Returning of the written off #21 Invited only - Page 62

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.8k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Caps br.3 Nema vise

Definitivno, njoj je svega preko glave, ne vidim osmeh, ne vidim zelju u njoj , ma koliko sam zelela da zacepi usta dusmanima pa da dogura sto dalje, vidi se sad da se ne oseca dobro tu. A da izadje odatle samoinicijativno, kako, prvo cula sam da je kazna ogromna, otprilike oko sto hiljada dolara, ako je tacna info da je tolika suma , mislim kazu 50 lakhs , a to je to otprilike a drugo, ispasce da je quitter
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Zima ide Badi, kako sta ces? Takve "mustre" pa da nema ko da nosi?

Pa jes badi, al ja sam se naoruzala pink vunicom, mislis da ce mi neko sad zameniti 🤣

Nisam nesto odusevljena novom bojom, narocito posle moje crvene, nemam vise motivaciju 🤢

Ma sto bi menjala? To je unikat.
Badi bas mi zao sto su ti ukinuli boju. Mozemo da pisemo pink i da nerviramo one sto su su je izbacili iz upotrebe.

Stephi thumbnail
Ja ne znam da li bismo sad trebali ovo da komentarisemo i da obezvredimo sve njene uspehe?

Slikala se u bikiniju, mislim u BIKINIJU 😲 Ana Ana Ana ccc 🤣

Stephi thumbnail

Znala sam da ne smem sebi postavljati visoke ciljeve🤣

Nije bitno za pink, rekoh , zudela sam za crvenom, samo ne znam sta cu s ovim sad 😕

Zima ide Badi, kako sta ces? Takve "mustre" pa da nema ko da nosi?

Pa jes badi, al ja sam se naoruzala pink vunicom, mislis da ce mi neko sad zameniti 🤣

Nisam nesto odusevljena novom bojom, narocito posle moje crvene, nemam vise motivaciju 🤢

Ma sto bi menjala? To je unikat.
Badi bas mi zao sto su ti ukinuli boju. Mozemo da pisemo pink i da nerviramo one sto su su je izbacili iz upotrebe.

Zalicu se , definitivno, prestacu da placam pretplatu 🤣

Edited by saska - 11 years ago
Stephi thumbnail

nn027 thumbnail

Definitivno, njoj je svega preko glave, ne vidim osmeh, ne vidim zelju u njoj , ma koliko sam zelela da zacepi usta dusmanima pa da dogura sto dalje, vidi se sad da se ne oseca dobro tu. A da izadje odatle samoinicijativno, kako, prvo cula sam da je kazna ogromna, otprilike oko sto hiljada dolara, ako je tacna info da je tolika suma , mislim kazu 50 lakhs , a to je to otprilike a drugo, ispasce da je quitter

A najgore od svega sad nema sanse ni da izadje za vikend. Videcete da ce ostati. A sto se tice para i ja sam citala da bi tu sumu morala da plati kada bi izasla samoinicijativno.
Smeki mi kaze da ce izgleda u kucu stici novi ukucani. Ako se to desi tek tad nema sanse da ona izadje napolje. Ne znam sta da kazem ali da joj je dosta svega i da se lose oseca vidi se iz aviona.

Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
nn027 thumbnail

Ja ne znam da li bismo sad trebali ovo da komentarisemo i da obezvredimo sve njene uspehe?

Slikala se u bikiniju, mislim u BIKINIJU 😲 Ana Ana Ana ccc 🤣

😆 Pa strasno Badi. Kako se samo usudila ?
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

A najgore od svega sad nema sanse ni da izadje za vikend. Videcete da ce ostati. A sto se tice para i ja sam citala da bi tu sumo morala da plati kada bi izasla samoinicijativno.
Smeki mi kaze da ce izgleda u kucu stici novi ukucani. Ako se to desi tek tad nema sanse da ona izadje napolje. Ne znam sta da kazem ali da joj je dosta svega i da se lose oseca vidi se iz aviona.

Pa ne znam sta da kazem, ovaj njen pogled u prazno, ovo gde sama stoji iza njih , vidi se da joj nije ni do cega. Ali opet sa druge strane, kad bi mogla malo da natera sebe da se aktivira ,da ucestvuje u ovim zadacima, da proba da se igra, da radi nesto, bilo sta, brze bi joj vreme proslo, opasno je ako ovako zapadne u apatiju.
nn027 thumbnail
Slucajno sam naletela na ovu "pozivnicu" 😆