Returning of the written off #23 Invited only - Page 11

Created

Last reply

Replies

1k

Views

57.2k

Users

8

5.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ja mislim da ste obe u pravu..ali realno..ako ona sada ne iskoristi ovih 5 minuta slave da dobije neki veliki projekat..verovatno ce zaigrati u nekoj manjebudzetnoj seriji, nebitno bila ona ovakva ili onakva..jednostavno je tamo konkurencija prevelika i mnogo vece zvezde su padale za jedan dan..

Sad mi pade na pamet post koji je Smeki pisala o Bolivudu. U njemu se jasno vidi kolika je produkcija a i kolika je konkurencija medju glumcima i glumicama u Indiji. Ima ih jako mnogo i svako od njih samo ceka svoju sansu. Nadam se da ce Prats uspeti da zaigra u nekoj dobroj seriji jer je zaista izuzetno talentovana glumica. Steta bi bilo da nestane jer je mlada i jer nije pokazala sve sto ume,
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

🤣 Da. Neverovatno sam "napredovala"! Kad Ganga sa tri osnovne i dva dopisne skole poradja gledajuci u laptop onda i ja mogu da konstruisem svemirske brodove 😆

A ja eto stalno gledam na internetu kriminalisticke serije..mogla bih da postanem placeni ubica na primer..i onako mi je assassin bio jedno vreme zastitni znak..😆

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Dok jednom ne smrkne drugom... 😆

I meni je bilo 🤢 🤢 🤢..Nekako to nije to bez RK..on definitivno nosi seriju,jer je njegov lik toliko snazan i specifican,da samo cekas sta ce sledece da uradi i na koji nivo ce da se spusti zbog svoje sujete i ljubavi.. A Sultan je lep modni dodatak..zacin..😉

A sto se sad ne pitas kakva mi je faca na ovu izjavu, kao ono vece kad si rekla '' ne znam sta bih dala da ti vidim facu sad kad sam rekla da je RK seka persa'' 🤣

Mislim sad kakvu samozadovoljnu facu imam , ne mozes ni da zamislis yeeey 😎

A veceras je bila epizoda upravo kad sam htela da otresem Madhu o patos ... i tako vise puta
😡
Edited by saska - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

A sto se sad ne pitas kakva mi je faca na ovu izjavu, kao ono vece kad si rekla '' ne znam sta bih dala da ti vidim facu sad kad sam rekla da je RK seka persa'' 🤣

Mislim sad kakvu samozadovoljnu facu imam , ne mozes ni da zamislis yeeey 😎

A veceras je bila epizoda upravo kad sam htela da otresem Madhu o patos ... i tako vise puta
😡

😆 E ali ja i dalje nisam rekla da RK nije seka persa..🤣,sto se toga tice po meni je Sultan veci muskarac od njega ma kakav razbojnik i kriminalac bio..RK galami, pije, gazi slabije od sebe..Sultan ne govori mnogo vec pusta da njegova dela "vicu"..On ima ego,ali ne gazi preko slabijih od sebe, a ako mi sada spomenes slucaj sa njegovom majkom..i to se moze protumaciti na razne nacine,..Sultan je i nju i svoga sina koristio kao oruzje u ratu za svoju buducnost,za njihovu i njegovu srecu koja mu je otrgnuta, Koliko puta je RK koristio Madu za svoje ciljeve,pa Radhu,ili Bitua..a koliko puta se izivljavao nad svima njima,da ne govorim o Sikiju,Dipali,glumcima ,ljudima sa snimanja,novinarima, policijom...jer treba jos da nabrajam..Zato skini taj samozasovoljni osmeh jer ti nista jos ne priznajem..😆
Stephi thumbnail
Ijaooo , jos ga i prigrlio na ovoj slici 🤣

Daltoni thumbnail

Sad mi pade na pamet post koji je Smeki pisala o Bolivudu. U njemu se jasno vidi kolika je produkcija a i kolika je konkurencija medju glumcima i glumicama u Indiji. Ima ih jako mnogo i svako od njih samo ceka svoju sansu. Nadam se da ce Prats uspeti da zaigra u nekoj dobroj seriji jer je zaista izuzetno talentovana glumica. Steta bi bilo da nestane jer je mlada i jer nije pokazala sve sto ume,

I ja se nadam i ja mislim da je talentovana i prelepa..I da ima puno potencijala..samo da odmah zgrabi neku dobru seriju i zaigra u njoj..

nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Ijaooo , jos ga i prigrlio na ovoj slici 🤣

A sta je sa tim Markom? 😲
Stephi thumbnail

😆 E ali ja i dalje nisam rekla da RK nije seka persa..🤣,sto se toga tice po meni je Sultan veci muskarac od njega ma kakav razbojnik i kriminalac bio..RK galami, pije, gazi slabije od sebe..Sultan ne govori mnogo vec pusta da njegova dela "vicu"..On ima ego,ali ne gazi preko slabijih od sebe, a ako mi sada spomenes slucaj sa njegovom majkom..i to se moze protumaciti na razne nacine,..Sultan je i nju i svoga sina koristio kao oruzje u ratu za svoju buducnost,za njihovu i njegovu srecu koja mu je otrgnuta, Koliko puta je RK koristio Madu za svoje ciljeve,pa Radhu,ili Bitua..a koliko puta se izivljavao nad svima njima,da ne govorim o Sikiju,Dipali,glumcima ,ljudima sa snimanja,novinarima, policijom...jer treba jos da nabrajam..Zato skini taj samozasovoljni osmeh jer ti nista jos ne priznajem..😆

E jos kako sam pocela da citam ovaj tvoj post , htela sam da se pozovem na peti amandman 😆

ali dodjoh do ovog dela kad ti rece da je Sultan bolesnu majku i nejako dete koristio kao oruzje u ratu i moram da ti kazem stop stop stop kakav si ti muskarac kad koristis nejac kao oruzje u ratu na prvom mestu a na drugom, kasnije je sam rekao da mu nista od svega toga nije trebalo i nije nista hteo vec je hteo Madhu , jedino i samo nju, kakva buducnost mame i sina, to si zaboravila a sto se tice RK i maltretiranja ovih beskicmenjaka, trebao je jos zesce, svi ga izneverili, svi ga povredili, svi zive na njegovoj grbaci, svi mu se mesaju u zivot i... i treba li jos

Saska za predsednika i RK za pod predsednika
!!!!!!!!!!!🤣
Stephi thumbnail

A sta je sa tim Markom? 😲

Pa jel vidis da se i ja pitam 🤣
nn027 thumbnail

I ja se nadam i ja mislim da je talentovana i prelepa..I da ima puno potencijala..samo da odmah zgrabi neku dobru seriju i zaigra u njoj..

Znas razmisljam o tome sto si pisala , o manje budzetnoj seriji. Cak i da joj se to desi da zaigra u takvoj seriji, ona jednostavno nije "nizebudzetna glumica", ako razumes sta hocu da kazem. BV je bila prepuna gluposti i kojecega ( i sada je) i mi smo to videli ali smo ignorisali. Paznju smo usmerili na nju i na njenog partnera u seriji. Ona je jednostavno zasenjivala sve oko sebe svojom dobrom glumom. Pored nje je produkcija mogla da seriju vodi u bilo kom pravcu. Bez nje BV je jednostavno izgubila ono "nesto".