Ma gde bre, pa gledala bi onda da izbegne Prats po svaku cenu. Ja licno mislim da ona navrce vodu na SY vodenicu. Secate se kadsu u BB pricale njih dve koji , tj. kakav muskarac odgovara Prats. 😉
Bilo bi super da je tako. Navijam za to😉😛
FAMILY vs BHAI 8.12
SACCHA PYAAR 9.12 DT pg 18
Jitesh Pillai openly disses the ‘sore loser’ Ranveer on Instagram
Still not recovered from MC Stan Trauma now another undeserving winner
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 1st T20I🏏
🎉Happy 22nd Birthday India Forums🎊🎈Born of Stardust, Grown by Us🌟
Paresh Rawal blasts Anupama Chopra over Dharundar Review.
Honest Opinion on the Finalist Rankings
Jatinder from PV calls out Harminder from BoI for bias against Ranveer
Deepika in Mahavatar
negative reviews being pulled down 😭
Kavach Mahashivratri FF ~ Chapter 3 on pg 2
Shah Rukh Khan new video launching Danube property
Ma gde bre, pa gledala bi onda da izbegne Prats po svaku cenu. Ja licno mislim da ona navrce vodu na SY vodenicu. Secate se kadsu u BB pricale njih dve koji , tj. kakav muskarac odgovara Prats. 😉
Cudi me da se Dal nije navukla na ovog seika. Ona voli, bas voli te uniformisane brkajlije
Znaci tvojoj seki sutra a mom bratu u subotu 😉😆😆 Lezim cijeli dan 😕 znas oni zenski zahebanti pa moram odlezati to jer mi bude jakooo lose.Tako da sam do nedjelje u autu Ako me ne bude na chatu da znate da je do toga jer uglavnom ne mogu ni sjediti 😕 Kad prodje idem na konacni dogovor kod dr 😃
A kad su oni smislili nesto lepo i pozitivno? Uostalom , njima su uvek ovakve strahote i dizale rejting, koliko se ja secam najbolji je bio kad je Ratan Sing zavezao stanare Havelija ko zivotinje, polivao benzinom trudnicu i malo dete Nandua, pretukao Bajrona, Jagdisa i da ne nabrajam. Sve lepe, romanticne, opustajuce scene.
Ja mislim da bi trebali da prevode prvo ove serije sto su bas gledane a to je Boja strasti i Beskrajna ljubav.Vidis da vecina to gleda.Pa kad je bar na drugi treci dan trebali bi bar po dve epizode😕
Bilo bi super da je tako. Navijam za to😉😛
Dal , kako se osecas veceras? Da li makar malo manje boli?
Odlicno. Ima sad da navalimo na njega. Ili ce da ubrza sa prevodom ili ce da digne ruke od svega. Ko nas prezivi...😆😆😆Eno i ja sam mu pisala😆
👏 Videla sam. Super , sad bi mogle malo da ga pritisnemo?😉😆Lose mu se pise 😆😆