Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 16th Oct 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
NOODLES VRATH 16.10
GREENE FLAG ⛳
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Pari and Mitali
Who is most loved character in gen 4?
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Acha wala gunda
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Story- Tortoise to Rabbit😜
Ej preveli Rudija
Ccc, sad ne mogu zaspati kolko sam uzbudjena zbog divne vesti
🤣 Ima li brkova tamo u Jevropi ?
Da ti kazem, nesto i ne znam da sam videla. Mada ima tamo nasih ljudi koliko hoces, pa zna Kety, verovatno da ima i neki brka. 😆
Ja i dalje cekam esej...putopis...fotografije...
E sad sam na ovom postu hahaha
Imam jos nekih fotografija u mom telefonu, to sam uradila zbog vas jer sam znala da nemam drugaciji nacin da vam ih prosledim sem preko Kety, mada su i to iz kafica uglavnom, ali ima i ovako nekih. Ivana moja ima dosta, ona ima profesionalni fotoaparat, kad bude dolazila, pokusacu da nadjem nacin da vam ih prosledim, ovako , mogu jos po koju iz mog telefona. Povodom toga, opasno sam nervirala moju Ivanu sto se slikam svojim mobilnim, kaze nikad mi nece biti jasno sto insistiras na tom tvom aparaticu od 2mpiksela pored ovakvog aparata, a ja kazem samo ti slikaj 😆
Samo ti nama za pocetak prosledi te iz telefona a posle ces te iz Ivaninog aparata. Jedva cekam da ih vidim 😛
Pa ja saljem Kety al ih ona izgleda ne dobijaEvo sad sam vidjela da mi je viber bio iskljucen 😃 Slike su divne 😛
Ove su bez fotoshopa. Cek kad se budem isfotoshopirala , ima da ih delim redom 🤣
Ccc, sad ne mogu zaspati kolko sam uzbudjena zbog divne vestiZnam da jesi 😆😆 ali sam sigurna da ce ti se dopasti ovaj lik 😉
Izignorisacu ovaj post 🤣
prije ce biti da su ti pozavidjeli 😉 vec sam ti rekla da je to njima normalno😃