I za Sida je bilo ispisano jako puno, ali ja sam usla na tu 800 i neku str. jer sam bila sokirana kad sam videla koliko ih ima, medjutim vec negde na tim str. je bilo malo i nekog caskanja pa je topic zatvoren, i zbog caskanja a i navodno jer je odavno bio premasen broj strana. Ne secam se koliko je bilo ispisano za Prats, ali cini mi se nije nesto mnogo. Tako da su Sid i DD pokazali bas da imaju zestoke fanove.E MORAM NA OVO DA TI ODGOVORIM DD fanovi jesu zestoki ali ovaj Sidov rodjendanski koristen je za naguravanje postova,tandi fanova Negdje do 120 stranice,30 ljudi je cestitalo rodjendan,dalje je isla glupa prica Cak su pisali o ispitima,gdje ce ko za N.godinu,desavanja u BV,isl. Isto su radile i kad je zabi bio rodjendan
Pa zato sam i bila sokirana kad sam videla koliko je strana i upravo zbog toga i usla. Kazem ti videla sam da je vec bilo pretvoreno u neku formu caskanja, nikakve veze sa rodjendanom, a iskreno nisam imala nikakvu zelju da listam jos koju stranu, niti me njihova caskanja interesuju , niti su to bila neka ''omiljena '' imena kojima bih posvetila paznju. Svejedno, bila sam sokirana koliko je stranica, jer nisam ni znala da toliko sme uopste da se ispise.
Ti rodjendanski "tridovi" su predhodno odobreni i kao takvi mogu da budu fullloaded odnosno da sadrze strane i sadrzaje koji nisu dozvoljeni na drugim obicnim"tridovima"
Odma da mi napravis jedan rodjendanski trid, imam raznoraznog sadrzaja za prikazat'
Kako da ne..sad cu..oces odmah ili sad
Opusteno, kako hoces. Mozes i odma ... a mos i sad
Dal samo molim te nemoj ti da ga otvaras. Nadji nekog "kamikazu" da to uradi jer ce mu to biti poslednji koji je otvorio na IF
Odprilike...
Ja sam mislila bas bi bio opusten trid, pesme, veselja, malo narodnog folklora, dovela bi decji hor Kolibri, hor beckih decaka, ma bila bi zurka za nezaborav
Bilo bi tu jos "kulturnih" sadrzaja. Eto na primer Badi je strucnjak za pozoriste. Nata i ja bi mogle malo o vevericama , to nam bas ide. I tako ... Naslo bi se tu za svakog po nesto