Returning of the written off #42 Invited only - Page 3

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.2k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Pa znas sta, ako bude tako i P. spajala njih dvoje, onda ne znam ni sta da kazem. Onda ono sto smo mi videli svaki put kad su njih dvoje zajedno izgleda da nismo dobro ni videli , a nije jedna ili dve imala takvo misljenje, nego apsolutno sve . Ako bude tako, obrnuto od ovog sto svi ocekujemo i nadamo se, onda definitivno dizem ruke od toga i vise nikad necu ni pomenuti, ali ozbiljno.

Nadam se da nisam u pravu i da njih dvoje budu zajedno jer stvarno zrace,i misljenja sam da ono sto smo mi videli da je tako stavrno bilo.I mislim da bi ona bila s njim samo da se on malo potrudio.
Imala sam osecaj da je Smita njih dvoje spajala,ali pisalo se drugacije ovih dana spajali su Smitu i Sida.Pa sam zato rekla da ne bude obrnuto😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Namjerno razvlaci ova 2-3 posta 😈😆😆

Namerno. Vidim i ja . Ali ne vredi joj nista. 😉 😆
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Vecina ne pravi razliku 😕
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Na ovoj slici mu se bas dobro vidi taj oziljak na kapku.

Pa kad Kety nije ljubila na vreme da prodje 🤣

Ali i to mu daje sarm , ma sav je uh brate, fenomenalan.

To je ono sto ja kazem i za Prats, osecam ono sto ona oseca , ubedi me . Isto on, nisam morala da bacam graske sta misli. Dok recimo , kasnije kad je pocelo moje razocaravanje u Kushi, nisam vise znala da li ona neke stvari ne iznosi na pravi nacin ( Sanaya ) ili je sam lik Khushi postao suprotnost od onog na pocetku i vise nisam mogla da je razumem. Recimo u tom prvom vencanju, kad je odlucila da se bori, da ga dovede do ludila ne bi li on raskinuo taj ugovor ( mada i nacin koji je odabrala nije mi se svideo, imala bih puno toga reci kako bih ja volela da je to odradila , ali to je opet neka druga tema ) ali recimo , kad je pocela da smislja te ujdurme kako nervirati ASR na 100 nacina , nigde vise po njoj nisam videla da ona pati, da joj je tesko , vec prosto kao da se zabavlja u svemu tome. OK, napakostila si mu, ali kad ostanes sama sa sobom, nijednog trzaja na licu , nijednog izraza bola u ocima da joj je tesko, da se bori za svoj zivot prosto i svoju neizvesnu buducnost, nijednu dilemu ni strah ni ocaj vec samo srecu sto ga je u datom mom. za..ebala. A moralo je postojati jos nesto izmedju toga, izmedju njenih uspesnih kako je ona mislila smicalica i njenog emotivnog i pshihickog stanja zbog svega sto joj se desilo. On je njoj vise puta rekao da ga je zestoko povredila, njoj to nije bio signal da pokusa da sazna, istrazi, priseti se , shvati sta bi to moglo biti, nego lako cemo, ja cu te izludjivati, ti ces me sutnuti, ja cu se zabavljati jer sam te nadmudrila i tako , ali sta posle. I kako sam onda mogla da saosecam sa njom kad sam je dozivela da je njoj sve to zabavno. Mi smo stalno potencirali njene godine, pa cak i da je 18 , nema 10 pa da sad ceo svoj zivot pretvori u jednu lakrdiju. Drugo , i tu oko godina sam zbunjena i to sam htela jos davno da prokomentarisem. Kad je gledala onu suludu emisiju i na osnovu nje zakljucila da ASR hoce da je ubije i kad je u jednom momentu halucinirala da se voditelj obraca njoj i da je ona buduca zrtva , lepo je receno Khushi Gumari Gupta 23 godine za 2 ili tri meseca ne znam sad bas to tacno, ali dakle nema 18 vec 23. I sta onda, cime se pravdaju takvi njeni postupci, ne samo u ovom delu vec i kasnije kad su se stvari normalizovale izmedju njih.

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da, bas tako..da je bar sve bilo dobro..ali necu da se nerviram..nek traje dok traje..posle cemo most ..sta da se radi..ne mogu da se ubijem..😉
Nego, jer si ti dobro danas ..nemas vise temperaturu..?

Da Dal dobro sam ,sto i tebe zelim 🤗
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi , kanda ces skoro da menjas farbu? 😉😃

Iskreno, ne znam da li onda da se pozdravim sa vama i da ostanem zauvek crvena
Drya thumbnail

Originally posted by: Kety76

Sta uradise od djeteta zarad rejtinga 😡

E pa moracu sve da vas razocaram,ovo nije zbog rejtinga...U pitanju je ritual mundan,koliko sam shvatila to je prvo sisanje deteta u zivotu,decak koji glumi Manua je imao svoje prvo sisanje i otuda ova frizurica nema nikakve veze sa trenutnim desavanjima u BV,osim sto je mozda nekreativnom timu BVa verovatno zbog toga pala na pamet ideja o leukemiji...
Drya thumbnail
Ajde Saskic jos jedan 😃
Kety76 thumbnail

Pa kad Kety nije ljubila na vreme da prodje 🤣

Ali i to mu daje sarm , ma sav je uh brate, fenomenalan.

To je ono sto ja kazem i za Prats, osecam ono sto ona oseca , ubedi me . Isto on, nisam morala da bacam graske sta misli. Dok recimo , kasnije kad je pocelo moje razocaravanje u Kushi, nisam vise znala da li ona neke stvari ne iznosi na pravi nacin ( Sanaya ) ili je sam lik Khushi postao suprotnost od onog na pocetku i vise nisam mogla da je razumem. Recimo u tom prvom vencanju, kad je odlucila da se bori, da ga dovede do ludila ne bi li on raskinuo taj ugovor ( mada i nacin koji je odabrala nije mi se svideo, imala bih puno toga reci kako bih ja volela da je to odradila , ali to je opet neka druga tema ) ali recimo , kad je pocela da smislja te ujdurme kako nervirati ASR na 100 nacina , nigde vise po njoj nisam videla da ona pati, da joj je tesko , vec prosto kao da se zabavlja u svemu tome. OK, napakostila si mu, ali kad ostanes sama sa sobom, nijednog trzaja na licu , nijednog izraza bola u ocima da joj je tesko, da se bori za svoj zivot prosto i svoju neizvesnu buducnost, nijednu dilemu ni strah ni ocaj vec samo srecu sto ga je u datom mom. za..ebala. A moralo je postojati jos nesto izmedju toga, izmedju njenih uspesnih kako je ona mislila smicalica i njenog emotivnog i pshihickog stanja zbog svega sto joj se desilo. On je njoj vise puta rekao da ga je zestoko povredila, njoj to nije bio signal da pokusa da sazna, istrazi, priseti se , shvati sta bi to moglo biti, nego lako cemo, ja cu te izludjivati, ti ces me sutnuti, ja cu se zabavljati jer sam te nadmudrila i tako , ali sta posle. I kako sam onda mogla da saosecam sa njom kad sam je dozivela da je njoj sve to zabavno. Mi smo stalno potencirali njene godine, pa cak i da je 18 , nema 10 pa da sad ceo svoj zivot pretvori u jednu lakrdiju. Drugo , i tu oko godina sam zbunjena i to sam htela jos davno da prokomentarisem. Kad je gledala onu suludu emisiju i na osnovu nje zakljucila da ASR hoce da je ubije i kad je u jednom momentu halucinirala da se voditelj obraca njoj i da je ona buduca zrtva , lepo je receno Khushi Gumari Gupta 23 godine za 2 ili tri meseca ne znam sad bas to tacno, ali dakle nema 18 vec 23. I sta onda, cime se pravdaju takvi njeni postupci, ne samo u ovom delu vec i kasnije kad su se stvari normalizovale izmedju njih.

Ko kaze da nisam 😳😆😆
Ma slazemo se za Kushi samo se ti njoj nagovori 😃 i nama ce biti lakse 😉
Kety76 thumbnail

Iskreno, ne znam da li onda da se pozdravim sa vama i da ostanem zauvek crvena

E pa gotovo je 😆😆 kad se pozdravis vec ces promjeniti boju 😆😆