Returning of the written off #28 Invited only - Page 28

Created

Last reply

Replies

993

Views

47.2k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

http://www.newsnation.in/videos/entertainment/entertainment-2/4598

I am looking for a girl to marry, says Siddhartha

Siddhartha, famous as Shiv from Balika Vadhu, spoke exclusively to News Nation about his character in the show. He also mentioned about his desire to get married soon. The actor also shared his experience on social network sites over his character from th

Cini mi se da su oboje sremni za svadbu😃
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

U jednom malom mestu u Turskoj cetvorica druga ,pijani i nadrogirani siluju devojkU SVI BOGATASI OSIM JEDNOG.Ispostavi se da su je silovala trojica bogatasa a taj jedna Kerim on nije ali se ne seca jer je bio drogiran i pijan ,sve se to desava na veridbi jedog od ove trojica.Karim biva primoran da se venca s njom kako ih ne bi tuzaila i tu pocinje prava prica,zive zajedno a ona njega ne podnosi ,postepeno pocinje da zadobija njeno poverenje i radja se ljubav,mnogo dirljiva prica ja sam je preplakala

Znaci tuzna... .😭 Interesantna prica..Ja inace nisam nikada gledala Turske serije ali sam se opasno navukla na Karadayi, mogu da ti kazem da je bas kao i ova tvoja prica mnogo interesantna,emotivna,samo sto nije tuzna,nekako je uvek pozitivna..Jedan od glavnih likova Nazif Kara (otac onom Mahiru) je covek veoma slicnih razmisljanja meni, ja sam se pronasla u njemu..E sad ima tu mnogo prica isprepletenih i jedva cekam da pocne na prvoj da ponovo gledam od prve epizode..😃
Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Cini mi se da su oboje sremni za svadbu😃

Neznam samo sta cekaju..i ljudi ih vole zajedno,i oni odgovaraju jedno drugom kao par...samo jos da se rese..😉😳
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ozbiljno..😲 I kako ti se cini...😳 Rekla sam do dvadesete i niko te nece moci zaustaviti posle..opklada jos uvek vazi..😉 Sta mislis o seriji ??? 😛

Za sad nije lose,svidja mi se radnja,stigla sam do toga kad jeKushi skuterom udarila u Arnavov auto ,videcemo dalje.😉
Daltoni thumbnail

Dal jel ovo nesto novo mozda ja nisam dobro videla😲

Izvini, nisam ti odgovorila od uzbudjenja sto gledas IPKND samnom..😃
Neznam da li je novo,verujem da nije,jer joj je kosa smedja ..dakle pre ulaska u BB, cenim...
😃
smeker thumbnail

Topla braca..🤣☢️ Joj ovo cu i u stabu da prevedem u originalu...🤣

Htela sam i ja to da napisem ali bolje sto si ti🤣
smeker thumbnail

Izvini, nisam ti odgovorila od uzbudjenja sto gledas IPKND samnom..😃
Neznam da li je novo,verujem da nije,jer joj je kosa smedja ..dakle pre ulaska u BB, cenim...
😃

Gledam po tvojoj preporuci i zato sto serija ima kraj.A kazes i da je vrh a sto da ne pokusam😉
Daltoni thumbnail

Za sad nije lose,svidja mi se radnja,stigla sam do toga kad jeKushi skuterom udarila u Arnavov auto ,videcemo dalje.😉

Uh..😳 Sada ide sve brze i brze...Koliko epizoda gledas dnevno ili nema pravila ? Inace,ja sam nocas odgledala do 32..vidis da su opasno izmesane epizode ,pa moras da ih trazis na raznim stranicama, ja cu sada po dete u vrtic i posle se bacam u potragu za 32.epizodom..ko zna na kojoj je strani...😕
Daltoni thumbnail

Htela sam i ja to da napisem ali bolje sto si ti🤣

Sta da radimo kada smo istomisljenice...🤣A izgledaju kao da su "HOT BROTHERS " ☢️ zar ne?🤣 🤣

Daltoni thumbnail

Gledam po tvojoj preporuci i zato sto serija ima kraj.A kazes i da je vrh a sto da ne pokusam😉

I neces se pokajati ,obecavam...BV i MB su treca klasa u odnosu na ovu seriju, na radnju, u odnosu na glumce (mislim na BV ,ne BV 2,nju ne bih poredila ni sa kockicom), ma na sve..jedino mi se ne svidja sto sada na ovom sajtu ne gledamo serije u HD FULL formatu ,vec je snimak los i te boje,taj sjaj na njihovim licima i dekoracija ne moze doci do izrazaja...ali opet ,ako hoces sa prevodom.to ti je sto ti je...😃
Edited by Daltoni - 11 years ago