Returning of the written off #32 Invited only - Page 111

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.2k

Users

9

6.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Koje kolutanje ocima 😆 Dosadno mu pa vrti prsten😆 Cak je i ljut 😆 Pogledaj i stranu 92,imaju slike sa snimanja sa Prat 😊

Ma sve je jasno kao dan. Videla sam i slike sa Prats. Koja razlika. To ne moze ni da se uporedi.
A vrh mi je sto je odmah posle ona cura postavile "vruce" scene izmedju Siva i Anandi.
Promasila je temu nacisto
. 😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Popodnevni odmor 😃

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail
Samo da virnem malo i koju stranu procitam(da veceras imam manje)...moram sad na physioterapiju, razvlace mi prsljenove...
inace, od februara najverovatnije idem opet na posao tako da moram polako da se opet navikavam na radni rezim spavanja...😔
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Sta vam ucitava toliko 😕 Kod mene odmah krene,bez problema😕
Ucitavanje traje 2 sekunde 😕
Sad se zabrinuh,gledamo li mi istu seriju 🤣

Ne razumes Keti...mislim Saska i Nada znaju pricu..Meni je nana umrla pre godinu dana 1. februara..ne ove,nego sledece subote joj stavljamo godinu,i da ne duzim,ona mi je bila sve na svetu jer roditelje fakticki i ne poznajem dovoljno jer smo ziveli odvojeno oduvek.. E sada da se vratim na ucitavanje..To sto neko gleda samnom seriju nocu,meni znaci kao nekom drugom milion dolara u zlatu, to sto vidim da su tu,kada ja ne spavam,da ni one ne spavaju,to je njihov nacin da budu tu za mene a opet da ne spominjemo razlog i da ne teramo suze na oci vec salu,da zaboravim na sve i da lakse preguram ovaj tezak period u zivotu..drago mi je sto si neposredno i ti deo svega toga,iako nisi znala,osetila si tu nasu povezanost i ljubav koju ovde imamo jedna za drugu..i hvala ti za to..🤗

Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Kazu zbog serije ali ja slusam Nadu i nista ne priznajem.😉

Smeki...videces da sam postavila uputstvo kako da blokiras reklame i zastitis komp...😉 Pa mozes da gledas sta hoces do mile volje..😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Do 30. 😃 Ti si negde oko 10?

Dobro je niste mnogo odmakle ,ja danas pustam i stizem vas .sporiji mi je net nego pre😡 ali mi je zato slika na monitoru vrh😃
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobro je niste mnogo odmakle ,ja danas pustam i stizem vas .sporiji mi je net nego pre😡 ali mi je zato slika na monitoru vrh😃

Smeki..jer planiras da nastavis sa serijom ? Mi svake noci gledamo i komentarisemo..videces kada budes citala..
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Neces mi verovaati. Nemam pojma kako se tetka zove. Ovu sam prvu iz fazona zapisala a ovu drugu na brzaka pronasla kako se zove kad je Dal pitala. Za nju mi je asocijacija margarin. Manorama, meni to kao ime nekog margarina. 🤣

A i inace ne pamtim imena uopste. X puta mi se desi da se upoznam sa nekim i da se posle 2 minuta ne secam imena. U ovim Indijskim serijama su imena cudna pa se i ne trudim nesto narocito. Pustim da vreme uradi svoje. Posle 100 epizoda cu znati svima imena. 😆

Nale, pa posle stote epizode ces znati samo kako se diktator zove ..i bice ti dovoljno ,veruj mi..😳

Daltoni thumbnail

Nista ne priznaji 😉 Moj kaze da od mog lutanja po sajtovima ni jedam antivirus ne moze da mu sacuva komp😆 Ja se nedam,nikad nisam kriva,nemam ni vremena da nesto pogledam 🤣
Vrhunac je kad odnese kompjuter na ciscenje i svaki put ga covjek pita :je li bre je li ti ides na one sajtove za odrasle pa stalno kupis ove viruse 🤣🤣🤣

🤣 🤣
Daltoni thumbnail

Jos da ga poznajes,bili bi ti smjesnije 🤣On je tako ozbiljan i konzervativan tip,namrgodjen 😆
Rijetko se smije,jer smatra da ako nemas dobar razlog za smijanje,to je glupo raditi 🤣
E sad mozes ga zamisliti nakon tog pitanja 😆 Povrh svega on komp.uopste ne koristi,ima svoj lap top,kojem ja imam zabranu pristupa 🤣

Jao Keti..prica mog zivota...🤣