EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 44

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ko ce da joj kaze...😳
Jesi li bila na FT ,kad pre su te isterali odatle? 😆 Sta kazu, svi su srecni zbog lekcije koju ce Anandi da ocitaju "zlaova" i "svekriva"...😆😆

Nisam otisla tamo...nemam zivaca, a i imam dosta posla. huh
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Cico, ja sam ti rekla da se on svidja Prats, sada mozemo da ocekujemo promenu njenog ponasanja u intervijuima ako nisam pogresila..pa videcemo...primeticemo..

Kako mislis promenu ponasanja u smislu ,da bude uzdrzanija ili jos prisnija😲
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Nermina Dobrodosla 🤗
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Tina013

e neka je vala 👏 👏 👏

U lazi su kratke noge, i ja kazem ako je, izgleda da An treba neko da da vetar u ledja da se malo pokrene. 😊
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Strina ko inspektor Cluso 😎,skuplja dokaze,a onda ce da rijesaje "slucaj"http://www.youtube.com/watch?v=YoiuMmO1JZI 🤪

Cica thumbnail

Originally posted by: olla

Mislim da se nije An sada smorila ili uplasila zbog toga sto ju je Sh uhvatio za ruke, nema veze sa tim... smorena je generalno zbog Gangine price zato joj je onakva faca, takva joj je bila sve vreme-i u bolnici, i dok je pricala sa PT i CM, pa i na kraju sa Sh

Verovatno, a i Gangina prica je vratila u njenu proslost i patnju.
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: Serviana

Tino jos 5 postova!!!!!🥳

Prvo, Nermina dobro dosla😊, sigurna sam da ces ovde uzivati u ovom veselom drustvancetu😊

Draga Tina,sto se tice ovog zabrinuto pogleda, ja sam prevela ono sto je Gina koja daje LU napisala (ona je ocito taj pogled tako razumela), medjutim posle kad sam odgledala scenu, ne mislim da je Anandi bila zabrinuta, vise je bila zbunjena. Dakle svako od nas kada pogleda neku scenu ima drugaciji dojam, tako npr. za taj pogled sam na AT-u nasla da neki misle da ga je pogledala sramezljivo, drugi misle napeto, neko je pomislio da taj njen pogled izrazava dilemu da li da predjem na visi nivo ili ne. Sto ljudi...sto objasnjenja. 😊

smeker thumbnail

Originally posted by: kop93

Nermina Dobrodosla 🤗

I od mene topla dobrodoslica🤗
Cica thumbnail

Originally posted by: mima88

ja sam nermina.dolazim iz zenice iz bosne.imam 50 godina.nova sam😊

Dobrodosla. 👏👏👏
smeker thumbnail

Originally posted by: loveansh

Prvo, Nermina dobro dosla😊, sigurna sam da ces ovde uzivati u ovom veselom drustvancetu😊

Draga Tina,sto se tice ovog zabrinuto pogleda, ja sam prevela ono sto je Gina koja daje LU napisala (ona je ocito taj pogled tako razumela), medjutim posle kad sam odgledala scenu, ne mislim da je Anandi bila zabrinuta, vise je bila zbunjena. Dakle svako od nas kada pogleda neku scenu ima drugaciji dojam, tako npr. za taj pogled sam na AT-u nasla da neki misle da ga je pogledala sramezljivo, drugi misle napeto, neko je pomislio da taj njen pogled izrazava dilemu da li da predjem na visi nivo ili ne. Sto ljudi...sto objasnjenja. 😊

Ni meni taj pogled ne deluje zabrinuto,pre bi reklada joj njegov dodir prija,pa je iznenadjena😲

Ali sad me muci spavanje na sofi,sta je to moglo da se desi 🤢