logino, vode ka gojaznosti. Jos jedan bitan faktor koji dosta utice na dobijanje kilograma jesu napici sa velikom kolicinom secera u organizam. Dakle, odlucujte se za manje porcije - ukoliko ste u restoranu dobro je cak i podeliti porciju na dva dela, i trudite se da sto manje pijete sokove i gazirane napitke i cese se odlucujte za vodu.
Svakodnevno jedite voce i povrce
Voce i povrce predstavlja mnogo vise od vitamina i minerala. Ono je puno celuloze i zato moe da nas brzo zasiti. Samim tim, organizam ce zahtevati manje kolicine hrane. Pocnite svaki rucak salatom. Neka to bude jednostavno zacinjena salata, bez kaloricnih preliva i dodataka.
Ne preskaite dorucak
Dorucak je obrok koji pokrece metabolizam, sagoreva kalorije i daje vam energiju za sve aktivnosti koje vas cekaju. Osobe koje preskau dorucak u toku dana osetie vecu glad, zbog cega cesto dolazi do prejedanja, a samim tim i do prekomernog unosa kalorija u organizam. Zapravo, prema nekim istrazivanjima, osobe koje preskacu dorucak obicno imaju veci indeks telesne mase od ljudi koji doruckuju.
Nakon "cuvenog" Rodnijevog i Del Bojevog pogleda necete ostati ravnodusni
Na sajtu BBC-ja pojavio se isecak iz serije "Mucke" u kojoj glumi Dejvid Bekam.
Fudbaler ulazi u restoran i seda za sto sa Del Bojem i Rodnijem. Kada ga braca pitaju zato ih nosi on im odgovara da je to njegov nacin skrivanja. Nakon "cuvenog" Rodnijevog i Del Bojevog pogleda necete ostati ravnodusni.
Proslo je dosta vremena i pojavilo se puno sedih vlasi, ali duh je ostao...
A kako se slavni Bekam snasao u ovoj ulozi pogledajte ovde.