Tako je Smeki..ali nemoj da mrsavis zbog njega, nego zbog sebe, ako tebi licno smeta..
MOOH KHUL GAYA 23.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
TRAUMA KAHA 🤧24. 9
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 24, 2025 EDT
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs BD, Match 16, A1 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Abhira is most pathetic character in gen4
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
OSO was based on Divya Bharti death?
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 24th Sep '25
Pranit killed it today
Back to square one: Tosu is forgiven 🤣🤣🤣
All the activism/feminism is reserved for kachara FL?
Farhana constantly goes on family
Suggest Name For Vicky Katrina Baby
Happy 200 MANNAT❤ ....MHKPK🥳
Tako je Smeki..ali nemoj da mrsavis zbog njega, nego zbog sebe, ako tebi licno smeta..
Lekar niskog Klinikog centra u kuci je drzao 2 rucne bombe i municiju za revolver. Policajci su ovo otkrili kada su dosli na poziv njegove zene, koja je prijavila da ju je lekar tukao.
Uhapsen je P. . (46), ginekolog niskog Klinikog centra, zbog nasilja u porodici i nedozvoljenog drzanja oruzja i eksplozivnih naprava.
U stan ovog lekara policajci su dosli na poziv njegove supruge M. . (26). Ona je, kako stoji u policijskom saopstenju, tvrdila je da ju je suprug tukao i maltretirao.
Tom prilikom su u stanu ginekologa prona'ene i dve rucne bombe i 37 metaka, kalibra 9 mm za revolver, za cije drzanje P. . nije imao odobrenje.
Kako stoji u saopstenju, tokom dana ce osumnjieni sa krivicnom prijavom biti sproveten javnom tuilastvu u Nisu.
Sad sam se vratila iz grada,bila sam da kupim nesto da obucem ,farmerice neku majcicu ,bluzu.I ja tako isprobavam a svami posao sa mnom racunam da mi kaze kako mi stoji .Sve mi je tesno da izvinete guzica mi ogromna,sve ja to znam ali nisam ocekivala od njega da mi to kaze.Normalno rasplcem se u sred butika ,izletim sednem u kola i dodjem kuci ne kupivsi nista.Sa svamijem ne pricam i ne ne znam kad cu da progovorim,sa mnom definitivno vise ne ide u kupovinu a tu gu...cu debelu nece vise ni da pipne eto toliko😡😡😡
Auuu...sada ces da ga mucis ...i zasluzio je ako mene pitas..ja bih mu dusu na konac vadila...🥺On i ne zna koliko zahebo tom izjavom😡
Muski su to..ne razmisljaju... Znas ti to bolje nego ja, zivis sa trojicom tolike godine..kako ih bre nisi postrojila do sad..ja to odma u startu sasekla, svi moraju da me maze i paze jer sam jedino zensko ..izjave takvog tipa ili bilo kakvi prigovori ne dolaze u obzir i nesmeju da se iznose ...ma jeli bi posle travu i isli prljavi mesec dana da smeju nesto da kazu..😆To ce i da im se desi evo nema rucka danas a ja cu ceo dan da sedim na kompu,sad ce deca iz skole kaze moj svami,pa nek im zgodni tata spremi rucak u pm.Posto je mama debela ne moze da se pomeri.Pa nisam tako mislio,pa izletelo mi aha da bas tako,Mnogo sam ljuta ,i sto sam se ugojila pa mu dala mogucnost da mi to kaze to mi je najvise krivo.Ali vec sam kupila neke cajeva pa krecem s dijetom odmah sad😡
Da Dal nije mi bilo smesno 😕ali sad jeste 😃To je zivot surova istina😆 ti znas da volim da znam istinu ma koliko bolelo.Sad jeste bolelo ali je istina
Dobro jutro Nale, ti predpostavljam ,sada iz kreveta..😃
Ja sam U krevetu 😃
Vec se razdanjivalo jutros kad sam zaspala.
Smeki, ja imam definitivno najefikasniji nacin da smrsas..ali je bolan..Ja sam se osusila od kad sam krenula kod zubara..😕
Mislim da Smeki nije bilo bas smesno...😕.🤣 Narocito ova dva..🤣
Na koga si vise ljuta Smeki? Na sebe ili njega? Dobro kaze Dal, on nije ni sekund razmislio kad ti je to rekao. Ti sad budi istrajna i upo*na. Odrzi mu lekciju da je zapamti i da nikad ne ponovi tako nesto a ujedno ne odustaj od dijete. 😉
On nju gleda iz prikrajka vec godinama...I ja mislim da jeste ali da se ne smatra dostojnim nje i da misli da njih dvoje nikada ne bi imali sansu..