EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #18 - Page 2

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

77k

Users

38

18.1k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Skolsko gradivo anatomije obozajem!!!😉😆

Za prakticni dio necu da kazem nista...🤣
saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Evo i mene.Ova AnSh ❤️ skola mi se bas svidja.Osecam se ko djace prvace.😊
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kop93

Skolsko gradivo anatomije obozajem!!!😉😆

Za prakticni dio necu da kazem nista...🤣

U nasoj skoli cesto nestaje struja,ja radim kao domar..i tada se desava prakticna nastava..😉
Sicilija thumbnail
Ako mogu da biram, ja bih da sedim u prvoj klupi do vrata, s desne strane. Kad smo u dvoristu svejedno mi je. Sto bar ne pocinju epizodu losim stvarima a zavrse lepim. Ovako mi i one divne osmehe i AnSh uzbudjenje pomrace. Dodje mi da bezim s casa
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Ja sad imam nedoumicu. Jesmo li mi u osnovnoj ili srednjoj skoli? Ovde se pominju neki "strucni" predmeti , praksa i tako to ...😊
kop93 thumbnail

Originally posted by: Sicilija

Ako mogu da biram, ja bih da sedim u prvoj klupi do vrata, s desne strane. Kad smo u dvoristu svejedno mi je. Sto bar ne pocinju epizodu losim stvarima a zavrse lepim. Ovako mi i one divne osmehe i AnSh uzbudjenje pomrace. Dodje mi da bezim s casa

Marice, Dobrodosla nam 🤗
kop93 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

U nasoj skoli cesto nestaje struja,ja radim kao domar..i tada se desava prakticna nastava..😉

Dobro,da znam skolski "raspored" 😉😆
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Evo i mene javljam se u AnSh skolu 😊sa zadovoljstvom 😊 i ja obozavam i volim AnSh usput lovi hvala na prevodu price 😊

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
I ja mnogo volim skolu i mnogo volim AnSh i najlepsa mi je moja prva skolska ljubav,i dan -danas se secam kako smo se dogovorili da padne prvi poljubac, ja cu da bezim, a on da me juri pa kad me stigne, za kaznu da me poljubi i tako sam ja trcala, on me jurio, ja usporavala, on i dalje trcao za mnom sve dok nisam u jednom trenutku pomislila a da padnem ja, mozda ce me stici.Da, imali smo tad 6 godina, ali sam ja i tad bila mnogo snalazljivija od Anandi , jos tad sam naucila da ljubav ume da boli.
P.S.moj muz nikad nije primetio oziljak na kolenu😆
Sicilija thumbnail

Originally posted by: kop93

Marice, Dobrodosla nam 🤗

Hvala Kop, i tebi i svim drugim devojkama. Jos se tesko snalazim na forumu i plasim se da ne predjem ograniceni broj javljanja, pa neka mi ne zameri neko od ovas ukoliko se nisam zahvalila pojedinacno. Kako razvlace sa serijom jos cemo se dobro upoznati.😊