EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #31 - Page 50

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

64.6k

Users

37

20k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: MINA1971

Smekkii oppusttennoo paa mmajjkkee ttii koollkkoo ovvoo ttrrajjaaa a settii ssee rannijjihh priillooggaa ihhaahhaa a ooo hmmm nee biihh dda koomeenttarriissemm neegoo mee zanniimmaa jeell oovoo jjoss uuveekk veezbbajjuu:ja uu kkliinn ttii uu pllocuu🤣🤣
DOOBBARR DDANNN

Potpuno se slazem sa tobom Mina, mada te uvek malo duze iscitavam😉 divan ti je stttiiil

Dakle Smeksice opet si me napecala ko somcinu. Rekla sam lepo sama sebi da necu gledati, onda ti nesto napises i ja se napecam, tako mi i treba😕. Fala bogu pa je los snimak, a i cvoke mi padaju s nosa na odredjene nebitne pojave,

Elem, mislila sam da smo sve odavno apsolvirale da je decko profesionalac😉 i to onaj kojemu zadva mesecka rikava chaga sa Zikom, pa bas nemere da se jackira. Cupketanje je odradio profi a cakule po nalogu. Mislim da smo sve skontale koliko nam je popularna biblioteka i citaona nam puna svakoga dana, pa su mu verovatno predali recepturu za torokanje i s pokkkazivvanjem zuba smmmejanje, nnnema nnnatmurennna faaaca, rrekhoshe Zikina cabra.

Tako, nema zime, stiglo prolece, pticice cvrkucu, Makan ce nadam se uskoru u veliko prolecno spremanje da pocisti sve vajne palate i odstrani svu prljavstinu koja se naparlozila u ovih nekoliko sedddmicha.

A kad smo kod proleca, cestitke Nadi za promenu boje 🤗

Ja se nadam da razumete sta je pisac EH hteo da kaze, posebno ti Smeki, sreco slatka😛
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

www.youtube.com/watch?v=nNReDr_xrzk

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: loveansh

Potpuno se slazem sa tobom Mina, mada te uvek malo duze iscitavam😉 divan ti je stttiiil

Dakle Smeksice opet si me napecala ko somcinu. Rekla sam lepo sama sebi da necu gledati, onda ti nesto napises i ja se napecam, tako mi i treba😕. Fala bogu pa je los snimak, a i cvoke mi padaju s nosa na odredjene nebitne pojave,

Elem, mislila sam da smo sve odavno apsolvirale da je decko profesionalac😉 i to onaj kojemu zadva mesecka rikava chaga sa Zikom, pa bas nemere da se jackira. Cupketanje je odradio profi a cakule po nalogu. Mislim da smo sve skontale koliko nam je popularna biblioteka i citaona nam puna svakoga dana, pa su mu verovatno predali recepturu za torokanje i s pokkkazivvanjem zuba smmmejanje, nnnema nnnatmurennna faaaca, rrekhoshe Zikina cabra.

Tako, nema zime, stiglo prolece, pticice cvrkucu, Makan ce nadam se uskoru u veliko prolecno spremanje da pocisti sve vajne palate i odstrani svu prljavstinu koja se naparlozila u ovih nekoliko sedddmicha.

A kad smo kod proleca, cestitke Nadi za promenu boje 🤗

Ja se nadam da razumete sta je pisac EH hteo da kaze, posebno ti Smeki, sreco slatka😛

Znas ti Love nasu Smeks. Njoj malo treba da se nasekira. Lepo si sve rekla.
Hvala ti na cestitkama😊
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: smeker

http://www.dailymotion.com/video/xyc7a6_saas-bahu-aur-betiyan-aaj-tak-20th-march-2013-video-watch-pt1_fun#.UUnGRhyUZwh

Ev vam interviju za holi😡 na 2.29 i bas se nije uklopio aha😡😡

Ovdje Papu u interviju kao da se spprda s njommm.
Bikulja ima i jednu pozitivnu stranu,😉tek sam u ovom videu primjetila😲:zna dobro noogge dizat 😆
sladjana333 thumbnail

www.youtube.com/watch?v=3zmxu7_YlVY

MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Ovdje Papu u interviju kao da se spprda s njommm.
Bikulja ima i jednu pozitivnu stranu,😉tek sam u ovom videu primjetila😲:zna dobro noogge dizat 😆

Geenneerracciijjoo nnee kkaaoo nneggoo ahhhaaa ppa viiddii mmuu oonnee nnjuusskkeee allii ppoossttoo nnaamm jjee iiL OOVVEE SSVVEE OBJJASNNILLAA nneemmaa briiggee nniissttaa nnee uumiislljjaammm😉

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: MINA1971

Geenneerracciijjoo nnee kkaaoo nneggoo ahhhaaa ppa viiddii mmuu oonnee nnjuusskkeee allii ppoossttoo nnaamm jjee iiL OOVVEE SSVVEE OBJJASNNILLAA nneemmaa briiggee nniissttaa nnee uumiislljjaammm😉

Lukav je ovaj nas Papu 😉
sladjana333 thumbnail

www.youtube.com/watch?v=RnMOooNbh4U

MINA1971 thumbnail
Svvee nnaamm boojjee lleppoo stoojjee ii prrekkoo ttelleffonnaa moozeemmoo ddaa ssee voleedemmoo MAPU😉
MINA1971 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

www.youtube.com/watch?v=RnMOooNbh4U

Eeevvoo kkrreccemm znnaamm dda jjee vvremmee zzaa tteretaannuu😉