Ja preko colorsa i ne pokusavam jer trazi da se otvori nekakav nalog, da se registruje valjda. Kad to vidim ja odustajem.
🤣 Badi pa ti si deo porodice Dalton .
🤣 Pa gde nadje ovu sa strikerajem ?
Evo i njoj trebaju jedne 😆
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
SUPER HEROO 9.9
The Ba****ds of Bollywood trailer
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of Brahmāstra
Sidharth Malhotra is just the same as Arjun Kapoor, just with looks!
Happy Birthday Akshay Kumar
MAIRA AGAYI 10.9
How many more chances for Janhvi Kapoor!!?
Ja preko colorsa i ne pokusavam jer trazi da se otvori nekakav nalog, da se registruje valjda. Kad to vidim ja odustajem.
🤣 Badi pa ti si deo porodice Dalton .
🤣 Pa gde nadje ovu sa strikerajem ?
Kako sam shvatila iz ovog komentara '' samo nastavi da me hvalis pa cemo u Pariz,'' to ti znaci vodis Daltoni... ako nastavi da te hvali. Ako ako 🤣
I to sto kazes Dal za privatan uticaj , naravno, potpuno se slazem. S tim sto treba tu dodati i obraz kao djon , gurati neku pricu ka putu ka slaavi i uspehu a nemas ni trunku pokrica za to, to mogu samo beskicmenjaci. Mada ipak, kad neko kaze da ga publika prihvata a pritom apsolutno svestan da je potpuno suprotno, ako dozivi da se pise peticija od 50 potpisnika , ako procita a sigurno da mora procitati podsmesljive komentare, onda je nemoguce da sve te stvari toj osobi ipak ne lupaju zestoke samare. Ako je oportunista, nimalo ne znaci da je glupa, svesna je ona vrlo dobro svega. Na kraju, nek joj posluzi njen sopstveni lik koji tumaci u BV kao uzor, nek popije casu vode, da vidimo da li ce ublaziti sramotu.
S druge strane mislim da su i Colorsu malo vezane ruke, sve dobre glumice su trenutno zauzete, a nijedna iole normalna ne bi se usudila da glumi Anandi posle Prats
Mislim ,na dodeli nagrada jedna Drashti Dami i OVO Rasulo.
Meni ovde ne otvara to sto kazete nego trazi da nesto skidam..
Vidim vi o ozbiljnim temama a mene nesto uhvatio smeh,verovatno o osamucenosti,pa zato ne ucestvujem u ozbiljnim diskusijama...
ocigledno da mi je jos ona pticica od sinoc u glavi🤣🤣ili sam totalno prolupala ...nesto jeste🤣
A... ni ti🤣 Imala sam goste, Evo me osamucena ... a sve nesto bezim od kreveta,ne znam sta mi je🤣
Biki, alo Biki, ja cekam , na krevetu