Returning of the written off #41 Invited only - Page 113

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

35.8k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

I meni danas dosla tetka..ako na isto mislimo 😉 Zao mi je Keti sto moras da prolazis kroz sve to..nemas poima koliko..i taj smajli na kraju tvog posta samo jos jednom pokazuje tvoju hrabrost i volju ,ponosna sam sto te poznajem,od tebe ljudi trebaju da uce neke stvari o zivotu..

Da,mislim na Zoricu Brunclik 😆😆 Imas od mene veliki 🤗 i ovo da znas za ubuduce,nikakve,ali bas nikakve intervencije hirurske prirode,pogotovo gdje dobijas anesteziju,NEMOJ RADITI pred ili za vrijeme mjesecnice.To je i bio razlog sto si se onesvjestila 😕 a ti sto su ti radili op su totalno neprofesionalni jer te nisu informisali niocemu 😡
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Hvala ti Nado sto se interesujes..oces iskreno...😕 Nisam najbolje...tacnije ni blizu...

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=KaOmJlZg9h8[/YOUTUBE]

😭 😭 😭

Auuu,nemoj tako 😭 pustaj seriju i smej se videces ,bice bolje kad ti kazem
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: smeker

I ja bi volela da je tako 👍🏼ali da ne bude obrnuto da Prats spaja Kamiu i njega.Voli decko razvedene to je poznato😉

i udate 😉 sto bi moja frendica rekla voli gdje moze umociti bez obaveza 🤣🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

I ja bi volela da je tako 👍🏼ali da ne bude obrnuto da Prats spaja Kamiu i njega.Voli decko razvedene to je poznato😉

Pa znas sta, ako bude tako i P. spajala njih dvoje, onda ne znam ni sta da kazem. Onda ono sto smo mi videli svaki put kad su njih dvoje zajedno izgleda da nismo dobro ni videli , a nije jedna ili dve imala takvo misljenje, nego apsolutno sve . Ako bude tako, obrnuto od ovog sto svi ocekujemo i nadamo se, onda definitivno dizem ruke od toga i vise nikad necu ni pomenuti, ali ozbiljno.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

A kad su oni smislili nesto lepo i pozitivno? Uostalom , njima su uvek ovakve strahote i dizale rejting, koliko se ja secam najbolji je bio kad je Ratan Sing zavezao stanare Havelija ko zivotinje, polivao benzinom trudnicu i malo dete Nandua, pretukao Bajrona, Jagdisa i da ne nabrajam. Sve lepe, romanticne, opustajuce scene.

Ja mislim da sam citala interviju gde kazu da je najvecu gledanost BV imala kada su ubili Sugninog prvog muza..te nedelje je BV probila sve plafone gledanosti..🤢

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

[
Odlicno. Ima sad da navalimo na njega. Ili ce da ubrza sa prevodom ili ce da digne ruke od svega. Ko nas prezivi...😆😆😆

Eno i ja sam mu pisala😆

Samo jos ja falim...😆

Sta cekas? Treba nam podrska da malo ubrzamo stvari. 😃
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ajde pridruzi se ,mozda nam uspe😛

Ja ne mogu. Mene su drugarice Nada i Kety savetovale da se ne registrujem. Sad mi je jasno zasto, da ne bih pisala. Pih, sta ti je zenska solidarnost
😔
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Cudi me da se Dal nije navukla na ovog seika. Ona voli, bas voli te uniformisane brkajlije

Kada pomislim kako bi ovaj outfit stajao Rudiju..
Inace, ova serija je zaista dobra, jeste da sam stala do cetvrte epizode,ali od samog starta je radnja interesantna..Ne dopada mi se glavni muski lik fizicki,ali odlicno glumi svoju ulogu i dobar je par sa glavnom glumicom..

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Hvala ti Nado sto se interesujes..oces iskreno...😕 Nisam najbolje...tacnije ni blizu...

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=KaOmJlZg9h8[/YOUTUBE]

😭 😭 😭

Joj Dal 😒 Bas mi je zao sto prolazis kroz sve to. 😭
Daltoni thumbnail

Ajde pridruzi se ,mozda nam uspe😛

Hocu ,cim se setim kako bese da uspem da mi prodje komentar..ja pisem,ono nista...😕