Returning of the written off #37 Invited only - Page 108

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

65.1k

Users

7

5.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
Zahvaljujuci nasoj dragoj Bikici, evo imamo priliku da sa jos jednim nezaboravnim parom obelezimo Dan zaljubljenih

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: saska

Zahvaljujuci nasoj dragoj Bikici, evo imamo priliku da sa jos jednim nezaboravnim parom obelezimo Dan zaljubljenih

Prekrasno,Biki 🤗 Stvarno mi puno nedostaju njih dvoje 😭
Stephi thumbnail

Originally posted by: Kety76

A sad jos jednom laku noc 😆 Pozdravljam se vec pola sata 🤣

Cek bre Kety, nisam jos sve iscitala, mozda si me nesto pitala pa da odgovorim dok si tu 😆
Kety76 thumbnail

Cek bre Kety, nisam jos sve iscitala, mozda si me nesto pitala pa da odgovorim dok si tu 😆

🤣🤣

vidis da sam jos tu 😆 u pola dva sam prvi put pozeljela laku noc,sad je pola tri 😆😆
Stephi thumbnail

bas je bilo frustrirajucih scena 🤢 i taman se ponadala da ce onih zadnjih 10 epiz.biti opustajuce kada ono

Neverovatno kako smo seriju dozivele na isti nacin. A ima toliko jos sitnih detalja koji se daju komentarisati ali kad se skupe onda daju siru sliku. No sad je kasno, trebala bih i ja da lezem , a opet mi se nesto ne da. Imamo vremena da komentarisemo IPKKND sve dok Barun ne snimi nesto drugo.
😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Prelepo 😳
Hvala Biki
🤗
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

🤣🤣

vidis da sam jos tu 😆 u pola dva sam prvi put pozeljela laku noc,sad je pola tri 😆😆

Rekoh li ja? 😃 5 strana 😉
Edited by nn027 - 11 years ago
Kety76 thumbnail

Pa sta je ovo? Jel se to decakova mama na prvi pogled zaljubila? What the...😡

What the... gledaj i nerviraj se . Kad u zivotu uvek ima naivaca pa su laka meta , a nece malo ni da saslusaju ni da poslusaju, vec uvek sve najbolje znaju sami.

Pa ako su se vencali , zar je to razlog da vise nema onih prelepih neznih scena? Cak ni prvu bracnu noc nisu imali I sad se pojavljuje koleginica sa faksa koja je izgleda oduvek zaljubljena u Arnava. Bljak 😡

E pa imali su noc prije vjencanja,dodje ga na isto 😆
A njegova draga zenica ce je pozvati da zive svi zajedno 😡

😲 😲 😲
Da je nece i u krevet kod njih strpati? 😕

Da,tako se moze reci Umalo nije kolegicu strpala muzu u krevet,mislim htjela je da se zrtvuje 😕

Svasta Kety, pa valjda je ona znala bolje od Arnava da li je nesto bilo ili nije. Sram ga bilo , kako on njoj samo nije poverovao kad je zatekao sa Shijamom na terasi, trebao je sam da zna da ona nije takva, a ovamo, on njoj govori, a ona jos ni da saslusa do kraja, fabrikuje svoju pricu u svojoj ludoj glavi. Test cu pocepati, ali kopiju cu uzeti. Tudji dnevnik necu citati ali ako zabijem njusku u njega i vetar dune i okrece listove sve po redu, onda to nije nista, onda ne zadirem u neciju intimu.
Mozda Arnav nije tata ali mora otici na Dan oceva u skolu da bude tata. Jooojjj

bas je bilo frustrirajucih scena 🤢 i taman se ponadala da ce onih zadnjih 10 epiz.biti opustajuce kada ono

Neverovatno kako smo seriju dozivele na isti nacin. A ima toliko jos sitnih detalja koji se daju komentarisati ali kad se skupe onda daju siru sliku. No sad je kasno, trebala bih i ja da lezem , a opet mi se nesto ne da. Imamo vremena da komentarisemo IPKKND sve dok Barun ne snimi nesto drugo.
😆

Kad odgledamo drugi put komentarisat cemo nadugacko i nasiroko,sad smo samo kratko 🤣🤣ovo su sve bile teze,dok mi to sad razradimo 😆😆
Stephi thumbnail
Mislis badi jos 5 strana pa da ubijemo topic 🤣
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Rekoh li ja? 😃 5 strana 😉

🤣 To mi radi uroka,svaku noc ista pjesma 😆😆