Originally posted by: saska
Pa kad Kety nije ljubila na vreme da prodje 🤣
Ali i to mu daje sarm , ma sav je uh brate, fenomenalan.
To je ono sto ja kazem i za Prats, osecam ono sto ona oseca , ubedi me . Isto on, nisam morala da bacam graske sta misli. Dok recimo , kasnije kad je pocelo moje razocaravanje u Kushi, nisam vise znala da li ona neke stvari ne iznosi na pravi nacin ( Sanaya ) ili je sam lik Khushi postao suprotnost od onog na pocetku i vise nisam mogla da je razumem. Recimo u tom prvom vencanju, kad je odlucila da se bori, da ga dovede do ludila ne bi li on raskinuo taj ugovor ( mada i nacin koji je odabrala nije mi se svideo, imala bih puno toga reci kako bih ja volela da je to odradila , ali to je opet neka druga tema ) ali recimo , kad je pocela da smislja te ujdurme kako nervirati ASR na 100 nacina , nigde vise po njoj nisam videla da ona pati, da joj je tesko , vec prosto kao da se zabavlja u svemu tome. OK, napakostila si mu, ali kad ostanes sama sa sobom, nijednog trzaja na licu , nijednog izraza bola u ocima da joj je tesko, da se bori za svoj zivot prosto i svoju neizvesnu buducnost, nijednu dilemu ni strah ni ocaj vec samo srecu sto ga je u datom mom. za..ebala. A moralo je postojati jos nesto izmedju toga, izmedju njenih uspesnih kako je ona mislila smicalica i njenog emotivnog i pshihickog stanja zbog svega sto joj se desilo. On je njoj vise puta rekao da ga je zestoko povredila, njoj to nije bio signal da pokusa da sazna, istrazi, priseti se , shvati sta bi to moglo biti, nego lako cemo, ja cu te izludjivati, ti ces me sutnuti, ja cu se zabavljati jer sam te nadmudrila i tako , ali sta posle. I kako sam onda mogla da saosecam sa njom kad sam je dozivela da je njoj sve to zabavno. Mi smo stalno potencirali njene godine, pa cak i da je 18 , nema 10 pa da sad ceo svoj zivot pretvori u jednu lakrdiju. Drugo , i tu oko godina sam zbunjena i to sam htela jos davno da prokomentarisem. Kad je gledala onu suludu emisiju i na osnovu nje zakljucila da ASR hoce da je ubije i kad je u jednom momentu halucinirala da se voditelj obraca njoj i da je ona buduca zrtva , lepo je receno Khushi Gumari Gupta 23 godine za 2 ili tri meseca ne znam sad bas to tacno, ali dakle nema 18 vec 23. I sta onda, cime se pravdaju takvi njeni postupci, ne samo u ovom delu vec i kasnije kad su se stvari normalizovale izmedju njih.