Originally posted by: loveansh
😊 Dobar dan drage moje cure😛
Evo, procitala sam sta ste sve pisale od kad sam duboko u noc napustila forum. Vidim da ste spremne za novu dozu AnSh romantike😳 kojom nas ovi scenaristi tako obasipaju u ogromnim kolicinama😉😆
Hvala za divne linkove pesama koje ste postavile, ulepsale ste mi dan. Obozavam Lisicu, ne samo sto je moja purgerica, vec i zbog njene zivotne filozofije koja je tako slicna mojoj, i zbog glasa i pesama naravno...Ah mladosti😳
Vidim da ste se zabavljale horoskopskim znacima, pa da se ne izdvajam...ja sam blizanac a po kineskom Koza, moj muz je bio ovan, po kineskom svinja; ne znam sta kazu zvezde za tu kombinaciju, ali bila je to velika (24,5 god) ljubav i bila je ko iz price...dok nas smrt ne rastavi, ili ko sto bi Lisica rekla...i dalje...
Idem sada da pokusam da stavim neku sliku ovde, da pokusam da uvezbam prema Kaliopinim uputstvima,🤗Hvala ti, a ako me nema na LU znaci da sam razlupala kompjuter😡😉
A da, draga Shmeks😊 nadam se da se magla rascistila, da ti je Lisica podigla raspolozenje, i sada jos gricni koju kockicu cokoladice na ovaj cokoladni dan (danas je Chocholate Day u ovoj nedelji pred valentinovo) da ti proradi hormon srece, i onda si spremna za danasnju dozu CVs ludila. Kiss❤️