DHOLI UTHANA 15.12
Dhurandhar emerges an All Time Blockbuster
CID Episode 104 - 14th December
Rob Reiner and his wife found dead
RINGS PE CRINGE 16.12
Karan Nandini to join post leap?
Abhiara’s Marriage
Dharundar reduced Tere Ishq Mein to ashes..should Kartik be worried?
Which movie is your first choice on Christmas Day?
Ranveers PRALAY to roll after Don 3
In a 2022 interview, Ranveer disagreed with 8 hour shifts
🏏IPL 2026 Mega Auction: The Battle for Cricket’s Brightest Stars🌟

Totalno nerealno da ubija ljude,a okolo ljudi plesu i slave i niko ne konta...al jbg to su indijske sapunice tamo je sve moguce...S obzirom da je Sultan frajercina nista mi ne smeta 😉
Vote For Your Fav. Stars For The Biggest Poll Of The Year Tellyexpress.com "Face Of The Year" Powered By WordPress.com (Voting Open Till 1st Dec. 2013, 11:59 PM IST)
Da ubacim malo "Oluje"😉
Posto su Damjan i Marina resili da obnove vezu i krenu ispocetka,Rebeka im je iznajmila kolibu -lepu,u kojoj su oni proveli divnu i stravstvenu noc.Marina je rekla Damjanu da hoce da mu bude supruga.Dok je Ernana zavela Ursula sa kojom je proveo noc.Dalje desavanje sledi sutra:Epizoda 61 (ponedeljak) : Beatris ima jaku glavobolju, sta je sustiye i pada u nesvest. Rebeka i Hose je odvode u bolnicu. Olinto otkriva da je u fabrici nesto podmetnuto i da su u velikoj opasnosti. Ernan govori Olintu da je on odgovoran za sve sta se desi u fabrici i zbog dogodjene nesrece, biva otpusten. On ostaje iznenadjen Ernanovom odlukom. Ernan zatim odlazi kod posade "Oluje" da im saopsti da su i oni otpusteni. Furhensio trayi od Lazara da okonca yivot Damjana Fabrea. Marina i Damjan proyivljavaju prelep dan, pun poljubaca, osmeha i ljubavi. Rebeka govori Ernanu da oko svega sto se desilo sa Beatris nije stigla da javi Marini sta se dogadja i da joj je majka u bolnici. Ernan zahteva od Rebeke da joj da adresu mesta gde se nalaze Marina i Damjan, kako bi otisao po nju i vratio je nazad.
Bas tako...sve moze da prodje kad je on upitanju ☺️
Dry..istomisljenice moja...🤗 🤗 Zar je bitno sta radi,sve dok on to radi..😳
Biki, mene stavi sa Sidom,RK,Sultanom,Mahirom i Jese Pavelkom..A mozda sam nekoga i zaboravila..
🤣Kada sam otvorila link,shvatila sam zasto nisi postavila snimak..🤣 Znaci Shivova majka je choti ma ,a ko je onda otac, i zasto su to krili..mozda zato sto Ira i Alok nisu mogli da imaju decu a i Sachi je usvojena kasnije..😕