EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 74

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.1k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

kristinavasic thumbnail
Explorer Thumbnail
Posted: 12 years ago
nego, ko je beshe rekao da makan ne moze sad da prima nove posl. ponude zato shto je josh uvek pod ugoovoroom? znachi da mozzzda josh uvek ima shanse da nam se vrati sa bolovanja :D
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Dobri su komentari😆😆 i cini mi se da ce biti sve vise takvih😆😆

Dobro je da su poceli. Ma i ovi "tvrdokorni" ce na kraju poceti da se sprdace. Posebna prica ima da bude kad se zaljubljeni "golubovi" ponovo sretnu. Te "ljubavi", tih "prizora"...😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bambina

ni meni nisu dali sinoc 😕
nije mi jasno sto su sad uveli da se glasa jednom u 24h 😡
ali zabole me, ulazim svako malo, da str. bude sto vise posecena 😉
vidim da vecinom samo nasa druzina komentarise 😆, prave smo streberke 👏

To izgleda kako im dune, izmedju moja 2 kom. nije proslo 24h
Kalimera thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: nn027

U pomoc! Spasite me bede 🤣

bikulja kezic 🤣 cisto ako nekog interesuje prezime 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: kristinavasic

nego, ko je beshe rekao da makan ne moze sad da prima nove posl. ponude zato shto je josh uvek pod ugoovoroom? znachi da mozzzda josh uvek ima shanse da nam se vrati sa bolovanja :D

U BV je sve moguce. Samo jos Bago nisu vaskrsnuli.
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Evo sta je Papu rekao u videu:

Papu: iiskreno da vaam kazem sve se desilo iznenaada tako da nemam posebnih planova kaako da je doceekamo tj kaako da jooj pozeliimo dobroodosliicu. Siguuran saam da cee je ljuudi lepo docekati i da ce uuraditi dobaar poosao.

Tako su mi prevele ove moje i svideo im se njegov komentar...kazu da je bio zvanican i diplomatski...kaze da je njegov intervju kao da su pitali direktora upravnog odbora sta misli o svetskom trzistu...opet ga vole...

Sta vi kazete?

I ja sam stekla isti utisak,nema vise onog sjaja u njegovim ocima kad prica...a sta reci na onu zajednicku sliku na obojenoj 😲 bas sam sokirana ,jel oni to hoce da ga poruzne skroz kako bi bikulja dosla u prvi plan?😕
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Ja cu sad samo ovo da postavljam svidja mi se
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

I ja sam stekla isti utisak,nema vise onog sjaja u njegovim ocima kad prica...a sta reci na onu zajednicku sliku na obojenoj 😲 bas sam sokirana ,jel oni to hoce da ga poruzne skroz kako bi bikulja dosla u prvi plan?😕

S kim si takav si 😉
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: nn027

U pomoc! Spasite me bede 🤣

Ja kad vidim bikulja, ponekad mi se ucini da pise bUkulja (planina), pa reko' i to bi odgovaralo, jer je "kao od brega odvaljena" 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
U prilog ovome sto stalno govorim za sve one bikulje na info koje su toliko odusevljene njihovom bikuljom, pre kad promene Nandua, a desavalo se vise puta, one pluju li pluju po BV I ostalim jel'te, a sad menjaju glavnu glumicu, one odusevljene, i opet toliko o njihovoj pameti, a sto vole nama da pametuju... sve psiholozi i socijalni radnici i diplomirani tumaci BV,a nidje veze s mozgom. Ja volim Makana ❤️