Returning of the written off #26 Invited only - Page 56

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.4k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Odoh da odgledam Karadayi pa se vratim,osim ako ne instaliram novi komp pa ne budem u mogucnosti..😉 U tom slucaju sutra se javljam ekskluzivno sa nove masine..brze,bolje,nadam se...😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jer to ona Natalijina Keti ? Ko je ta devojka ? Da li je bila na EX YU topiku sa nama ?😲

Da jeste Natalijina Kety,nije bila sa nama pre na EXYU topicima.
Edited by Bikica - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Dosadno...boja , kroj, ne ocrtava obline..previse formalno za moj ukus..

Sa drugim carapama i cipelama i tasnom to je sasvim druga prica. Ovako prikazana kako je ovde ne obecava ali uz male korekcije ... A meni i jeste namera da sakrijem "obline" 😆
Edited by nn027 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Nataly

...i guce knedlen 😉... moj Gagi kaze "on bi nju najradije pojeo..." ❤️

Natali,tvoj Gagi je dobro rekao,mozda pojeo od tolike ljubavi,bar u ovoj sceni,a bilo je jos takvih
Edited by Bikica - 11 years ago
nn027 thumbnail

Meni se ne dopada..mada vidim njegov potencijal u visokoj modi..

Ja ne bih mogla da ga nosim jer nisam gradjena za njega ali za visoku modu nisi u pravu. Itekako on moze da se nosi i ovako 😉
nn027 thumbnail

Ova kombinacija je vec nesto sasvim drugacije..👍🏼

E ovo je "ljubav na prvi pogled" 😃 Jedino sto mi se carape i cipele bas ne dopadaju ali haljina...😃 Ni ova ne ocrtava obline .
Edited by nn027 - 11 years ago
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Jer to ona Natalijina Keti ? Ko je ta devojka ? Da li je bila na EX YU topiku sa nama ?

Kety je odnedavno na IF-u ali je veliki SidYushian...njoj i jos njih nekoliko su krastacini hakeri iz Srbije (pretpostavlja se po nalogu pinka) preko FB vec 2 puta istovremeno hakovali ne samo FB-account vec i email adrese a sad nedavno i ruinirali kompove...prvi put nakon izbacivanja Prats kad smo svi sa svih strana navalili na krastacu i obojene a drugi put sad nakon odlaska Sriti...Kety je psiholog i fantasticno cita postove "izmedju redova", do sada je uvek bila u pravu...
Bikica_Biki thumbnail
I ja cam ce obukla😆❤️
nn027 thumbnail

Happy to play my age in 'Doli Armaano Ki': Neha Marda

TV actress Neha Marda, who rose to fame as Gehna in popular daily soap 'Balika Vadhu', returns as small town girl Urmi with 'Doli Armaanon Ki'. She is happy to get into a character she can identify with.

Tuesday, December 03, 2013

TV actress Neha Marda, who rose to fame as Gehna in popular daily soap 'Balika Vadhu', returns as small town girl Urmi with 'Doli Armaanon Ki'. She is happy to get into a character she can identify with.

In 'Balika Vadhu' too, her character was of a teenage girl, but matured and different as she played someone who is forced to marry a middle-aged man.

But 'Doli Armaanon Ki' is about Urmi, a young girl who enters the institution of marriage with hope and dreams in her eyes.

It features newcomer Mohit Malik opposite Neha.

"It is very different from what I did before. Urmi's character is nineteen years old. I am glad to play something (closer) to my age," Neha said here Monday at the launch of the show.

The actress, however, admits her character was stronger in 'Balika Vadhu'.

"In 'Balika Vadhu', the character was very mature but I was playing not even an adult. I was playing a 13-year-old girl who turns 18 after a leap of five years. But the character was so matured that it looked like she must be 30 or 35 year old," she said.

"But the character was very strong and I got a lot of name and fame because of it. I am very happy," she said and added that she quit 'Balika Vadhu' because she was not keen to play such a mature character.

Set in Jhansi, 'Doli Armaano Ki' went on air December 2 on Zee TV.

Jesam li ja to dobro razumela, i ona je dala otkaz u BV?
nn027 thumbnail

Originally posted by: Nataly

Kety je odnedavno na IF-u ali je veliki SidYushian...njoj i jos njih nekoliko su krastacini hakeri iz Srbije (pretpostavlja se po nalogu pinka) preko FB vec 2 puta istovremeno hakovali ne samo FB-account vec i email adrese a sad nedavno i ruinirali kompove...prvi put nakon izbacivanja Prats kad smo svi sa svih strana navalili na krastacu i obojene a drugi put sad nakon odlaska Sriti...Kety je psiholog i fantasticno cita postove "izmedju redova", do sada je uvek bila u pravu...

Nataly ne razumem zasto bi Pink nalozio tako nesto? 😲