Originally posted by: MINA1971
Smekkii oppusttennoo paa mmajjkkee ttii koollkkoo ovvoo ttrrajjaaa a settii ssee rannijjihh priillooggaa ihhaahhaa a ooo hmmm nee biihh dda koomeenttarriissemm neegoo mee zanniimmaa jeell oovoo jjoss uuveekk veezbbajjuu:ja uu kkliinn ttii uu pllocuu🤣🤣
DOOBBARR DDANNN
Potpuno se slazem sa tobom Mina, mada te uvek malo duze iscitavam😉 divan ti je stttiiil
Dakle Smeksice opet si me napecala ko somcinu. Rekla sam lepo sama sebi da necu gledati, onda ti nesto napises i ja se napecam, tako mi i treba😕. Fala bogu pa je los snimak, a i cvoke mi padaju s nosa na odredjene nebitne pojave,
Elem, mislila sam da smo sve odavno apsolvirale da je decko profesionalac😉 i to onaj kojemu zadva mesecka rikava chaga sa Zikom, pa bas nemere da se jackira. Cupketanje je odradio profi a cakule po nalogu. Mislim da smo sve skontale koliko nam je popularna biblioteka i citaona nam puna svakoga dana, pa su mu verovatno predali recepturu za torokanje i s pokkkazivvanjem zuba smmmejanje, nnnema nnnatmurennna faaaca, rrekhoshe Zikina cabra.
Tako, nema zime, stiglo prolece, pticice cvrkucu, Makan ce nadam se uskoru u veliko prolecno spremanje da pocisti sve vajne palate i odstrani svu prljavstinu koja se naparlozila u ovih nekoliko sedddmicha.
A kad smo kod proleca, cestitke Nadi za promenu boje 🤗
Ja se nadam da razumete sta je pisac EH hteo da kaze, posebno ti Smeki, sreco slatka😛