Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
KUJILI STARTED 18.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
What will Yuvraj do?
i support farhana
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 18, 2025 EDT
Alia and Ranbir to move to their new house - Krishna Raj
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Story- Tortoise to Rabbit😜
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Acha wala gunda
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Buddhiya Ka Naya Roop
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
Alia and Deepika meet for Pickleball.
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 1st ODI Perth🏏
Shiva,u danasnjoj epizodi, i povukla ga za nos 🤢Vidjela sam i ja taj clanak,ali su tu malo pobrkali loncice.Tandi ce dati ime hendikepiranom djecaku.U najavi za sutra slave godisnjicu njihovog braka i porodica ima za njih iznenadjenje,(pretpostavljaju da ce dovesti tog djecaka,usvajanje vec gotovo) 🤢
Ma ta zena je bez imalo casti i dostojanstva, to svi odavno vide sem nje i obojenih, samo se pitam dokle ce🤢🤢🤢Mogu da rade sta hoce, samo se nadam da ce Sid uskoro otici, jer on zasluzuje bolje. Jutros vidim neki clanak o tome da ce sada njihova vlada regulisati ispitivanje TPR, postavljen je post na forumu, bas da vidim da li ce i dalje namestati, mada se ne nadam preterano, obojeni su to. I na kraju da vam svima cestitam praznik,HRISTOS SE RODI, svima puno zdravlja, srece i radosti, ostalo je manje vazno.
😲 Svaka joj cast.Spava li ona uopste?
Da znas Badi,pretera ga ja za medalju...Rekla sam da me do 13-og pozoriste nece ni videti.😉
Da, Smeki su pride okupirali gosti i ni fazon sa kafom ne prolazi a Badi Drya ne izbiva iz pozorista 😆
Jao Badi mnogo mi je bio lep u toj epizodiBady Drya, evo ga glava zabolela cekajuci tebe iz pozorista 😃
Hvala Badi ☺️I pre nego sto odem na spavanje...