Returning of the written off #28 Invited only - Page 16

Created

Last reply

Replies

993

Views

47.2k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Nesto za Dal ... da vidi kako se stvari mogu promeniti ( recimo ja, evo samo joj stavljam slike DD )😆

s

I to naravno iz tvog ugla 😆
nn027 thumbnail

RK to lie to Madhubala; take Riya to his farmhouse in Colors' Madhubala

Nothing seems to be going right between RK (Vivian D'sena) and Madhu (Drashti Dhami) in Colors' Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon. And the distance between them is only to widen further owing to the entry of Riya in this Nautanki Telefilms show.

Recently, we did write about the daring entry of Riya (Vishnavi (Dhanraj) Sahrawat). We now hear that RK and Riya will drink together at a bar post which Riya will not be in her senses to remember her address for RK to drop her home. Thus RK will take the girl to his farmhouse.

On getting back home, Madhu will ask him about his whereabouts and instead of telling the truth he will lie to her about being out with a friend. Unfortunately the reality will come out when Madhu and RK will be out for dinner and Riya on spotting RK will thank him for what he did the previous night. Of course, the half-baked information will not go down well with Madhu, post which RK and Madhu will end up fighting.

We tried contacting Vaishnavi, but she remained unavailable for comment.

http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/rk-lie-madhubala-take-riya-his-farmhouse-colors-madhubala

Znaci nastavlja se raspad sistema 😕
A ova Riya i nije naivna. Ko bi dobronameran prisao coveku , koji je u drustvu zene, i rekao to sto je ona?
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Decice..moja kako napreduje skolica

Bikice uciteljice, posto ja volim da osetim materijal s'kojim radim pod prstima, prelazim odmah na vajarstvo...ni manje ni vise vec ADONIS-grcki Bog ljubavi...
Dal, ne uzbudjuj se...ovo je cista apstraktna umetnost a skulpture ne nose gace...🤣
nn027 thumbnail

S druge strane mislim da su i Colorsu malo vezane ruke, sve dobre glumice su trenutno zauzete, a nijedna iole normalna ne bi se usudila da glumi Anandi posle Prats

Mislim ,na dodeli nagrada jedna Drashti Dami i OVO Rasulo.

Prats trenutno nije zauzeta... pa sta onda obojene sprecava da ju vrate?!

Pa mozda ona nece, odkud znamo

Ko zna, mozda stvarno ni ona nece. Kad je napustila BV rekla je da zeli da glumi potpuno drugaciji lik. Modernu devojku. Razmisljam, zasto bi i morala da glumi ponovo Anandi, ako bi se vratila. Mogu joj ispuniti zelju i stvoriti potpuno nov lik, onakav kakav ona prizeljkuje da glumi. U Indiji je makar sve moguce 😃
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Znaci nastavlja se raspad sistema 😕
A ova Riya i nije naivna. Ko bi dobronameran prisao coveku , koji je u drustvu zene, i rekao to sto je ona?

Edited by saska - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Slobodno Biki. Koliko ja znam ovde ne postoji zabrana da se skidaju peskiri 🤣

Samo ce se on nacekati...🤣 ajde sta mu fali nije mu prvi put🤣🤣
nn027 thumbnail

Ne samo Ria , vec i ova sto glumi njen lik . Vi's ti da je bila nedostupna za komentar. Dakle, bice zestoka borba, sto privatno, sto profesionalno 😆

Mislis borba prsa u prsa 😆
nn027 thumbnail
Nataly nisam bas sigurna da ce ti ovo proci bez gaca 😆 Mozda ces i ti morati zvati Snupija 😆
A tolike slike ti se nisu videle. Kud bas ova da se "primi" iz prve 🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Nataly

Bikice uciteljice, posto ja volim da osetim materijal s'kojim radim pod prstima, prelazim odmah na vajarstvo...ni manje ni vise vec ADONIS-grcki Bog ljubavi...
Dal, ne uzbudjuj se...ovo je cista apstraktna umetnost a skulpture ne nose gace...🤣

Natali,🤣 Ako bi da radis pod prstima-tj.vajarstvo,koliko znam to izgleda Nadica moja koleginica predaje, jer ja radim sa cetkicama,raznih vrsta😆😆😆
Nadam se da ce ti moja koleginica,uciteljica pomoci😉
A dal da li ce se uzbuditi na ovu vrstu umetnosti..😆..cemo da vidimo kada se pojavi
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Nataly nisam bas sigurna da ce ti ovo proci bez gaca 😆 Mozda ces i ti morati zvati Snupija 😆
A tolike slike ti se nisu videle. Kud bas ova da se "primi" iz prve 🤣

Edited by saska - 11 years ago