Returning of the written off #18*invited only* - Page 6

Created

Last reply

Replies

1k

Views

41.6k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Kratak sadrzaj BB:

Pocelo je kao nastavak od sinoc kada se zavrsio BB.Kamia se razalostila,pati za kcerkom koja ima samo 4 god,rasplakala se i molila je sve ukucane i ove iz pakla da nju nominuju,jer zeli svojoj kcerki koju je ostavila ne znam kod koga,a i rekla je da se razvela pre mesec dana nego sto je usla u BB ,tu su je tesili,ona je plakala,
Jutro pocinje sa plesom,uz muziku,Prats inace uz svaku igra. Tanisha i Arman su nesto svo vreme pricali o svom odnosu i ona ga molila da joj nesto obeca sto je on pristao,samo ja ne znam sta,verovatno da drze neku distancu.Potom su usledile nominacije.Najvise je imala Tanisha 5 komada,Prats su nominovali Khusal i Sangram,a ona je Shilpu i Apurvu nominovala.Tanisa nije imala pravo da nominuje jer je Ratan to joj oduzela,dok Gaurah je imala da oslobodi jedno od nominovanih sto je izabrala naravno Khusala i oslobodila ga nominacije ,a potom je morala nekog da nominuje,Kamia je molila da nju nominuje sto je ova ucinila jer je KAMIA SVO VREME DRZALA ZA RUKU DA TO URADI,POSLE SE GAURAH RASPLAKALA JER JOJ JE BILO TESKO SVE TO.
Oprostite iskocise mi vel.slova mrzi me ispravljati.
Dalje:Kamia je u sobi gledajuci sliku od kcerke plakala,Prats je dosla tesiti,potom je Arman nesto zezao se i imitirao pa se Prats smejala.Zatim je BB obavestio da je spremio slatkise i sarije i ostalo za praznik.Potom su vrsili ritual,Prats je super to radila ocigledno zna sve kako treba oko toga.Svi su izasli vani sem Khusala koji nije obukao odelo niti ucestvovao u tome,sto ja ne znam bio je u prostoriji i gledao kroz prozor ili sta ,potom je obrisao ono sa cela to su mu morali staviti.Prats i Arman su pricali,pozeleli su da su sa svojim porodicama,Arman je cak plakao,potom im se pridruzila Tanisha i tu su dugo sedeli njih troje.
Uvece je Prats i Kamia pricale vani,kamia je spominjala Tanishu i Armana i nesto oko Salamana sto je rekao,dok su Tanisha i Arman bili u dnevnoj i pricali.
To bi bilo to.

Biki 🤗
smeker thumbnail
dobro jutro
smeker thumbnail
image
image

Edited by smeker - 11 years ago
smeker thumbnail
image image
smeker thumbnail
image
Edited by smeker - 11 years ago
smeker thumbnail
RK or Shiv: Who would you like to spend an evening with?

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

RK or Shiv: Who would you like to spend an evening with?

S obzirom da je Vivijan ozenjen, glasam za opciju B 😃 Inace , moja krvna grupa je AB sto puno govori o meni..😆

smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

S obzirom da je Vivijan ozenjen, glasam za opciju B 😃 Inace , moja krvna grupa je AB sto puno govori o meni..😆

Ako ce mo da gledamo po krvnim grupama moja je 0 😃 znaci nista ,sto dovoljo govori o meni😆😆😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

PROVOKATIVNA PITANJA KOJA BISTRE GLAVU

Dok svakodnevno razmisljate o finansijskim problemima, problemima u kuci i na poslu, o svom nezadovoljstvu, regulisanju kilaze ili nacinima da se zdravije hranite...razbijte monotoniju i odgovorite na pitanja, moze se reci provokativna, a koja ce vam u ruke staviti nesto drugaciji kompas i navesti vas da se drugacije zamislite nad svojim zivotom.

Slijede pitanja

Kada biste dobili priliku da se obratite cijelom svijetu u 30 sekundi, sta biste rekli?

Da imate sav novac ovog svijeta i ipak morate da radite, cime biste se bavili?

.Za cim do sada najvise zalite u zivotu?I, kako biste tu lekciju mogli da primjenite DANAS?

Da li se bojite smrti? Ako se bojite, imate li razloga za strah?

Recimo da cete sutra izgubiti sve sto imate. Kome biste otrcali u narucje? Da li ta osoba zna koliko vam znaci?

Sta biste promjenili da sada saznate da ste besmrtni?

Recimo da ste pred vratima raja i bog vas pita:"Zasto da te pustim unutra?", sta biste odgovorili?

Kada cete sami za sebe biti dovoljno dobri? Sta treba da se desi pa da sebe u potpunosti prihvatite?

Da li je zemlja u kojoj zivite zemlja po vasoj mjeri?

Sta biste zeljeli da ljudi pricaju o vama na vasoj sahrani?

Sta biste promjenili kada biste saznali sa 100% sigurnosti da bog ne postoji? Ili, ako ne vjerujete u boga, sta biste promjenili da saznate da bog proverjeno postoji?

Treba da umrete u pono. Sta biste radili u 23.45h?

Sta mislite da stoji izmedju VAS i potpune SRECE?

Kako bilo Sta ZNATE sa sigurnoscu?

Sta to malo mozete da uradite da danas nekome uljepsate dan?

Odgovorila sam na sva tvoja pitanja ali moram da priznam da su mi prva cetiri bila najteza , na ostala sam znala odgovor kao iz topa..mislim da preispitivanje kod mene jos uvek traje..😕

Kada biste dobili priliku da se obratite cijelom svijetu u 30 sekundi, sta biste rekli?

Rekla bih ljudima da pokusaju da cine druge ljude srecnima, samo tako ce i oni sami biti srecni !

Da imate sav novac ovog svijeta i ipak morate da radite, cime biste se bavili?

Humanitarnim radom..a posao koji bih volela da radim jeste istrazivacko novinarstvo..

.Za cim do sada najvise zalite u zivotu?I, kako biste tu lekciju mogli da primjenite DANAS?

Tesko pitanje...zahteva puno preispitivanja, a ja trenutno nemam ni snage ,niti volje za to..

Da li se bojite smrti? Ako se bojite, imate li razloga za strah?

Ne bojim se smrti, svesna sam da smo svi samo ljudi,pa tako i ja.

Recimo da cete sutra izgubiti sve sto imate. Kome biste otrcali u narucje? Da li ta osoba zna koliko vam znaci?

Ja i nemam nista osim svoje porodice, materijalne stvari ne priznajem kao svoje vlasnistvo vec samo kao stvari koje su nam za zivota pozajmljene za koriscenje i uslugu..tako da ako je to sto gubim materijalno, i dalje bih bila najbogatija zena na svetu.

Sta biste promjenili da sada saznate da ste besmrtni?

Pokusala bih da promenim svet, nasla bih nacina da ga oslobodim ratova, gladi, mrznje..

Recimo da ste pred vratima raja i bog vas pita:"Zasto da te pustim unutra?", sta biste odgovorili?

Zato sto sam celoga zivota igrala po njegovim pravilima, ponasala se i mislila u skladu sa svojom verom i nikada nisam nikome pomislila nesto sto ne bih podnela da se meni desi.

Kada cete sami za sebe biti dovoljno dobri? Sta treba da se desi pa da sebe u potpunosti prihvatite?

Nikada..to jednostavno nikada nece da se desi, samo sam naucila da zivim sama sa sobom i prihvatim sebe onakvom kakvom me Bog stvorio.

Da li je zemlja u kojoj zivite zemlja po vasoj mjeri?

Zemlja kao zemlja jeste, ali ljudi u zemlji, politika i ratovi koji su vodjeni nisu po mojoj meri i nikada se necu sloziti sa puno toga.

Sta biste zeljeli da ljudi pricaju o vama na vasoj sahrani?

Ne zelim da me sahrane, zelim da me spale 😆 A neka pricaju sta hoce , i onako to mene nece da potrese u tom trenutku 😆

Sta biste promjenili kada biste saznali sa 100% sigurnosti da bog ne postoji? Ili, ako ne vjerujete u boga, sta biste promjenili da saznate da bog proverjeno postoji?

E ovo pitanje me je podstaklo da razmislim u sta ja zaista verujem..Nisam ni u sta 100 % sigurna, verujem da Bog postoji, a kada bi se dokazalo da 100% ne postoji, nista ne bih menjala, jer sam ubedjena da nesto postoji, ako to nije Bog,onda je priroda,karma, usud..nazovimo to kako hocemo..

Treba da umrete u pono. Sta biste radili u 23.45h?

Mazila bih se sa svojom decom i pisala oprostajnu poruku na fejsu..😆

Sta mislite da stoji izmedju VAS i potpune SRECE?

Mnogo para, jer da ih imam,mogla bih da proputujem svet, dozivim razne avanture, da pomognem mnogim ljudima, to bi za mene bila potpuna sreca..

Kako bilo Sta ZNATE sa sigurnoscu?

Pa eto, znam . Svaki covek je rodjen sa instinktima da voli svoje bliznje, prijatelje i samog sebe..toliko i ja znam sigurno..

Sta to malo mozete da uradite da danas nekome uljepsate dan?

Danas cu svekrvi da izmasiram glavu,napravim pitu i odem u trgovinu,a posle toga cu deci da ugadjam kako bi im dan bio lep..

Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Bravo za to sto navija za naseg Noleta 👏
Iskrena da budem , Dal jedina njegova pesma, koju znam , je Libar. Predivna je , ali nije dovoljno za koncert. Uzivaj i lepo se provedi. Posto i Badi ide na Cecin koncert ocekujem izvestaj.Tvoj iz Arene a Badijev iz Spensa.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=AE9dKcBnmFU[/YOUTUBE]

Nado, ja bih zelela da idem ali nemam sa kim..od mojih niko nece..videcu da li cu uopste ici..😕

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6PCA8p762o4[/YOUTUBE]