A mene podseca na tebe..😆 A Anjali (Arnavova sestra) na Bikicu..😉
BHAGODI MAIRA 8.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
Anupamaa 08 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
SUPER HEROO 9.9
The Ba****ds of Bollywood trailer
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
A mene podseca na tebe..😆 A Anjali (Arnavova sestra) na Bikicu..😉
Mrrrnjaaauuu ☺️
I odlican glumac,citala sam neki dan pocinje da snima neku novu seriju,moracu to da pratim 😊 Naravno nista manje nije ni Beren Sat,prelepa i talentovana glumica ,volela bih opet da ih gledam negde zajedno 😃Savrsena serija👏
Da isla je na prvoj,ali samo jedna sezona,obe sezone mozes gledati preko neta sa prevodom 😉
Badi ja sam kategoricki odbijala sve turske serije do ove...Zainteresovala me prica u najavi dok se reklamirala na Prvoj i pocela sam sam da gledam par epizoda ,onda sam je nasla na netu i sedela dan i noc dok nisam odgledala...Toliko je zarazna.
Smeki ja pojma nemam. Ne gledam Turske serije, zapravo uopste ne gledam ni jednu seriju na TV, trenutno.
Da isla je na prvoj,ali samo jedna sezona,obe sezone mozes gledati preko neta sa prevodom 😉
Badi ja sam kategoricki odbijala sve turske serije do ove...Zainteresovala me prica u najavi dok se reklamirala na Prvoj i pocela sam sam da gledam par epizoda ,onda sam je nasla na netu i sedela dan i noc dok nisam odgledala...Toliko je zarazna.
Hm to se i ja pitam ,kako? Nikako 🤗
Badi , pa kako da odustanes od nas?😲 ❤️
Znam ja Smeki odavno da je to dobra serija,samo nikako nisam nalazila vremena da je gledam...