Moram malo,ako ga vas dve dohvatite,nema nista za mene da ostane..mozda samo ono satensko prsluce sto ga cesto nosi..😆😭
A sta fali prslucetu? 😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 18th Oct 2025 - WKV
KUJILI STARTED 18.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 18, 2025 EDT
Alia and Ranbir to move to their new house - Krishna Raj
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Alia and Deepika meet for Pickleball.
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Buddhiya Ka Naya Roop
SRK talking about Deepika
Gloves Off! Smriti vs Rajan Shahi, Anupamaa crew war intensifies.
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 1st ODI Perth🏏
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
15 Years of PKYEK
Moram malo,ako ga vas dve dohvatite,nema nista za mene da ostane..mozda samo ono satensko prsluce sto ga cesto nosi..😆😭
Auuu memorija u mom lap topu nije brisana nikad izginuh.😡
Nado ,Kety gledate li😆 imali panike kad ne radi sajt ako ima znaci da ste postale zavisnice😃Nada i Keti su napokon podigle belu zastavicu..sada su i zvanicno dosle u nas klub..🤣Malo ste se presle 😆 Nismo mi dosle u vas klub,mi smo dosle u Barunov klub i njemu "dizemo belu zastavicu" 😃AAA ne moze tako a ko vas upoznao s njim ,polomi prste pisajuci😆
Pa ko vam je kriv ? 😆 Sad gledajte sta cete. 😆On je sad nas a vi trazite drugu seriju 😆Znate li vi koliko ste eseje ispisali da nas nagovorite 😆I sad da vam ga damo,nema sanse 😈😆
Ma ima bodljikavom zicom da ga ogradimo i pustimo struju visokog napona a i natpis "privatno vlasnistvo" 😆Opa bato do struje i zice smo dosli ccc Nado druze moj zar tako
koliko smo se otimale da ne gledamo seriju sad cemo se jos vise otimati za Baruna 😆
Auuu memorija u mom lap topu nije brisana nikad izginuh.😡
Nado ,Kety gledate li😆 imali panike kad ne radi sajt ako ima znaci da ste postale zavisnice😃Nada i Keti su napokon podigle belu zastavicu..sada su i zvanicno dosle u nas klub..🤣Malo ste se presle 😆 Nismo mi dosle u vas klub,mi smo dosle u Barunov klub i njemu "dizemo belu zastavicu" 😃AAA ne moze tako a ko vas upoznao s njim ,polomi prste pisajuci😆
Pa ko vam je kriv ? 😆 Sad gledajte sta cete. 😆On je sad nas a vi trazite drugu seriju 😆Znate li vi koliko ste eseje ispisali da nas nagovorite 😆I sad da vam ga damo,nema sanse 😈😆
Ma ima bodljikavom zicom da ga ogradimo i pustimo struju visokog napona a i natpis "privatno vlasnistvo" 😆I opasno po zivot ili pazi ljute Laxmi 🤣