EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 43

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.2k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Hebote koliko joj je jajce Shocked,ko sup za kuglanje D'ohROFL Papu bjezi dok mozes...☢️ROFL

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Ja cu sad da pijem,a vi kako ocete..

http://youtu.be/5yCKeSX-4gY
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
I jos jednom za drustvo u cosku..

http://youtu.be/UMT490UD5MY
doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Malo da ubacim Sivovitisa..ima neko za terapiju

Joj Bikice slatka, taman se malo zalecismo!!! Ja pokusavam da vas stignem al, malo po mala zastajem kod tvojih kreacija!!! Do ponoci cu valjda da vas iscitam. Moram jos i prethodni topic da dovrsim!!!

P.S. Jel bese Novi fosili imaju onu fatalnu pesmu Kosulja plavaMoracu da potrazim😆
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Bambina

Bikice obozavam tvoje slike, one su nam jedino ostale 😭

Tino ubi me zeno!!!!😡😭
Maja86 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: olla

Majo... Majo...
Slusaj, ja sam jaka devojka... ali ovo ti nije trebalo 😕
Prelepo je. A pesma savrseno pristaje...

Ollice...
Dok je bikulja pokazivala svoju "gracioznost" i pokrete a la slon u staklarsko radnji, morala sam ponovo da se prisetim lepih momenata kojih vise nema.😭
Ali bar se na svim slikama vidi, da su oni pricali ocima.
A pesma i po meni savrseno pristaje - pogledaj u moje oci i videces koliko mi znacis. ❤️
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Da bi nam khontrirali ghosspoda ce sada da smisle ehkstrra romannticcne sccene, videcete.
Nasta ce to da lici, videcemo, ali zaboravljaju, orginal je orginal, a falsifikat je falsifikat😃
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: saska

Ja sam ubedjena da ce tako biti, neke su izgubile gledaoce pa ih prebacivali na ruzucastu 2 i vremenom ugasili, a zamisli kad bude bez naseg Makana, svet ce masovno prestajati da gleda, jos dobijaju drugu zabavu, sto bi se nervirali zbog bikulje, mada meni sve ovo dupliranje epizoda mirisi da ce se prestanak emitovanja odigrati i pre

Taj PINK 2 nema mogucnosti ogromna vecina da gleda, ne maju svi kablovsku ili neke pakete, tako da ce gledanost sigurno opasti, a Farma ce im odvuci veliki broj gledalaca.
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: dadisabih

😳 ili ugao nije dobar ili...piba nesto govori... ne ponavljajte sliku, da ne skuze... a sliku cemo nazvati kicenje ( ukras tako googi preveo kicenje) e ovakvo kicenje sam malo uocila za Awards, ali manje izrazeno.Kopice ti znas , radis to, kazi nam, ili sam corava ili ... je razlog odlaska. ja se izgubila... BV ce me kostati sna, jer cu nastaviti sanjariti 😉
nova anandi je promasaj u seriji, glumatanje a ne gluma, odaju ocajno los izbor Colorsa.Steta za seriju. Gnjavit ce nas i sledece sedmice sa flesbekovima, a da hoce.Misle time izbrisati sjecanje na bivsu An, a samo ce doprinijeti padu gledanja serije BV🤢

Dadisa ne verujem ja u to. Pogledaj samo kako ima kicmu uvucenu...tako i ja...i kad sam najmrsavija bila imala sam stomak...uvucena ledja a stomak napolje i da ga hebes
Sicilija thumbnail
Vi niste normalne kojom brzinom prelazite topike. Izgubih glavu jureci za vama. Pocnem da citam od pocetka pa se uplasim da vas necu stici, onda od kraja pa mi nema logike. pa trci u PM.
I nije ni tesko zakljuciti da OVO ne moze biti nas makan. Nema u njoj ni ljubavi ni topline koja je potrebna za ulogu, niti odaje osobu koja je ikad patila. Samo sujeta i arogancija.