Ko ce da joj kaze...😳
Jesi li bila na FT ,kad pre su te isterali odatle? 😆 Sta kazu, svi su srecni zbog lekcije koju ce Anandi da ocitaju "zlaova" i "svekriva"...😆😆
Nisam otisla tamo...nemam zivaca, a i imam dosta posla. huh
MOOH KHUL GAYA 23.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 24th Sep '25
TRAUMA KAHA 🤧24. 9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 24, 2025 EDT
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs BD, Match 16, A1 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards- page 3
OSO was based on Divya Bharti death?
All the activism/feminism is reserved for kachara FL?
Pranit killed it today
Back to square one: Tosu is forgiven 🤣🤣🤣
Farhana constantly goes on family
Suggest Name For Vicky Katrina Baby
Happy 200 MANNAT❤ ....MHKPK🥳
Movies of Sonam Kapoor's which I enjoyed
Ko ce da joj kaze...😳
Jesi li bila na FT ,kad pre su te isterali odatle? 😆 Sta kazu, svi su srecni zbog lekcije koju ce Anandi da ocitaju "zlaova" i "svekriva"...😆😆
Cico, ja sam ti rekla da se on svidja Prats, sada mozemo da ocekujemo promenu njenog ponasanja u intervijuima ako nisam pogresila..pa videcemo...primeticemo..
Strina ko inspektor Cluso 😎,skuplja dokaze,a onda ce da rijesaje "slucaj"http://www.youtube.com/watch?v=YoiuMmO1JZI 🤪
Mislim da se nije An sada smorila ili uplasila zbog toga sto ju je Sh uhvatio za ruke, nema veze sa tim... smorena je generalno zbog Gangine price zato joj je onakva faca, takva joj je bila sve vreme-i u bolnici, i dok je pricala sa PT i CM, pa i na kraju sa Sh
Originally posted by: Serviana
Tino jos 5 postova!!!!!🥳
ja sam nermina.dolazim iz zenice iz bosne.imam 50 godina.nova sam😊
Originally posted by: loveansh
Prvo, Nermina dobro dosla😊, sigurna sam da ces ovde uzivati u ovom veselom drustvancetu😊
Draga Tina,sto se tice ovog zabrinuto pogleda, ja sam prevela ono sto je Gina koja daje LU napisala (ona je ocito taj pogled tako razumela), medjutim posle kad sam odgledala scenu, ne mislim da je Anandi bila zabrinuta, vise je bila zbunjena. Dakle svako od nas kada pogleda neku scenu ima drugaciji dojam, tako npr. za taj pogled sam na AT-u nasla da neki misle da ga je pogledala sramezljivo, drugi misle napeto, neko je pomislio da taj njen pogled izrazava dilemu da li da predjem na visi nivo ili ne. Sto ljudi...sto objasnjenja. 😊