EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 73

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.1k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Jeca

Serija "Mala nevesta" dobila je novu Anandi. Nakon dvadesetodnevnog kastinga izbor je, kako se i ocekivalo, pao na mladu indijsku glumicu Toral Rasputru.
"Nisam ocekivala da cu zameniti slavnu Prati'u Banerd'i, ali kada sam saznala da sam ja nova Anandi mnogo sam se obradovala", ne krije srecu zbog ukazanog poverenja Rasputra. Prema njenim recima, ona cak nije ni znala da se takmicila za tu ulogu.
"Kada je pre 20 dana sve pocelo, mislila sam da je rec o audiciji za novi projekat, ali kada su mi saop'tili da sam nova Anandi bila sam u 'oku. Smatram da cu verodostojno zameniti Prati'u. Ona je sjajna glumica, ali gledaoci ce se vremenom naviknuti na mene u toj ulozi", sigurna je Toral u svoje kvalitete, koja ka'e da je za tu ulogu odabrana jer ume dobro da iznese tipican indijski lik. "Porodica je bila ushicena kada je cula lepu vest, narocito kumovi i mama, koji su vatreni obo'avaoci serije", ponosno zavr'ava nova Anandi.

evo joj ovo
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: saska

A jeste procitale kom. na in fo pod naslovom promena kod Sida, komentarise cura da ne detaljisem sve, kako je ova nova doprinela da Sid izgleda tuzno

🤣 Ha, kaze neko kako se Pa ugojio, a druga kaze na to da se samo srecni ljudi goje...😆

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: smeker

Ona bre jedva docekala da tu glumi ,ma kakvi da odeee ta bi i g...a jela samo da tu ostane pa vidis koliko su njeni odusevljeni sto je upala tu😡😡

Malo se za...ala,nije racunala na nas 😉
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Pa zar nije Papu rekao u interviju da je sve bilo brzo i da nema plan kako ce je docekati,znaci nije bilo nikakve audicije,samo je tu pala s marsa.Nasu Makicu oterali a ona uletela😡😡
Kalimera thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
ja se upisala kao bikulja na peticiji 🤣

kristinavasic thumbnail
Explorer Thumbnail
haha, dodjoh i sachekashe me 9 P Makana sa istim sadrzajem :P
devojke kad si komentarishete makanchica, tj njegove sliiike, kom. samoo one gde je samm, poshto kad je i papu tu i njemu onda ide rejjjttng u visine a to nam sad nije poenta.

ovo za sliku g. deteta da je shatro bikulja videla je opet moguce, poshto kad su otishli po dete sa papuom i 🐷 ganga je ostala kuci ispred kolevke, msm mozda je uzela shta je njeno iz kuce i otishla u haveli...a poshto ne moze naprasno bikulja da zna kako dete izgleda, dodatno su snimili tu scenu gde ona navodno vidi sliku...ne idu mi ona i papu, mnogo mi je glomazna. bice to propasttt. a tako im i trebaa.
Edited by kristinavasic - 12 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

🤣 Ha, kaze neko kako se Pa ugojio, a druga kaze na to da se samo srecni ljudi goje...😆

Dobri su komentari😆😆 i cini mi se da ce biti sve vise takvih😆😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kalimera

ja se upisala kao bikulja na peticiji 🤣

U pomoc! Spasite me bede 🤣
smeker thumbnail
AAA

Tina super ti je ovo

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Dora77

Neka se smeje i raduje dok moze. Mozda gresim ali ozbiljno mislim da nece jos dugo trajati.Sta jos hoce da prikazu.Kako se Jagdish 3. put zeni? Ili kako se postaje medicinska sestra preko noci? Gangin razvod-vec vidjeno. Bikulja moze sad da glumata zaljubljenu zenu-ima takvih serija na stotine.
BV je definitivno izgubila sarm. Mozda ce se odrzati kao prica ali ne za dugo.

Pa ako Jagdis bez zavrsene specijalizacije moze da bude specijalista za sve, sto ne bi mogla i Ganga da bude med. sestra preko noci, u BV moze sve, samo se bojim da kako je Ganga zapela sa ucenjrm uskoro i ona ne pretekne ovog lenjova 😆 a sto se tice bikulje i zaljubljene zene, koliko mi se cini do sada su govorili da ovo nije prica o romansi, nego o socijalnim porukama, sto su nam ih poslali u pm. A mozda bas u tom grmu lezi zec, ljudi su se toliko zaljubili u Papua i Makana, da ih vise nista nije ni interesovalo, hemija nasih golubcica bacila u zasenak sve ostalo, ali su se malo prezekili, bez ovih nasih, nece im ostati nista