Ufff...odoh i ja jednu da zapalim...cim ugledam ovaj Slatkis u sredini treba mi extra doza nikotina...Bikinardo, daj stavi onu njegovu sliku zbog koje dobih packe od Gine,onako meni za laku noc 😃
Vidim,vratili ti se smajlici..😉
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 11th Sept 2025
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
KIARA EXPOSED 11.9
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
Navri and her eternal victimisation
Is it just me or…
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
HUM JEET GAYE 12.9
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Ufff...odoh i ja jednu da zapalim...cim ugledam ovaj Slatkis u sredini treba mi extra doza nikotina...Bikinardo, daj stavi onu njegovu sliku zbog koje dobih packe od Gine,onako meni za laku noc 😃
Hvala draga moja🤗 Upravo sam i ja ovakva,ne znam koji je problem kod P,a znam koji je kod mene.Cekam par dana pa videcu sta je,da ce BOG da bude sve dobro.Nego sam smorena od sveg desavanja zadnje vreme,umorna sam od svega sto mi se izdesavalo ali mi je lepo sa vama i ovako.❤️
Biki, hmmm da pogadjam sa kim bi ti dete ovako izgledalo 😳
Ako ona ovoliko zivi sa 15 cigareta , koliko li cu ja tek zahvaljujci "duvanju"? 🤣
Hvala draga moja🤗 Upravo sam i ja ovakva,ne znam koji je problem kod P,a znam koji je kod mene.Cekam par dana pa videcu sta je,da ce BOG da bude sve dobro.Nego sam smorena od sveg desavanja zadnje vreme,umorna sam od svega sto mi se izdesavalo ali mi je lepo sa vama i ovako.❤️
Opet ne mogu quote 🤢
Nale , pa kad smo vec u temi onda prosledi Nataly ceo razvoj '' princeze, ''od zaceca, do skolskih dana dok nije malo popravila zube pa do sadasnjih dana, pre neki dan si imala taj opus 🤣
Ja cu veceras biti KOKA AUT. Ne mogu vise na oci da gledam.
Hoce li neko bre na spavanje? Sta je ovo? Totalno Rasulo?