Meeni kaazes paa mooja maasta uiistinu mooze svvasta caak daa izzmasta
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 26th Sept 2025
DANDIYA NIGHT 26.9
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs SL, Match 18, A1 vs B1 - Super 4 @Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 26, 2025 EDT
Abhira master planner of breaking Arman relationships
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 27, 2025 || EDT
OTT vs. theatre: which one do you prefer?
DIL DOORMAT 27.9
Besharmi ki sari hadein paar karegi Abhira- Media is catching up
Deepika shot for 20 days for Kalki 2, thought she was irreplaceable!
Sabse Nalla Kaun in gen 4
Book Talk Reading Challenge: open to volunteers
Anupamaa 26 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Meeni kaazes paa mooja maasta uiistinu mooze svvasta caak daa izzmasta
Ovo je piijev laabudova Biikice osstajem kaad suu tvvoje sllicice u piitanju beez riijeci
Uh kakav je ovaj Papu 🤪Jeco, da nisi postavila ovu slicicu sad bih se posvadjala sa tobom 😉😉Sta bre, ispred, iza kamera, mojne sad da ti trazim kom od danas... 😆rekla si nesto u fazonu da si sigurna da nikad nista nije bilo izmedju njih...
Nemoj tako grubo razocarati Jasnu🤣Ona se jos uvek nada da bi on mogao da napravi neku bravuru sam ali dela ga demantuju😉Makan je njegova inspiracija i muzaOdgledah...
Nista posebno, on covek glumi, trudi se... glumac je, jelte 🤣, to mu je posao 😆ali sve je to bledo 😕uopste mi te njihove scene nisu izazvale nikakva osecanja, niti lepa, niti ruznaa to nije dobro 😕da sam makar bila besna, razocarana ili bar nesto slicnonego nista, apsolutno nistaova serija pocinje da lici na trecerazredne filmove koje je Papu snimaozalosno... od onako dobre serijemada se on trudi, asli dzabe kad ima bikulju pored sebesvo vreme mu je izraz lica ko da ga podhitno poteralo na wc...
Hahahhahh, pa eto, kad si ti iz cuze cula sta dalje da pricamo 😆Ma vidis da se sad Jeca vadi, kao mozda, mozda ... 😆😆
Olla, to je bilo danas, sad pevamo drugu pesmu, zajedno sa vama. 😆
Olla, to je bilo danas, sad pevamo drugu pesmu, zajedno sa vama. 😆