Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
KIARA THROWN 14.9
Who is this actor?
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
When a lie is repeated hundred times…
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Dobar ti komentar , 😉 Narocito mi se dopao onaj na srpskom 😆
Jedna kineska poslovica kaze sljedece:
Ako je tvoja vizija za godinu dana, posij psenicu.
Ako je tvoja vizija za deset godina, posadi drvo.
Ako je tvoja vizija za cijeli zivot, posij ljude.
Nad ovim se zaista vrijedi zamisliti. Koliko nas je spremno ulagati u ljude bez bojazni da cemo dobiti nesto sto ne ocekujemo ili da ljudi nece iznevjeriti nasa ocekivanja? Vjerovatno malo. A sve to zbog toga sto zivimo u okruzenju velikog nepovjerenja i nedostataka medjusobnog uvazavanja. Kod nas ulagati u druge ljude ponekad izgleda kao potpuno suluda stvar jer su ljudi nezahvalna sorta. Svi mi koji svakodnevno radimo s ljudima nerijetko imamo osjecaj da gubimo dragocjeno vrijeme, jer ne dobijamo nista zauzvrat - sem frustracije jer radimo sa ljudima koji mozda i spadaju u gorepomenutu grupu. Medjutim, iako ljudi jesu ponekad najnezahvalnija sorta istovremeno su i najzahvalnija. Stvar je u tome kako pristupamo ljudima. Budimo iskreni, mnogi od nas bi rado da pomjere planine, ali pritom nisu spremni da zavrnu rukave oko malih brda koja nam stoje pred nosom. Biti najbolji ne znaci nuzno ostvariti najbolje sto je moguce, vec prije svega dati najbolje od sebe. Kada to ljudi prepoznaju, desavaju se promjene koje nismo ocekivali.
Moram Dal ne mogu da odgledam,znam odprilike jer sam gledala na preskoke.Sad gledam dok je vuce uz stepenice na svadbi Akasa i Pajal 🤢
Hvala ti🤗Ekstra,kad ga imitira to mi je vrh a i kako se on smejao sto je retkoKazi mi oce li Sijam da kaze Arnavu ili ce Kushi da mu prizna ili ce Arnav da cuje njihov razgovor😡