Returning of the written off #25 Invited only - Page 98

Created

Last reply

Replies

1k

Views

43k

Users

9

6.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=a7MqlXL5S5M[/YOUTUBE]

🤣 Jesi li ti Smeki simpatizer Soiceve partije?
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Smeki jel ti to nudis termine?

Da Nado ,ako hocete da ucestvujete u kampanji termin mora da platite ,nema dzabe😉
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

🤣 Jesi li ti Smeki simpatizer Soiceve partije?

Da Nado🤣 ja sam u stranci Zdrav razum😆
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=iVigauxYJEM[/YOUTUBE]

🤣 Sad sam i sigurna. Smeki pa ti si u partiji Zdravog razuma.
smeker thumbnail
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=eMRHdHvDHgg[/YOUTUBE]

Joj nije mi dobro upisacu se od smeha 🤣
Edited by smeker - 11 years ago
smeker thumbnail
HAOS U INDIJI - NESTAO IV! DA LI JE TO KRAJ "MALE NEVESTE?

Prema pisanju indijskih medija, koji su pod oznakom "hitno" preneli vest, zvezda sapunice "Mala nevesta", glumac Sidart ukla nestao je pre nekoliko dana posle snimanja. Sidu se, navodno, tu gubi svaki trag, porodica ne moe da ga prona'e, telefon mu je iskljuen, a nakon toga se danima nije pojavljivao na setu. Mada njegovi blinji nisu policiji prijavili nestanak, tabloidi naga'aju da je popularni Indijac, moda, ak i kidnapovan, uz komentar da bi ovo mogao da bude kraj najdue indijske sapunice.
Tragom vesti poli smo i mi, i doli do zakljuka da je verovatno re o jo jednoj farsi bolivudske marketinke mainerije, jer je sa ivom sve u redu. Mada je, zaista, bio odsutan nekoliko dana, Sidart, koji je inae, redovan korisnik drutvenih mrea, ostavio je na Tviteru link ka intervjuu koji je dao za jedan portal u kojem objanjava da je uzeo nekoliko slobodnih dana, bez obavetvanja porodice i prijatelja, kako bi odmorio od napo*nog tempa poslednjih meseci. Da je sa ivom sve u redu proverili smo i jutros, a glumac je ostavio tvit u kojem sa fanovima deli iskreno aljenje zbog tragine pogibije glumca Pola Volkera, zvezde "Paklenih ulica".
Dakle, drage nae dame i ljubitelji Anandi, iv je iv - umro nije! A gde se krio od sveta proteklih dana, on najbolje zna. Moda u zagrljaju neke lepe Indijke? ;))
nn027 thumbnail

Da Nado ,ako hocete da ucestvujete u kampanji termin mora da platite ,nema dzabe😉

Samo kazi koliko. Pare nisu problem. 🤣

nn027 thumbnail

Da Nado🤣 ja sam u stranci Zdrav razum😆

A kako "zdravorazumski" objasnjavas tvoju ociglednu sklonost prema "fikovanju"? 🤣
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

HAOS U INDIJI - NESTAO IV! DA LI JE TO KRAJ "MALE NEVESTE?

Prema pisanju indijskih medija, koji su pod oznakom "hitno" preneli vest, zvezda sapunice "Mala nevesta", glumac Sidart ukla nestao je pre nekoliko dana posle snimanja. Sidu se, navodno, tu gubi svaki trag, porodica ne moe da ga prona'e, telefon mu je iskljuen, a nakon toga se danima nije pojavljivao na setu. Mada njegovi blinji nisu policiji prijavili nestanak, tabloidi naga'aju da je popularni Indijac, moda, ak i kidnapovan, uz komentar da bi ovo mogao da bude kraj najdue indijske sapunice.
Tragom vesti poli smo i mi, i doli do zakljuka da je verovatno re o jo jednoj farsi bolivudske marketinke mainerije, jer je sa ivom sve u redu. Mada je, zaista, bio odsutan nekoliko dana, Sidart, koji je inae, redovan korisnik drutvenih mrea, ostavio je na Tviteru link ka intervjuu koji je dao za jedan portal u kojem objanjava da je uzeo nekoliko slobodnih dana, bez obavetvanja porodice i prijatelja, kako bi odmorio od napo*nog tempa poslednjih meseci. Da je sa ivom sve u redu proverili smo i jutros, a glumac je ostavio tvit u kojem sa fanovima deli iskreno aljenje zbog tragine pogibije glumca Pola Volkera, zvezde "Paklenih ulica".
Dakle, drage nae dame i ljubitelji Anandi, iv je iv - umro nije! A gde se krio od sveta proteklih dana, on najbolje zna. Moda u zagrljaju neke lepe Indijke? ;))

😳 Pa gde i sa kim se on to "odmarao" da mi je znati 😃
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=eMRHdHvDHgg[/YOUTUBE]

Joj nije mi dobro upisacu se od smeha 🤣

Pa sta ti je Smeki? Molim te "zumbiraj" 🤣