Imas potpuno pravo sto se toga tice, ja strasno vodim racuna o tom dress codu, ali, muskarci su ponekad kao guske u magli ako nema ko da im ukaze na pravi put i ...narocito sto ja sad mogu u mom stilu da pravim razlicita scenaria, naravno sva po mojoj meri i zelji🤣. A da je mogao, mogao je . I trebao je.
You're absolutely right , I'm really taking care about the dress cod, but sometimes men are like geese in the fog if they have no one to show them the right path ... and especially cause I can make different scenarios in my way now.🤣 But if he could, yes .And he should
Da se razumemo on na rodjendan uopste i nije morao doci. Mogao je da smisli neki izgovor. To je barem lako. Ipak je dosao. I inace mislim da se on dosta lezerno i neformalno oblaci. Zasto je dosao tako obucen mi zaista niti znamo niti mozemo znati. Nije mi namera da ga branim ali nekad zaboravljamo da ono sto mi mislimo da treba neko drugi ne misli. Pored toga on je muskarac a zna se kako oni mnogo vode racuna o tim stvarima.
To be clear on the birthday at all and did not have to come. He was able to come up with some excuse. It's easy. Yet he came. Otherwise I think it is quite casual and formal dress. Why did he come dressed like we really do not know and we do not know. Not my intention to defend him but sometimes we forget that what we think we need someone else thinks. In addition, he is a man and we know how much they take care of these things.
🤣🤣🤣