Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 19th Sept, 2025
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Deepika Removed From Kalki 2
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
How quickly time changes
Armaan has always been the victim
Alia bhatt special topic
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Baseer rental house
Appreciation Post for Ruheen
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
New pic of Katrina who is very pregnant
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Deepika starts shooting for King
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
To izgleda kako im dune, izmedju moja 2 kom. nije proslo 24h
ni meni nisu dali sinoc 😕nije mi jasno sto su sad uveli da se glasa jednom u 24h 😡ali zabole me, ulazim svako malo, da str. bude sto vise posecena 😉vidim da vecinom samo nasa druzina komentarise 😆, prave smo streberke 👏
U pomoc! Spasite me bede 🤣
Originally posted by: kristinavasic
nego, ko je beshe rekao da makan ne moze sad da prima nove posl. ponude zato shto je josh uvek pod ugoovoroom? znachi da mozzzda josh uvek ima shanse da nam se vrati sa bolovanja :D
I ja sam stekla isti utisak,nema vise onog sjaja u njegovim ocima kad prica...a sta reci na onu zajednicku sliku na obojenoj 😲 bas sam sokirana ,jel oni to hoce da ga poruzne skroz kako bi bikulja dosla u prvi plan?😕Originally posted by: Serviana
Evo sta je Papu rekao u videu:
Papu: iiskreno da vaam kazem sve se desilo iznenaada tako da nemam posebnih planova kaako da je doceekamo tj kaako da jooj pozeliimo dobroodosliicu. Siguuran saam da cee je ljuudi lepo docekati i da ce uuraditi dobaar poosao.
Tako su mi prevele ove moje i svideo im se njegov komentar...kazu da je bio zvanican i diplomatski...kaze da je njegov intervju kao da su pitali direktora upravnog odbora sta misli o svetskom trzistu...opet ga vole...
Sta vi kazete?
I ja sam stekla isti utisak,nema vise onog sjaja u njegovim ocima kad prica...a sta reci na onu zajednicku sliku na obojenoj 😲 bas sam sokirana ,jel oni to hoce da ga poruzne skroz kako bi bikulja dosla u prvi plan?😕
U pomoc! Spasite me bede 🤣