🤗 Dobro nam se vratila!!! Nedostajala si nam puno!! Nadam se da si se lepo odmorila i napunila baterije za nove radne pobede ❤️
P.S. Sad i ja mogu konacno da prozborim koju 😈
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 11th Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
KIARA EXPOSED 11.9
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
Navri and her eternal victimisation
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
Is it just me or…
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 3 on pg 2
HUM JEET GAYE 12.9
🤗 Dobro nam se vratila!!! Nedostajala si nam puno!! Nadam se da si se lepo odmorila i napunila baterije za nove radne pobede ❤️
P.S. Sad i ja mogu konacno da prozborim koju 😈
Sve znam Bikice,sve mi je jasno 😆 Badiju Nadi sam danas objasnjavala zasto ja cutim,a pretpostavila sam da iz istog razloga i ti cutis 😉
Samo da vam se javim da sam stigla..bilo je super..Mrtva sam umorna od puta pa idem da odmaram malo..javicu se sutra kada se naspavam..❤️
Sve znam Bikice,sve mi je jasno 😆 Badiju Nadi sam danas objasnjavala zasto ja cutim,a pretpostavila sam da iz istog razloga i ti cutis 😉
@Bold Yeah right 🤣
🤗 Nedostajala si nam mnogo.
Dobro nam dosla nazad.❤️
PS: sad i ja mogu malo da cutim ⭐️
We missed you so much.
Well we came nazad.Heart
PS: Now I can keep my mouth shut a little
Bikice da mi nismo ucutale ,Boga mi do sad bi se vec editovali na 150-oj stranici 🤣
Od kako je otisla Dal,ja nisam htela puno pisati,sem onih slika i kreacija sto sam radila,a zna se zbog cega😉 A danas mi je onako tezak dan,znas😉
Ajde progovorila sam na kratko,a gde si ti????😆Devojke, dakle jos jedan dan se zavrsava, Smeki se nije pojavila ( ili isprobava moje recepte ) Biki isto tako nema ( ili uziva u setnji uz more ili je u svom labosu ) Dal ocigledno jos nije stigla, Drya se ceo dan poziva na peti amandman ( samo cuti ) , Nale prozbori tek po koju, Jadra slavi uspeh svog detete, pa mozda je vreme da i ja zacutim ( za veceras🤣 )
Girls, so another day ends, Smeki didn't show up (or trying out my recipes) Biki is no here (or walking by the sea or she's in her lab) Dal obviously not yet arrived, , Drya all day pleading the Fifth (says nothing), Nale spoke a bit, Jadra celebrates success of her child, so maybe it's time to become silent for me too(for tonight🤣)