I ako ne vidite moje slike, molim vas ne govorite mi, lakse mi da zivim u ubedjenju🤣
http://www.youtube.com/watch?v=Z0DXXAgI04o
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd September 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
ABHEERA IN JAIL 2.9
UMAR KHAYID 1.9
What’s the upcoming track??
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Mrunal Thakur Called Mean Girl
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Anupamaa 02 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Real Woman Power Farhana
Finally a beauty queen who is star material!!
Jee Le Zaraa Is Happening
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Sep 2025 EDT
I ako ne vidite moje slike, molim vas ne govorite mi, lakse mi da zivim u ubedjenju🤣
Nista, sada nam ne preostaje drugo nego da navijamo da kidnaperi ne omanu i da ne dobiju otkupninu..mozda i da ga ozene onom mladom Kasmirkom koja ih je snimala
..
Nothing now remains no choice but to rooting the kidnappers do not screw up and not get the ransom .. maybe to marry a young one Kasmirkom who were filming ..
Who's normal here , relax nobody ,thank you Dal 🤣
Ko je ovde normalan, opusteno niko, hvala Dal 🤣
Bila je ona gde An zamislja kako Sh ranije dolazi kuci i kako se zatvara zavesa oko njih ..ona u roze spavacici..😳
It was the one where An imagined how Sh before coming home and how close the curtain around them .. one in pink pajamas .. Embarrassed
Pa ja vama stalno govorim devojke da su u nasoj seriji prikazali sve, ljubav, srecu, postovanje, PBN,sta nam treba vise . Ja nikadnisam ni volea inace da pogledamkad naprave nastavak nekogfilma ili etorecimo serijeili bilo cega, nastavakjeuvek samoto , nastavak, losa kopija originala, ono sto je nekad blistalo punim sjajem treba tak i zapamtiti i uvek mogu pogledati ponovo original, ali kopije ne volim , ni u prici ni u stvarnom zivotu
Well, I keep telling you girls In our series we saw everything, love, happiness , respect, we do need nothing more, I never liked to watch a second part of anything, second part is always that , bad copy of original, we should remember something which was glowing beautifuly, I can always watch the original one, but don't appreciate copy, neihter in real life.
Nadam se da kindaperi nece omanuti...a da ponovo ozene hahahahahhaha🤣I hope you will not fail the next time kindaperi ... and remarry hahahahahhaha
Biki i ja navijam svim srcem , samo kad neko scepa ovako,plasim se da ni profesionalci nece uspeti
Evo ga Nado,izbrisala slovo"s"😉 Here it downwards, wiped the letter "s"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=wXc-8Fo2V-E[/YOUTUBE]
Ne mogu da postavim video 😔
I can not leave videos Unhappy