Returning of the written off #15*invited only* - Page 92

Created

Last reply

Replies

926

Views

71.1k

Users

8

3.8k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago
Ups, izgleda da ja pravim sr,,a po obicaju, nekako bas volim da se zaletim do 151 str. Sad tek vidim gde smo,tako da

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: saska

I na kraju ne rekoh li ja lepo, mi Prats treba da sparimo sa nasim Noletom, narocito sto se jedan vrli '' poznavalac ''tenisa onako silno obradova Nadalovoj pobedi. Videla zaba da se konji kuju pa i ona digla nogu. Aj sto navija u redu, sasvim normalno, ziv covek, ima svoje ljubimce, ali sto pojma nema kako stvari funkcionisu u svetu poznatih, da li je svestan da tako strastvenim stajanjem na stranu jednog igraca, razocarava armiju navijaca ovog drugog. Koji usput budi receno dolazi iz zemlje gde je taj isti imao veliku grupu fanova koji su ga besomucno podrzavali u svemu. Doduse, mozda je neko cuo za njega i u Spaniji, hahaha. Ma nema veze , mlad je, neiskusan, naucice vremenom kako se slavni trude uvek da budu diplomate u svojim izjavama, upravo vodeci racuna o osecanjima svojih fanova. Jer trebaju i njemu fanovi zar ne, narocito kad je podizanje rejtinga u pitanju. Ma sala mala s moje strane, koga jos briga sta je tamo neki Shiv iz BV rekao, narocito se Nole potresao🤣

Bas tako koga briga sta je tamo neki Siv rekao🤣 evo mu Nadal a nek place s njim 😆

A430771d812f6deb85f81bca0f8450c5
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
nn027 thumbnail
Srecno sam stigla kuci,
nn027 thumbnail
Manje ce piskiti 😆
nn027 thumbnail

Dobar dan lepe moje , evo sad svaki slobodan trenutak koristim da vam se javim

Htela sam nesto da prokomentarisem u vezi ovih clanaka o Prats, iako mi vrlo dobro znamo sta je stampa i apsolutno se ne treba tim baviti i zamarati, ali nesto mi bas bode oci. Ajde ove gluposti oko novog decka, to sam vec i rekla, sve da ih menja i ko carape, mlada je, zgodna je, moze joj se i potpuno nebitno sta pisu, mada je odavno poznato koliko Prats vole i koliko ima dobrih prijatelja, pa izmedu ostalih i kolege sa kojima je radila tako dugo ovu seriju, Sasank, Smita, da ne nabrajam, dovoljno govori o njoj kao licnosti . Interesantno je da tad nikad nisu pominjali nikog kao njenog decka a ima sijaset slika sa raznim muskim prijateljima. Sad se pojavi neka slika, odmah eto nov momak i bla bla, onaj MM je zaista teski kompleksas i hvala Bogu da vise nije na slici. Ali rekoh , te price totalno nebitne, htela sam da kazem zaista koliko su dvolicni i jadni, povodom ove slike u bikiniju,za koju ja jos uvek ne mogu da odredim da li je bikini ili kupaci iz jednog dela, ali opet i to nebitno. Bitno je da to pisu u zemlji u kojoj inace njihova tradicionalna zenska odeca otkriva i stomak i ledja , bilo da je u pitanju mlada zena ili u godinama, bilo da je ravnog stomaka ili bogami teska kategorija. I kakvi su to sad dvostruki standardi, devojka se kupa u bazenu u odgovarajucoj opremi, haha da se tako izrazim, a po ulici idu e pa ovako, ne svi ali velika vecina

E da su samo dvostruki standardi u pitanju. Meni se cini da su i trostruki i cetvorostruki. Cudna zemlja.
nn027 thumbnail

Nale, a sto sad vozis, ti rece sta si radila svaki dan, sto sad ne nastavis u istom ritmu... sve do kuce, ne treba sad izaci iz forme 🤣

Badi evo kombinacije 😆 "Dva u jedan"!
nn027 thumbnail

Ups, izgleda da ja pravim sr,,a po obicaju, nekako bas volim da se zaletim do 151 str. Sad tek vidim gde smo,tako da

Taman badi da i ja napsem koju.😆
Odoh i ja malo da dremnem.

smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Manje ce piskiti 😆

smeker thumbnail
Mi smo dosli vas jos nema😲
Tumblr_mrzh3tbfmb1s3j882o1_500