Au Badi nemas pojma kako si ubola 😉A sad nesto za Badija Dryu 😃
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=YWvHnU9prso[/YOUTUBE]
RAMAYAN AT PH 23.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 2nd ODI🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 24th Oct 2025
Twinkle Khanna says physical cheating isn’t a deal breaker
APAHARAANN 24.10
Mihir To Kiss Noyna - Ewwwww
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 23, 2025 Episode Discussion Thread
Leap & Separation!
SSR Family To Challenge CBI Closure Report
AT - Abhishek Bajaj 🐐 Humara Bajaj ❤️
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠 RESULTS
Spirit - The Sound Story Of The Film
Abhinav Kashyap about Aamir & Saif
Akash & Isha Ambani s birthday celebration in Jamnagar.
Au Badi nemas pojma kako si ubola 😉A sad nesto za Badija Dryu 😃
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=YWvHnU9prso[/YOUTUBE]
Valja ova pesma Dal,valja 🤗
I od mene...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0WHRjlhHVEQ[/YOUTUBE]
Sve je ok ,haljinica joj je lepa slatko joj stoji,izgleda su platforme u Indiji konacno izasle iz mode ,samo imam zamerku na sminku,mora to mnogo bolje,a pogotovo za takve prilike...Konacno sam nasla❤️.Smeki je postavila sa natpisom sa fb,a ja morala naci na netu 2 h sam trazila
Moze moze,nemam nista protiv 😆
E majke mi, ona ko da je nasa. Slobodno moze sa Dryiom u pozoriste. 😃 Ja ovu sliku vidim prvi put 👍🏼
Moze moze,nemam nista protiv 😆
Holandija svakako zna kako da profitira od poroka, a nakon legalizovanja marihuane i prostitucije od koje je turizam ove zemlje prosto eksplodirao, novi program podstice hronicne alkoholicare da se bave drustveno korisnim radom, za koji ce kao platu dobijati - pivo.
Hronicni alkoholicar Fred iphorst je godinama bio nezaposlen, medjutim, sada svakog jutra izlazi na ulice Amsterdama da skuplja djubre. Prva stavka na dnevnom redu - dve konzerve piva u 9 ujutru.
Nakon toga ide prva tura posla pa pauza za rucak uz koji takodje dobija dve limenke piva, a ako sve dobro protekne do kraja radnog vremena za povratak kuci ce dobiti jos dva piva kao nagradu za produktivan dan na poslu.
"Nisam ponosan sto sam alkoholicar, ali sam ponosan sto ponovo imam posao", rekao je Fred, jedan od prvih korisnika neobicnog vladinog projekta koji podstice alkoholicare da se sklone na ulice davajuci im posao koji se placa u pivu.
Uz pivo koje snabdevaju lokalne pivare, svaki zaposleni dobija i pola paketa duvana za motanje, besplatan rucak i 10 evra dnevno.
Projekat je poceo pre godinu dana i izazvao veliku zainteresovanost kod nezaposlenih ljudi, ali su konzervativni clanovi gradskog Veca izrazili nezadovoljstvo tvrdeci da on predstavlja besmisleno trosenje vladinog novca i produzenje kulture poroka u glavnom gradu Holandije.
Dakle, niko nije pominjao Tanandi, svi su uglavnom rekli da je Sid odlican u svim scenama i u svemu sto radi. Trece pitanje je u kakvim filmovima bi ga voleli videti. Licno mislim da mu uniforma odlicno stoji i da bi bio sjajan James Bond, ima taj osmeh😊😊😊Inace, svaka cast za divne slike Prats
Amsterdam naao reenje za alkoholiare: Drutveno korisan rad, plata u pivu...
Holandija svakako zna kako da profitira od poroka, a nakon legalizovanja marihuane i prostitucije od koje je turizam ove zemlje prosto eksplodirao, novi program podstie hronine alkoholiare da se bave drutveno korisnim radom, za koji e kao platu dobijati - pivo.
Plata u pivu za drutveno koristan radHronini alkoholiar Fred iphorst je godinama bio nezaposlen, me'utim, sada svakog jutra izlazi na ulice Amsterdama da skuplja 'ubre. Prva stavka na dnevnom redu - dve konzerve piva u 9 ujutru.
Nakon toga ide prva tura posla pa pauza za ruak uz koji tako'e dobija dve limenke piva, a ako sve dobro protekne do kraja radnog vremena za povratak kui e dobiti jo dva piva kao nagradu za produktivan dan na poslu.
"Nisam ponosan to sam alkoholiar, ali sam ponosan to ponovo imam posao", rekao je Fred, jedan od prvih korisnika neobinog vladinog projekta koji podstie alkoholiare da se sklone na ulice davajui im posao koji se plaa u pivu.
Uz pivo koje snabdevaju lokalne pivare, svaki zaposleni dobija i pola paketa duvana za motanje, besplatan ruak i 10 evra dnevno.
Projekat je poeo pre godinu dana i izazvao veliku zainteresovanost kod nezaposlenih ljudi, ali su konzervativni lanovi gradskog Vea izrazili nezadovoljstvo tvrdei da on predstavlja besmisleno troenje vladinog novca i produenje kulture poroka u glavnom gradu Holandije.