EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #14 - Page 101

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

94.7k

Users

27

18.5k

Frequent Posters

jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: loveansh

Drage moje romanticne austronautice, dobar vam dan,😛

Ima li sta novo u nasem AnSh univerzumu?😳

Evo jos malo andjeoskih pricica. Danas sunce ulazi u astroloski znak ribe (pozdrav svim ribicama ovde😊) gde ce ostati sledece cetiri nedelje.

Arhandjel Gabrijel je zastitnik ovog vodenog znaka. Njegov simbol su dve ribe povezane zajedno, od kojih svaka gleda u suprotnom pravcu. Karakteristika ovog znaka je licna sloboda. Svi smo mi skloni tome da ogranicavamo sebe svojim strahovima. Arhandjel Gabrijel nam pomaze da shvatimo da su jedina ogranicenja koje imamo, ona koja smo sami proizveli, i time ih sebi nametnuli.

Pozelite dobrodoslicu tom andjelu u svoj zivot, bez obzira koji ste horoskopski znak, noseci odecu, ili neki detalj bele, srebrne ili plave boje.

Oni rodjeni u znaku ribe trebalo bi posebno da budu svesni prisutstva tog andjela u njihovim zivotima u ove cetiri nedelje. Zatrazite posebnu pomoc u fokusiranju na ono sta je vazno da uradite, kako biste mogli usmeriti svoju energiju ka pravom cilju.

Gabrijel je takodjer poznat kao bozji glasnik,tj. posrednik izmedju neba i zemlje, i kao takav pojavljuje se u svim religijama. Smatra se da je zastitnik ljudi koji rade na polju telekomunikacija, diplomata, postara, onih koji sakupljaju marke.

Posto se smatra da je Gabrijel pomogao proroku Danijelu da protumaci svoje snove, oni koji zele da protumace znacenje svojih snova treba da se obrate (kroz molitvu) Gabrijelu za pomoc.

Posto je Gabrijel najavio rodjenje Jovana Krstitelja i Isusa Hrista (kazu da se on ukazao u snu Mariji i najavio joj da ce roditi sina Bozjeg) veruje se da molitve upucene njemu pomazu kod zaceca.

Neki ljudi veruju da je Gabrijel zenski andjeo, dok vecina veruje da andjeli nemaju spol.

Love draga, ti si ❤️ kao i uvek, hvala ti na prelepom tekstu i nekim detaljima koje bas i nisam znala, od tebe uvek mnogo naucim 🤗
Ne znam ima li to veze sa svim ovim, ali obozavam Doris Dragovic i njenog Gabrijela, ko zeli moze da uziva ovde: http://www.youtube.com/watch?v=XfcSEKx6aus, a ko hoce, moze da se podseti stihova pesme ovde http://tekstovi-pesama.com/doris-dragovic/gabrijel/2795/1/ ... toliko je nezna pesma! Inace, kao skorpija-lav ponosna sam cerka jedne prave pravcate ribe (riba-riba = mama), a imam i mnogo dragih ljudi koji su ribe i sa kojima se izuzetno dobro razumem!

PS: Kad smo vec kod riba, ne mogu da docekam pa moram iz ovih stopa da cestitam rodjendan nasoj Mimi (21.03.) i nasoj sefici Dal (23.03.) ... srecne bile i dugo zivele a moze uz to da dodje i neka palacinka ako nema torte!!!
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ti budi Steven Seagal ,a ja Chuck Norris ,pa da im pokazemo koga ce oni da zaj***

Dal, i ja sam ljuta 😡 Jel' mogu ja, molim te, da budem Svarceneger? 😆 😆

kaliopa thumbnail

Originally posted by: smeker

Ja ne vidim sliku!😕

I ja ne vidim😕

Ni jaa, a bas me zanima!
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: mima88

Meni se cini da ti to njega malo branis odnosno vjerujes mu na rijec da je fini mamin sin😕

Verujem mu 100% na rec da je mamin sin😃 a za ovo postoji i video na youtube samo ukucaj pratusha banerjee birthday i nacices ga 😉
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Serviana thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Dal, i ja sam ljuta 😡 Jel' mogu ja, molim te, da budem Svarceneger? 😆 😆

Sve ste ih zauzele ...a ko cu ja biti?😕
Serviana thumbnail

Jeste 👏
mima88 thumbnail

Originally posted by: jadra211

Love draga, ti si ❤️ kao i uvek, hvala ti na prelepom tekstu i nekim detaljima koje bas i nisam znala, od tebe uvek mnogo naucim 🤗
Ne znam ima li to veze sa svim ovim, ali obozavam Doris Dragovic i njenog Gabrijela, ko zeli moze da uziva ovde: http://www.youtube.com/watch?v=XfcSEKx6aus, a ko hoce, moze da se podseti stihova pesme ovde http://tekstovi-pesama.com/doris-dragovic/gabrijel/2795/1/ ... toliko je nezna pesma! Inace, kao skorpija-lav ponosna sam cerka jedne prave pravcate ribe (riba-riba = mama), a imam i mnogo dragih ljudi koji su ribe i sa kojima se izuzetno dobro razumem!

PS: Kad smo vec kod riba, ne mogu da docekam pa moram iz ovih stopa da cestitam rodjendan nasoj Mimi (21.03.) i nasoj sefici Dal (23.03.) ... srecne bile i dugo zivele a moze uz to da dodje i neka palacinka ako nema torte!!!

Jadro velika hvala ti si mi prva cestitala rodjendan a kolace pravim sutra pa bit ce i za ovu druzinu samo kazi koje volis ❤️
PS samo nije mart nego februar cmok cmok
dadisabih thumbnail

Originally posted by: smeker

Ja ne vidim sliku!😕

I ja ne vidim😕

na naslovnoj strani Sid, navedenog casopisa, a ukucajte na trazilici😊
Dora77 thumbnail

Originally posted by: dadisabih