Returning of the written off #42 Invited only - Page 25

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.2k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Iz sinocne epizode-😆preuzeto iz Galerije😉

Isli su na neku zabavu sta li i pretvarali se da su njegov otac i njegova majka,zbog cega ne znam .oni posto su usli,za njima dolaze njegovi😆

Opasno sam se navukla na seriju..evo sada gledam 13-tu..to radim celo poslepodne..😃
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A nisi nasla negde da ima sa tonom..mozda na daily..mozda Smeki zna..to je 11-ta epizoda..?

Veruj nisam stigla traziti,izgubih glavu na sve strane😆
Bikica_Biki thumbnail

Ma ti me sada najbolje razumes...😊 osecam se ko Kvazimodo iz "Zvonara Bogorodicine crkve" 😆

Ali pazi ovo,ja nisam se smela odmah pogledati u ogledalo,nego sutradan,a tada je otok vec uzeo maha da i oko zatvoreno i odem pred ogledalo,znaci denim okom sam gledala svoj odraz u ogledalu i sta sam videla -strasilo,pocela sam plakati,jer je to moj prvi susret da mi tako bude,inace oticali su mi ali tako nikad.Nisam znala sta me snaslo-strahota jedna.I moji su me gledali bledo ne verujuci da sam to ja a tek prolaznici...sta reci..
sama ne znam na sto sam licla tada..ali BOGU hvala sve prodje..😉
Bikica_Biki thumbnail

Opasno sam se navukla na seriju..evo sada gledam 13-tu..to radim celo poslepodne..😃

Pa eto pazi kada sam se ja navukla kud ces dalje😆
Jer prica je drugacija,oni su likovi samo takvi,njihove smicalice,njihov odnos...jedva cekam i dalji razvoj price,jer sami naslov ove serije govori puno toga .Oboje su luckasti kada treba😆 a i pazljivi kada treba.😳
Bikica_Biki thumbnail
A sad idem gledati emisiju sa Prats.
Znamo za Kety, da nema net,da je Nadica sa gostima,da Saskica ima obaveze,ali sta se desava sa Smekerice gde je nestala😕
Daltoni thumbnail

Ali pazi ovo,ja nisam se smela odmah pogledati u ogledalo,nego sutradan,a tada je otok vec uzeo maha da i oko zatvoreno i odem pred ogledalo,znaci denim okom sam gledala svoj odraz u ogledalu i sta sam videla -strasilo,pocela sam plakati,jer je to moj prvi susret da mi tako bude,inace oticali su mi ali tako nikad.Nisam znala sta me snaslo-strahota jedna.I moji su me gledali bledo ne verujuci da sam to ja a tek prolaznici...sta reci..
sama ne znam na sto sam licla tada..ali BOGU hvala sve prodje..😉

Da , sve prodje..mene jos jedino nervira i to sto me resetaju injekcijama na 12 sati..🤢
A to sto pricas za ogledalo..ista prica..😆
Daltoni thumbnail

A sad idem gledati emisiju sa Prats.

Znamo za Kety, da nema net,da je Nadica sa gostima,da Saskica ima obaveze,ali sta se desava sa Smekerice gde je nestala😕

Ako, je evo gledam seriju,pa dokle stignem dok ne zaspim..mrtva sam, mislim da cu ranije u krevet ..
Bikica_Biki thumbnail

Ako, je evo gledam seriju,pa dokle stignem dok ne zaspim..mrtva sam, mislim da cu ranije u krevet ..

Da ti jos inekcije na 12 h,a tebi je organizam sad oslabljen,tako da treba vise da se oodmaras,a san je jako vazan a ti si zadnje vreme veoma malo spavala.Ja ne znam kako i odakle crpis energiju.
Zato molim te odmori,ospavaj,veruj osecaces se bolje.🤗
Bikica_Biki thumbnail
Nikog od vas😕 Idem dalje..😉

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Samo da se javim,odo da spavam,mrtva sam...
Dal drago mi je da ti je bolje 🤗