Uspeces , nego sta ces. 😃
I meni Jadra padne na pamet. Ne znam sta je sa njom.
Pa verovatno nas jos iscitava 😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 21st Oct 25
DO PHOOL DO MALA 21.10
Deepika and Ranveer wish diwali with Dua
DIWALI AT PH 22.10
Indian tv Blockbuster ! Parvati & Tulsi : The OG Bahus Mahasangam Epi
Bill Gates To Appear on Kyunki?!
The Parth Bombshell
🎉🌟Happy Birthday to the Man Behind the Magic—Vijay Bhatter🎂💐
🏏IPL 2026 Schedule: Time Table, Teams, Match List, Fixtures🏏
Rashmika's Thamma opening day at 25 cr - True blue superstar
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 2nd ODI🏏
Uspeces , nego sta ces. 😃
I meni Jadra padne na pamet. Ne znam sta je sa njom.
Tebi definitivno od svega najbitnija Ganga. Ako je jos jednom pomenes , obesicu se 😆
@Kety draga ,znam ja to pozdravljanje za Laku noc,po par puta, jos ekipa ja Nada i Saskica odavno,kada smo sjelile do zore i svasta ceprkale ,cak smo radile u poslasticarnici dugo,nas tri nocna smena,ne znam je li ti poznato..kada se samo setim.
@Saskice,moja ,zamisli da sam upala da vidim prvu epizodu Beskrajne ljubavi,i ja se zaljubih od prve u nju -nisam znala prevod tada to je bilo prekuce mislim a naziv jeBeintehaa,danas otkrih prevod ,mislim sta reci ...Beskrajna ljubav -sve govori u prilog i mojih osecanja.E sad konacno Laku noc...ps. vracam se sa trecim pozdravom-da bude nepar😳
E sto volim sto je ovaj seo izmedju njih dvoje
Ko je taj lik? Da se ne zove pajser mozda? 🤣 🤣 🤣😆😆 ovo je muz od one glumice sto sad glumi Gangu 😃
Koje ? Stare ili ove nove Gange?od nove Gange,Sriti nije u braku
Ja ne znam ni kako ta nova Ganga izgleda 😕 Verovatno mnogo propustam. 😆
Tebi definitivno od svega najbitnija Ganga. Ako je jos jednom pomenes , obesicu se 😆
E Biki, sutra ces mi malo vise ispricati o toj seriji, a sto se tice vracanja po treci put, ja uvek tako radim, tri puta Bog pomaze. S tim sto veceras jos nijednom nisam otisla. Tek mi sledi pozdravljanje. 😆
Badi nije najbitnija ali priznaces zena se pametno udala. Vidis kako covek zna gde treba da se smesti 😆
Obozavam poeziju,jako mi se dopala ova pesma😳zato je i postavljam ovde 😳 Laku noc moje drage devojke------------------------------------------------------Ponjeti cu samo secanjaSapatom mora okupanaKada sam suzama bol placalaKada sam se nas secala.Ponjeti cu samo glas vetrovaKoji sam pratilaKada sam shvatilaKoliko boli tisina prokleta.Ponjeti cu mrvice tvojih osecajaKoje sam dobilaTvoje poglede u kojim sam se stopilai ostala.Ponjeti cu okus nasih nociKad se pronadjem u samociOstavljam ti sve sto sam mogla datiMozda ti pogled shvatiKoliko sam jaka bilaKada sam te zbog tvoje srece napustila.---------------------------------------------------------------------I naravno...jedna lepa pesmica 😳[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MS10zlAMguE[/YOUTUBE]
Obozavam poeziju,jako mi se dopala ova pesma😳zato je i postavljam ovde 😳 Laku noc moje drage devojke------------------------------------------------------Ponjeti cu samo secanjaSapatom mora okupanaKada sam suzama bol placalaKada sam se nas secala.Ponjeti cu samo glas vetrovaKoji sam pratilaKada sam shvatilaKoliko boli tisina prokleta.Ponjeti cu mrvice tvojih osecajaKoje sam dobilaTvoje poglede u kojim sam se stopilai ostala.Ponjeti cu okus nasih nociKad se pronadjem u samociOstavljam ti sve sto sam mogla datiMozda ti pogled shvatiKoliko sam jaka bilaKada sam te zbog tvoje srece napustila.---------------------------------------------------------------------I naravno...jedna lepa pesmica 😳[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MS10zlAMguE[/YOUTUBE]