Odlicno. Ima sad da navalimo na njega. Ili ce da ubrza sa prevodom ili ce da digne ruke od svega. Ko nas prezivi...😆😆😆Eno i ja sam mu pisala😆
👏 Videla sam. Super , sad bi mogle malo da ga pritisnemo?😉😆
FAMILY vs BHAI 8.12
SACCHA PYAAR 9.12 DT pg 18
Jitesh Pillai openly disses the ‘sore loser’ Ranveer on Instagram
Still not recovered from MC Stan Trauma now another undeserving winner
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 1st T20I🏏
🎉Happy 22nd Birthday India Forums🎊🎈Born of Stardust, Grown by Us🌟
Paresh Rawal blasts Anupama Chopra over Dharundar Review.
Honest Opinion on the Finalist Rankings
Jatinder from PV calls out Harminder from BoI for bias against Ranveer
Deepika in Mahavatar
negative reviews being pulled down 😭
Kavach Mahashivratri FF ~ Chapter 3 on pg 2
Shah Rukh Khan new video launching Danube property
Odlicno. Ima sad da navalimo na njega. Ili ce da ubrza sa prevodom ili ce da digne ruke od svega. Ko nas prezivi...😆😆😆Eno i ja sam mu pisala😆
Super..samo sto je to dug period i mnogo para za tu brzinu..Ja preko Kopernikusa imam kablovsku + tu brzinu neta za 1400 din...prva tri meseca besplatno..Pa ako te ovi opet zahebu ,eto ti solucija..😃
TAM Ratings: Week 9 (2014)
Top 10 Serials of the week
#1 Diya Aur Baati Hum 5.45
#2 Jodha Akbar 5.1
#3 Saath Nibhana Saathiya 4.9
#4 Yeh Rishta Kya Kehlata Hai 3.95
#5 Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah 3.45
#6 Do Dil Bandhe Ek Dori se 3.15
#7 Pyaar Ka Dard 3.05
#8 Balika Vadhu 3.0
#8 Sapne Suhane Ladakpan Ke 3.0
#9 Mahabharat 2.95
#10 Qubool Hai 2.8
Samo da ne bude da ga je stavila u tim radi sebe 😕😆😆 ako bude htjela da spoji SY pisat cemo joj hvalospjeve,ovako cekamo 😆
Daj broj telefona,da zovem sutra da pitam .Ako mi se vise isplati zajebacu ja njih 😆 e jedino ako nema antenu nista mi ne znaci😕
Samo da ne bude da ga je stavila u tim radi sebe 😕😆😆 ako bude htjela da spoji SY pisat cemo joj hvalospjeve,ovako cekamo 😆
Ma gde bre, pa gledala bi onda da izbegne Prats po svaku cenu. Ja licno mislim da ona navrce vodu na SY vodenicu. Secate se kadsu u BB pricale njih dve koji , tj. kakav muskarac odgovara Prats. 😉
Ovo su uradili zbog njegove navodne bolesti je li? Uzas na sta su sve spremni. Muka mi je.🤢
Pa zar nisu mogli smisliti nista drugo da podignu gledanost. Nesto lepo i pozitivno. Eto mogu ja da im pomognem. Zaba nesrecnim slucajem nestaje u bari. Pa kud ces lepse od toga? 😃

👏 Videla sam. Super , sad bi mogle malo da ga pritisnemo?😉😆