Caos Kop izdleda ovo nase Plavo oko kad sjedne na kosti ne popusta sluzi se svim raspolozivim sredstvima. Imam jos malo postova zato ne mogu ucestvovat u vasoj prici onako kako sam naucila
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 6th Oct 2025.
GEETUs DEATH 6.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 6, 2025 Episode Discussion Thread
5 MONTHS LEAP 7.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 7, 2025 Episode Discussion Thread
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 3
Parivaar Ki Izzat!!!
Bring her in Gen 5
SO mihir wants to leave Tulsi
Was Kajol over the top in Dushman? What a ridiculous movie
Anupamaa 05 - 06 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Sunday Dhamaka: Who's the better dancer? Madonna, Shahid, or Hrithik?
Ananya Pandey - Chanel girl
Like/Dislike/Neutral Week 6
Now that's what I call a Wildcard
Songs on All Tranportation
Caos Kop izdleda ovo nase Plavo oko kad sjedne na kosti ne popusta sluzi se svim raspolozivim sredstvima. Imam jos malo postova zato ne mogu ucestvovat u vasoj prici onako kako sam naucila
Jos bi i da ti platim pa posteno sam ti platila cijelu noc nisam spavala i jedva izgura ovu radnu sedmicu. uf uf sta mi radis. Mlogo kasnis za mnom ,A nema sanse da jos koju seriju gledam dosta mi je ovaj psihopata ma sto bi ga slatko nalupala nemate pojima, Imam jos dva posta i kraj za veceras
Drago moje plavo oko poslije ovog maratonskog gledanja dobro je da znam i ja kako se zovem na poslu haos a ja nasla da gledam cijelu noc pa sta ocekujes al sad cu ja da pohvatam imena nbemaj brige
Ne nego skupljam da napravim jos jedan maraton hi hi hi ovo mi je deseti post zato laku noc jer mi vise nece dat da pisem a ti se potrudi da me stignes brate mili kasmis li kasnis ubrzaj to gledanje ❤️🤗🤪