Returning of the written off #31 Invited only - Page 57

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

66k

Users

9

7.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
Good night

tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: saska

Shiva,u danasnjoj epizodi, i povukla ga za nos 🤢Vidjela sam i ja taj clanak,ali su tu malo pobrkali loncice.Tandi ce dati ime hendikepiranom djecaku.U najavi za sutra slave godisnjicu njihovog braka i porodica ima za njih iznenadjenje,(pretpostavljaju da ce dovesti tog djecaka,usvajanje vec gotovo) 🤢

Ma ona njega odavno ( Shiva ) a i sve ostale vuce za nos . Clanak je i meni bio nelogican ali mi je svejedno dobrodosao da ostavim svoj komentar.

Ma ta zena je bez imalo casti i dostojanstva, to svi odavno vide sem nje i obojenih, samo se pitam dokle ce🤢🤢🤢Mogu da rade sta hoce, samo se nadam da ce Sid uskoro otici, jer on zasluzuje bolje. Jutros vidim neki clanak o tome da ce sada njihova vlada regulisati ispitivanje TPR, postavljen je post na forumu, bas da vidim da li ce i dalje namestati, mada se ne nadam preterano, obojeni su to. I na kraju da vam svima cestitam praznik,HRISTOS SE RODI, svima puno zdravlja, srece i radosti, ostalo je manje vazno.
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: tijara

Ma ta zena je bez imalo casti i dostojanstva, to svi odavno vide sem nje i obojenih, samo se pitam dokle ce🤢🤢🤢Mogu da rade sta hoce, samo se nadam da ce Sid uskoro otici, jer on zasluzuje bolje. Jutros vidim neki clanak o tome da ce sada njihova vlada regulisati ispitivanje TPR, postavljen je post na forumu, bas da vidim da li ce i dalje namestati, mada se ne nadam preterano, obojeni su to. I na kraju da vam svima cestitam praznik,HRISTOS SE RODI, svima puno zdravlja, srece i radosti, ostalo je manje vazno.

VAISTINU SE RODI

Hvala Tijara,i tebi puno srece,zdravlja i ljubavi 😛
Kety76 thumbnail
E Nado evo za tebe 😆 Promo:godisnjica braka tansh i na poklon djecak iz sirotista 🤢 Svasta ce oni jos smisliti 😕
A ovom krasnom paru lijepo se ismijah,prosto su fantasticni,sve prsti od varnica 🤣

A intervjui,naravno odvojeni.Sid od kolegice preuzeo osmijeh kiseli krastavac 😆

Uzivajte u komediji 😆

http://desi**fo***.net/tv-shows/shaadi-ki-saalgiraah-par-shiv-anandi-ke-ghar-hua-jashn-ka-mahaul-balika-vadhu/
Edited by Kety76 - 11 years ago
Kety76 thumbnail
Rezultati ankete jutros:
Prat vodi sa 200-njak glasova ispred DD.Mislim da su njeni fanovi dozivjeli jutros sok 😆
Hvala na pomoci 😉

PS.Saska,necemo ti dirati Madhubalu 😆,samo hocemo jednu trakavicu staviti na zasluzeno posljednje mjesto😃
I izglasah se za ovog tvog glumca kao da mi je rod rodjeni 🤣Koliko glasova za Prat toliko i za njega 😃 iz poznatih razloga 😉
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

😲 Svaka joj cast.Spava li ona uopste?

Dobro jutro Hristos se rodi😛

Ja pocinjem s vama ponovo😉
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Da, Smeki su pride okupirali gosti i ni fazon sa kafom ne prolazi a Badi Drya ne izbiva iz pozorista 😆

Da znas Badi,pretera ga ja za medalju...Rekla sam da me do 13-og pozoriste nece ni videti.😉
Kety76 thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobro jutro Hristos se rodi😛

Ja pocinjem s vama ponovo😉

VAISTINU SE RODI 😛

Nismo ni sumnjali 😆
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail