EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 29

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kop93

Yes,Yes ustrojili ga u seriji,a ovamo sa strane nadoknaduje...😆😆 Papak jedan ...😡😃

Kopice i tebe nervira jel da😕 nije mu ovo trebalo😕 kako se svinja lepo ponasa i ne pipa😆😆
Smekice,itekako me smeta ,sva sam se zapjenila od ljubomore😆,tako je neka se ugleda na svinju,covjek drzi prste sebi,a ne ko ovaj pipavac...😆😆

Au 😕 bas mi je digao pritisak😕 znas kakvo sad misljenje o njemu imam koristi svoju lepotu i to sto sarmantan i zavodi sve sto je zensko,sad mi nece biti isto kad gledam njihove intervijue ,jer sad znam da to radi s svakom zenom😲😲 nije mi vise onako sladak😕😕
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Eto razloga zasto su pitali An boji li se konkurncije Gange 😡. Tina imas pravo,ovaj Sh nek je samo zensko ,prsti mu se automatski lijepe za nju!!🤢🤢 Sva je neka gruba,muskobanjasta...🤢 Samo mogu podnijeti An blizu njega,a na druge glumice sam alergicna!!

Staklasta neka ljepota, hladna, izvjestacena, nametljiva, a sve je to u njenom izrazu lica i hladnom pogledu.pa i ka se smije na intervjuu😕 Nasa An kad se nasmije i oci joj nasmijane,iz nje zraci ljepota😊
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Nezna nasa Prats s njim,ona je za njega pilence mlado,a on ko kobac..😕😆 Ona se zaljubljeno kesla dok daju interviju,a on ko lisac se uvija oko nje!Trebala je ona to odmah u pocetku ustrojit,glumit nedodirljivu,hladnu,mada unutra mozda izgara,al zna samo to ona,al ne i on!!😉😆 I nema pipanja,sem sto se mora,inace ima da nosis nos u gipsu...😃🤣🤣 Trko bi on maraton za njom...🤣
smeker thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Staklasta neka ljepota, hladna, izvjestacena, nametljiva, a sve je to u njenom izrazu lica i hladnom pogledu.pa i ka se smije na intervjuu😕 Nasa An kad se nasmije i oci joj nasmijane,iz nje zraci ljepota😊

Slazem se dadi😛 Nasa An je prava lepotica i prirodna je 😃
Samo mogu podnijeti An blizu njega,a na druge glumice sam alergicna!! 👏

Kopice i ja isto mislim😕

kop93 thumbnail

Originally posted by: shmeker

Kopice i tebe nervira jel da😕 nije mu ovo trebalo😕 kako se svinja lepo ponasa i ne pipa😆😆

Smekice,itekako me smeta ,sva sam se zapjenila od ljubomore😆,tako je neka se ugleda na svinju,covjek drzi prste sebi,a ne ko ovaj pipavac...😆😆

Au 😕 bas mi je digao pritisak😕 znas kakvo sad misljenje o njemu imam koristi svoju lepotu i to sto sarmantan i zavodi sve sto je zensko,sad mi nece biti isto kad gledam njihove intervijue ,jer sad znam da to radi s svakom zenom😲😲 nije mi vise onako sladak😕😕
Shivovitis popusta..😆😆
kop93 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

👏👏👏👏
smeker thumbnail

Nezna nasa Prats s njim,ona je za njega pilence mlado,a on ko kobac..😕😆 Ona se zaljubljeno kesla dok daju interviju,a on ko lisac se uvija oko nje!Trebala je ona to odmah u pocetku ustrojit,glumit nedodirljivu,hladnu,mada unutra mozda izgara,al zna samo to ona,al ne i on!!😉😆 I nema pipanja,sem sto se mora,inace ima da nosis nos u gipsu...😃🤣🤣 Trko bi on maraton za njom...🤣

Kopice ipak su tu godine u pitanju i iskustvo,to sto kazes ona mlada i nezna 😕 a on vec izslifovan i dobro zna na koju kartu da igra trebala bi ga An malo spustiti na zemlju,i strogo ozbiljno u intervijuu ali izgleda da se nasoj An on svidja😲
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Nisam se dugo oglasavala sa tekstom ali sam stalno uz vas😊 neumorne ste👍🏼
Singovi, 🐷, Ganga,🤢😡 dobili su previse prostora u seriji.Glavni lik An su potisnuli a s njom i Sh😡
Nedopustivo je da se ovoliko epizoda prikazuju dogadjanja oko sporednih likova👎🏼 CV👎🏼 Neka je i tragicno👎🏼 nedopustivo da se nadovezuje tragedija na tragediju bez znacajnijih pomaka rjesavanja sudbine glavnog lika,AN😡
smeker thumbnail

Shivovitis popusta..😆😆

Da 😆😆 on nas je zarazio a izgleda i izlecio😆😆
Edited by shmeker - 12 years ago
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
shmeeekiii slusaj me dobro

Siddharth je jedna dusa od coveka. Pametan, kulturan, duhovit. Znaci ljudi koji rade na BV snimanjima kazu da je gem person sto znaci ..hm..kako bi to prevela...u svakom slucaju predivno ljudsko bice...nije zenskaros..on jeste otvorenih shvatanja, a ja se malo zezam sa ovim svaler i malo palim...ajde sad osmeh i zagrli me🤗