Originally posted by: loveansh
Drage moje romanticne austronautice, dobar vam dan,😛
Ima li sta novo u nasem AnSh univerzumu?😳
Evo jos malo andjeoskih pricica. Danas sunce ulazi u astroloski znak ribe (pozdrav svim ribicama ovde😊) gde ce ostati sledece cetiri nedelje.
Arhandjel Gabrijel je zastitnik ovog vodenog znaka. Njegov simbol su dve ribe povezane zajedno, od kojih svaka gleda u suprotnom pravcu. Karakteristika ovog znaka je licna sloboda. Svi smo mi skloni tome da ogranicavamo sebe svojim strahovima. Arhandjel Gabrijel nam pomaze da shvatimo da su jedina ogranicenja koje imamo, ona koja smo sami proizveli, i time ih sebi nametnuli.
Pozelite dobrodoslicu tom andjelu u svoj zivot, bez obzira koji ste horoskopski znak, noseci odecu, ili neki detalj bele, srebrne ili plave boje.
Oni rodjeni u znaku ribe trebalo bi posebno da budu svesni prisutstva tog andjela u njihovim zivotima u ove cetiri nedelje. Zatrazite posebnu pomoc u fokusiranju na ono sta je vazno da uradite, kako biste mogli usmeriti svoju energiju ka pravom cilju.
Gabrijel je takodjer poznat kao bozji glasnik,tj. posrednik izmedju neba i zemlje, i kao takav pojavljuje se u svim religijama. Smatra se da je zastitnik ljudi koji rade na polju telekomunikacija, diplomata, postara, onih koji sakupljaju marke.
Posto se smatra da je Gabrijel pomogao proroku Danijelu da protumaci svoje snove, oni koji zele da protumace znacenje svojih snova treba da se obrate (kroz molitvu) Gabrijelu za pomoc.
Posto je Gabrijel najavio rodjenje Jovana Krstitelja i Isusa Hrista (kazu da se on ukazao u snu Mariji i najavio joj da ce roditi sina Bozjeg) veruje se da molitve upucene njemu pomazu kod zaceca.
Neki ljudi veruju da je Gabrijel zenski andjeo, dok vecina veruje da andjeli nemaju spol.
Love draga, ti si ❤️ kao i uvek, hvala ti na prelepom tekstu i nekim detaljima koje bas i nisam znala, od tebe uvek mnogo naucim 🤗
Ne znam ima li to veze sa svim ovim, ali obozavam Doris Dragovic i njenog Gabrijela, ko zeli moze da uziva ovde: http://www.youtube.com/watch?v=XfcSEKx6aus, a ko hoce, moze da se podseti stihova pesme ovde http://tekstovi-pesama.com/doris-dragovic/gabrijel/2795/1/ ... toliko je nezna pesma! Inace, kao skorpija-lav ponosna sam cerka jedne prave pravcate ribe (riba-riba = mama), a imam i mnogo dragih ljudi koji su ribe i sa kojima se izuzetno dobro razumem!
PS: Kad smo vec kod riba, ne mogu da docekam pa moram iz ovih stopa da cestitam rodjendan nasoj Mimi (21.03.) i nasoj sefici Dal (23.03.) ... srecne bile i dugo zivele a moze uz to da dodje i neka palacinka ako nema torte!!!