Returning of the written off #29 Invited only - Page 98

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.9k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Napokon sam vas iscitala,au bre dva dana mi je trebalo ,Nado seriju privodim kraju jos dve epizode,i razmisljam da se vratim na neke epizode koje sam zbog onog Sijama preskakala,ali necu odmah 😆.Ne mogu da se setim sta sam sve procitala a svasta nesto bi vam odgovorila 😃😲
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Hellooo DRYA 😛

Promijenila si boju,cestitam 😊

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Cestitam ti tirkiznu boju zlatni moj Badi ❤️

nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Steta sto ovo ne moze da se postavi tamo 😆

Bilo je na kratko ali sam ga zamenila 😉
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Napokon sam vas iscitala,au bre dva dana mi je trebalo ,Nado seriju privodim kraju jos dve epizode,i razmisljam da se vratim na neke epizode koje sam zbog onog Sijama preskakala,ali necu odmah 😆.Ne mogu da se setim sta sam sve procitala a svasta nesto bi vam odgovorila 😃😲

Znaci zavrsavas seriju. Svaka to cast Smeki . Ja mislim da si oborila svetski rekord 😆
Molim te sacuvaj mi negde te linkove. Nema sanse da propustim da je odgledam. Resicu ja ove probleme sa netom.
Znaci iscitala si nas. 😆 Ja sam te malko isprozivala.😉 Sigurno si se pitala zasto stucas po nekad.😃
Htela sam da te pitam gledas li ovu novu seriju na pinku, Silu?

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Znaci zavrsavas seriju. Svaka to cast Smeki . Ja mislim da si oborila svetski rekord 😆
Molim te sacuvaj mi negde te linkove. Nema sanse da propustim da je odgledam. Resicu ja ove probleme sa netom.
Znaci iscitala si nas. 😆 Ja sam te malko isprozivala.😉 Sigurno si se pitala zasto stucas po nekad.😃

Sa zadovoljstvom sam je odgledala vrh je serija,i ako sam cesto psovala Dal u nekim kriticnim situacijama,znas ono kad mi se ne svidja radnja ja pocnem aaa Dal platices mi ovo i tako dok me ne prodje😆.A to sto si me prozivala znaci da sam ti nedostajala,oprastam ti🤗.Gledala sam dve epizode nije losa,ali me nesto ne privlaci.pocinje druga sezona Izgubljene casti na prvoj pa cu to ponovo da gledam😲
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Sa zadovoljstvom sam je odgledala vrh je serija,i ako sam cesto psovala Dal u nekim kriticnim situacijama,znas ono kad mi se ne svidja radnja ja pocnem aaa Dal platices mi ovo i tako dok me ne prodje😆.A to sto si me prozivala znaci da sam ti nedostajala,oprastam ti🤗.Gledala sam dve epizode nije losa,ali me nesto ne privlaci.pocinje druga sezona Izgubljene casti na prvoj pa cu to ponovo da gledam😲

Naravno da si mi nedostajala. Nedostaje i Dal. A mogu da zamislim kako je to izgledalo kad ti poludis 😆
Znaci ti imas svoju seriju. Pa lepo. Bicemo zauzete u isto vreme jer mi se cini da obe serije pocinju u 20 sati. Ako budes htela da ispratis i Silu ima je na netu. 😉

nn027 thumbnail
Devojke sad ce utakmica. Finale Svetskog prvenstva u rukometu. Nase devojke igraju protiv Brazila. Cujemo se posle utakmice, nadam se sa dobrim vestima 😃
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Hellooo DRYA 😛

Promijenila si boju,cestitam 😊

Hvala Kety 🤗 Samo da sam mogla da biram ,ostala bi zlatna zauvek 😳