Returning of the written off #44 Invited only - Page 14

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

50.9k

Users

7

5.5k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Jedva cekam da pogledam...ovo od danas samo da ovo zavrsim,i onako mi je potrebno nesto za umirenje...😉
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Biki 🤗
Ovo smo ti i ja , ti moj Kastijel ...(serija supernatural)

https://31.media.tumblr.com/7616c84cc87c99646f826a5724797ad7/tumblr_inline_n0qwxi9g1t1sy1of9.gif

Dal🤗Stigla si Jesi li bila u selu?
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Smeki nisam gledala jos danasnju epizodu a ne znam koji je plan od gauhar,samo vidim Zejn ce biti pijan za Holi i onda ce imati nesrecu,gde ce ga njegova lepsa polovina negovati❤️
Jedva cekam to negovanje☺️

Gohar je napila Zejna ,racunajuci da prespava s njim kako bi se udala za njega kao sto je uradila njena sestra.Ali vidis da ce da zavrsi u krevetu sa Rizavom 😆
smeker thumbnail

Dal🤗Stigla si Jesi li bila u selu?

Dal pocela je ta serija i kod mene na kanalu plus,supernatural ili Natprirodno ali uvek je u ponoc i nikad ne signem da odgledam.Moracu da pocnem ako je dobra.A sto se tice Lepotice i zveri to gledam i kod mene je prva sezona.Zanima me sta ce biti sa Mejfildom,😃
Bikica_Biki thumbnail
prve 4 -ima jos😉

Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: smeker

Gohar je napila Zejna ,racunajuci da prespava s njim kako bi se udala za njega kao sto je uradila njena sestra.Ali vidis da ce da zavrsi u krevetu sa Rizavom 😆

Znam da ona njena sestra navija da je uvali Zejnu,kao da je Zejn nije video pre,ne obraca paznju na nju,a mala se zestoko zah...😆 mislila se uvaliti 😆
Bikica_Biki thumbnail
Jao sto ovi avisi sporo idu..
Dok isekla i efekte inekako ali ovo pretvaranje u gif i konvertovanje..da poludis koliko sporo
smeker thumbnail

Znam dasulo umalo nisam u nesvestpalaa ona njena sestra navija da je uvali Zejnu,kao da je Zejn nije video pre,ne obraca paznju na nju,a mala se zestoko zah...😆 mislila se uvaliti 😆

Da Biki upo*no pokusava,nadam se da nece uspeti da nesto uradi.Vidis da su sve protiv Alije pocevsi od svekrve,i ove dve vestice,pokusale su da pokvare Holi ali nisu uspele.Sve sam odgledala ali kad mi se na ekranu pojavi Totalno Rasulo umalo nisam u nesvest pala naravno premotala sam ja toliko je odvratna da nisam mogla da je odgledam fuj🤢
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: smeker

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=In_GAJ7yHSQ[/YOUTUBE]

Ja postavljala ovo vec😆
smeker thumbnail

prve 4 -ima jos😉

Biki super su👏