Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
KUJILI STARTED 18.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 18th Oct 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 18, 2025 EDT
i support farhana
Alia and Ranbir to move to their new house - Krishna Raj
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Buddhiya Ka Naya Roop
Alia and Deepika meet for Pickleball.
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 1st ODI Perth🏏
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
Ih..ma nije nista spo*no..sve dok se ona Ria ne pojavljuje...cak sta vise,je i pozeljno..kada odgledam sutra,zdravlje boze,zaostale epizode mozemo da raspalimo svaka iz svog ugla...😆
Ma necu ja da budem aginica..nisam ja ni mislila da se tu nesto posebno zadrzavam..ja ubodem pa odem..vec sam u realnosti dovoljno na dozivotnoj,ne moram i ovde..😕🤣
Ljubila Shiva u epizodi ili Sida van epizode 😲 Nisam citala danasnji WU , ali sam procitala neki clanak , najavu narednih dogadjaja navodno, ako je tacno, Ganga ce roditi sina i Anandi mu daje ime, Ganga je u vrlo teskom zdravstvenom stanju i radnja bi trebala da se vrti malo oko toga, daj Boze , ope tkazem ako je taj clanak tacan. A ja odlepim naravno na to sto mu Anandi daje ime pa opet ostavim na IF komentar, i naravno opet diskretan.
Mabudala 🤣 Veceras je Sultanu tako ocitala oce nas da mu je para izlazila iz usiju..i rekla je jasno i glasno da je ona uz RK i da ce ostati uz njega..a on joj pruza ruku i govori kako ce da joj pruzi ceo svet,da ce da zivi za nju...bas je Mabudala..
Devojke, malo sam umorna od puta i svega..a trojka je tu (znate vec -ja i cuvena trojka😆) Zelim vam svima laku noc,pa se kuckamo ,zdravlje boze,sutra...😉
Budi ljubazna, molim te, pa malo poblize objasni koje su to "stvari" u pitanju 😃