Smeki, nemoj tako, covek istraumiran, namucen i napacen, jos sada mi da ga mucimo , ne ide..😕😆😆
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
KIARA EXPOSED 11.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
HUM JEET GAYE 12.9
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Is it just me or…
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
Aabeer Gulaal reviews and box office
Smeki, nemoj tako, covek istraumiran, namucen i napacen, jos sada mi da ga mucimo , ne ide..😕😆😆
Moze prevod
Well didn't mentioned you guys about one of the conversation I heard on live feed few days back when pratyusha and Andy were talking generally at Delhi City... She mentioned that once to perform for mulayam Singh's party she, Siddharth and shashank went to Delhi together and while returning they missed their early flight to mumbai so they got stuck for whole day till next flight in evening... So they all three had a blast in hotel together till their next flight...she was just casually mentioning it ...
Odlican scenario . Samo ne znam kako ce te izaci na kraj sa Smeki. Kad dohvati oklagiju tesko je ko moze zaustaviti 🤣
ipovi iz Emirata za proizvodnju u Srbiji
Srbija bi u naredne dve godine trebalo da postane lider u regionu po proizvodnji ipova, ali i po izvozu komponenata za avione "Erbasa" i "Boinga". Osnov za to su u etvrtak potpisani memorandumi, izme'u prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vuia i eika Kalduna kalifa al Mubaraka, generalnog direktora "Mubadale". Oni su stavili potpise na dokumente o zajednikoj saradnji u proizvodnji komponenata i delova u avio-industriji i o razumevanju vezano za pravljenje naunoistraivakog centra, koji bi trebalo da bude uvod za izgradnju fabrike za proizvodnju ipova, pie u Novostima po naslovom "ipovi daju zamajac Srbiji".
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vui rekao je danas da e Srbija postati malo balkansko udo" ako u saradnji sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima(UAE) do kraja sprovede planove o izgradnji fabrike ipova i delova za avione, pie u Politici.
"eik ansa Srbije", naslov je u Informeru.
Beograd, 03.10.2013 - prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vui i generalni direktor kompanije Mubadala eik Kaldun Kalif Al Mubarak potpisali su memorandum o razumevanju izme'u Vlade Srbije i kompanije Mubadala
Vivek je naknadno izbacen,a sad ce izaci Eli zato sto joj je sutra premijera filma tako pisu po forumu ,znaci da nema veze s glasanjem nego kako Colors odluci😕
Da , da prave sendvice i kuvaju kafu 🤣
Fik 😲 Smeki..pa sta ce nam on posle fik, mozes slobodno da ga bacis ili da das nekoj od nas koja ume da sije ..🤣
Pa mogu i dijetalni sendvici, nije problem Dal 😉