Yes,Yes ustrojili ga u seriji,a ovamo sa strane nadoknaduje...😆😆 Papak jedan ...😡😃
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 24th Sep '25
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
TRAUMA KAHA 🤧24. 9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 24, 2025 EDT
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs BD, Match 16, A1 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards- page 3
Abhira is most pathetic character in gen4
All the activism/feminism is reserved for kachara FL?
OSO was based on Divya Bharti death?
Pranit killed it today
Back to square one: Tosu is forgiven 🤣🤣🤣
Farhana constantly goes on family
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 25, 2025 EDT
Suggest Name For Vicky Katrina Baby
Happy 200 MANNAT❤ ....MHKPK🥳
Movies of Sonam Kapoor's which I enjoyed
ROOM SERVICE 25.9
Hawt Geetmaan Moments 🔥🔥💋💋
Yes,Yes ustrojili ga u seriji,a ovamo sa strane nadoknaduje...😆😆 Papak jedan ...😡😃
Eto razloga zasto su pitali An boji li se konkurncije Gange 😡. Tina imas pravo,ovaj Sh nek je samo zensko ,prsti mu se automatski lijepe za nju!!🤢🤢 Sva je neka gruba,muskobanjasta...🤢 Samo mogu podnijeti An blizu njega,a na druge glumice sam alergicna!!
Originally posted by: dadisabih
Staklasta neka ljepota, hladna, izvjestacena, nametljiva, a sve je to u njenom izrazu lica i hladnom pogledu.pa i ka se smije na intervjuu😕 Nasa An kad se nasmije i oci joj nasmijane,iz nje zraci ljepota😊
Smekice,itekako me smeta ,sva sam se zapjenila od ljubomore😆,tako je neka se ugleda na svinju,covjek drzi prste sebi,a ne ko ovaj pipavac...😆😆
Kopice i tebe nervira jel da😕 nije mu ovo trebalo😕 kako se svinja lepo ponasa i ne pipa😆😆
👏👏👏👏Originally posted by: dadisabih
Staklasta neka ljepota, hladna, izvjestacena, nametljiva, a sve je to u njenom izrazu lica i hladnom pogledu.pa i ka se smije na intervjuu😕 Nasa An kad se nasmije i oci joj nasmijane,iz nje zraci ljepota😊
Nezna nasa Prats s njim,ona je za njega pilence mlado,a on ko kobac..😕😆 Ona se zaljubljeno kesla dok daju interviju,a on ko lisac se uvija oko nje!Trebala je ona to odmah u pocetku ustrojit,glumit nedodirljivu,hladnu,mada unutra mozda izgara,al zna samo to ona,al ne i on!!😉😆 I nema pipanja,sem sto se mora,inace ima da nosis nos u gipsu...😃🤣🤣 Trko bi on maraton za njom...🤣
Smekice,itekako me smeta ,sva sam se zapjenila od ljubomore😆,tako je neka se ugleda na svinju,covjek drzi prste sebi,a ne ko ovaj pipavac...😆😆