Returning of the written off #31 Invited only - Page 55

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

66k

Users

9

7.1k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Drage moje idem i ja,laku noc ❤️
Edited by Kety76 - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ih..ma nije nista spo*no..sve dok se ona Ria ne pojavljuje...cak sta vise,je i pozeljno..kada odgledam sutra,zdravlje boze,zaostale epizode mozemo da raspalimo svaka iz svog ugla...😆

Necu ja moci sigurno jos par dana zbog slave , a imacu goste iz BG koji ce ostati jos koji dan kod mene posle, tako da ne stizem ni onu seriju da pogledam, znas i za moje planove posle Srpske Nove , uglovi ce morati da sacekaju jos izvesno vreme, ali zato posle ima da raspalimo

Stephi thumbnail

Ma necu ja da budem aginica..nisam ja ni mislila da se tu nesto posebno zadrzavam..ja ubodem pa odem..vec sam u realnosti dovoljno na dozivotnoj,ne moram i ovde..😕🤣

Rekoh li ja tebi nesto za dozivotne robijase ?🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Drage moje idem i ja,laku noc ❤️

Laku noc Kety ❤️
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: saska

Ljubila Shiva u epizodi ili Sida van epizode 😲 Nisam citala danasnji WU , ali sam procitala neki clanak , najavu narednih dogadjaja navodno, ako je tacno, Ganga ce roditi sina i Anandi mu daje ime, Ganga je u vrlo teskom zdravstvenom stanju i radnja bi trebala da se vrti malo oko toga, daj Boze , ope tkazem ako je taj clanak tacan. A ja odlepim naravno na to sto mu Anandi daje ime pa opet ostavim na IF komentar, i naravno opet diskretan.

Shiva,u danasnjoj epizodi, i povukla ga za nos 🤢Vidjela sam i ja taj clanak,ali su tu malo pobrkali loncice.Tandi ce dati ime hendikepiranom djecaku.U najavi za sutra slave godisnjicu njihovog braka i porodica ima za njih iznenadjenje,(pretpostavljaju da ce dovesti tog djecaka,usvajanje vec gotovo) 🤢

Ma ona njega odavno ( Shiva ) a i sve ostale vuce za nos . Clanak je i meni bio nelogican ali mi je svejedno dobrodosao da ostavim svoj komentar.
Stephi thumbnail

Originally posted by: Kety76

Mogli bi krenuti od nedjelje 😉

Krenite cure, a meni samo ovj period da prodje, garantovano vas stizem .

Stephi thumbnail

Mabudala 🤣 Veceras je Sultanu tako ocitala oce nas da mu je para izlazila iz usiju..i rekla je jasno i glasno da je ona uz RK i da ce ostati uz njega..a on joj pruza ruku i govori kako ce da joj pruzi ceo svet,da ce da zivi za nju...bas je Mabudala..

Danas ceo dan imam goste, znate vec, posto sam znala da veceras treba da ide ta scena izmedju njih dvoje,iskrala sam se u sobu da pogledam. Necu sad da duzim, ima vremena pricacemo, ali ono njeno ponasanje pre toga i na tom tzv. malom MM ,da sam mogla udavila bih je

Stephi thumbnail

Devojke, malo sam umorna od puta i svega..a trojka je tu (znate vec -ja i cuvena trojka😆) Zelim vam svima laku noc,pa se kuckamo ,zdravlje boze,sutra...😉

Ajde ti samo , sad cu polako i ja , samo da vas iscitam, skapirala sam da za vama kasnim oko petnaestak min. samo.🤣 Ali , moracu izgleda sad novu tastaturu da kupim.

Sto se mene tice, ugrabicu trenutak da vam se bar javim,a za posle... pa kako se namesti situacija.

S obzirom na vremensku razliku izmedju mojih i vasih postova, ti si sigurno vec u carstvu snova, a pretpostavljam i ostale devojke
😆

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Budi ljubazna, molim te, pa malo poblize objasni koje su to "stvari" u pitanju 😃

Pa privatne 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Bady Drya, evo ga glava zabolela cekajuci tebe iz pozorista 😃