Znas onu izreku "iza svakog uspesnog muskarca stoji zena". Izgleda da je ona to doslovno shvatila 😆
🤣🤣🤣
Koja ce da mu zahebe karijeru zbog tog stajanja 😆😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 15th Oct '25
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
KARWA CHAUTH 15.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 15, 2025 EDT.
NOODLES VRATH 16.10
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 16th Oct 2025
Sonakshi Sinha Pregnancy Rumours
Welcome Back 🥳
Dost Dost na raha
Pankaj Dheer Passes Away
Pari and Mitali
Who is most loved character in gen 4?
This is concerning.
What will Yuvraj do?
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Znas onu izreku "iza svakog uspesnog muskarca stoji zena". Izgleda da je ona to doslovno shvatila 😆
Boji se zena da on sta ne pogrijesi pa odgovara umjesto njega 🤣 ili joj je zao da se on bezveze zamara 😆😆
Pa po njenom kapacitetu pluca cisto sumnjam da mu preostaje snage za intervjue. Zato je ona tu da pripomogne 😃
Devojke...ja ujutru ustajem pre 6...uopste mi se ne spava jer sam ustala u 1 poslepodne,ali moram da pokusam...😆
Laku noc..😃
Znaci, ova Vivijanova zena je nemoguca...svuda ga prati...🤢 Pusti bre coveka bar na utakmicu samog..🤬
A mozda on zeli da ga ona gleda jer zena voli fudbal . 😆
Otkud znas sta je po sredi. 😆
Da..i ja mislim...zena onda ocigledno voli da bude svuda gde i on i da govori umesto njega..toliko vapi za medijskom paznjom da je to nezdravo...
Boji se zena da on sta ne pogrijesi pa odgovara umjesto njega 🤣 ili joj je zao da se on bezveze zamara 😆😆
Pa po njenom kapacitetu pluca cisto sumnjam da mu preostaje snage za intervjue. Zato je ona tu da pripomogne 😃
🤣🤣
Zato je ona i isla na utakmicu,ako mu ponestane vazduha da mu pomogne 😆😆
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=TGchC-P_j7E[/YOUTUBE]
Kako je ovdje divan,😛koji pogled covjek ima 🤪
Ah Boga ti poljubim dobar i ovaj crveni motorI ako imam beli.❤️.dopada mi se naravno i crveni🤪
Devojke...ja ujutru ustajem pre 6...uopste mi se ne spava jer sam ustala u 1 poslepodne,ali moram da pokusam...😆
Laku noc..😃
Dobar motor,Honda je to 😃 al onaj sto ga vozi 😳