EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 107

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.2k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Dora77

Dobro jutro! Ja sad tek videla ! To moj sin zvirnuo da vidi sta to mama radi pa vam se javio. A ja htela da postavim jednu malo saljivu pesmicu za 🐷 da mu pokazemo koliko i kako ga volimo🤣http://www.youtube.com/watch?v=GJ7oNr8XvNg

Hahahaha...ROFLROFLDora video je za 10..ROFLROFL
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

E ovako nesto hocemo, ko kaze da se ne ljube na TV... Zamislite samo da su na njihovim mestima Shiv i Anandi...

Jao kad sam jednom slusala interviju njihovog popularnog glumca koji je izjavio da bi mu bilo neprijatno da se poljubi pred kamerama..bila sam ono u fazonu 😕😲 a onda sam jos nekoliko puta cula te iste izjave ...Alo bre, ko ovde nije normalan...😕
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Joj sto je sladak ili slatka!! Kako se zove???

Pa, po ovom sajtu http://www.dailypuppy.com/ izgleda da se zove Jagger 😆 Bas rekoh Love, kuca nazalost nije moja, slika je sa neta. Ja imam jedno nevaljalo mache, i jednog crnog machka 😊
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Malo prelistajte kad se probudite😳

Bikice 🤗 stvarno si carobnica!
Sve sam uredno prelistala... 😆
A sad me kopka... sta je bilo na kraju ove knjige?😉 😆 😳
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Novi VM sa IF

Zaista tuzno a tekst pesma kao za njih pisan

Tuzno...😭
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
😊 Dobar dan drage moje cure😛

Evo, procitala sam sta ste sve pisale od kad sam duboko u noc napustila forum. Vidim da ste spremne za novu dozu AnSh romantike😳 kojom nas ovi scenaristi tako obasipaju u ogromnim kolicinama😉😆

Hvala za divne linkove pesama koje ste postavile, ulepsale ste mi dan. Obozavam Lisicu, ne samo sto je moja purgerica, vec i zbog njene zivotne filozofije koja je tako slicna mojoj, i zbog glasa i pesama naravno...Ah mladosti😳

Vidim da ste se zabavljale horoskopskim znacima, pa da se ne izdvajam...ja sam blizanac a po kineskom Koza, moj muz je bio ovan, po kineskom svinja; ne znam sta kazu zvezde za tu kombinaciju, ali bila je to velika (24,5 god) ljubav i bila je ko iz price...dok nas smrt ne rastavi, ili ko sto bi Lisica rekla...i dalje...

Idem sada da pokusam da stavim neku sliku ovde, da pokusam da uvezbam prema Kaliopinim uputstvima,🤗Hvala ti, a ako me nema na LU znaci da sam razlupala kompjuter😡😉

A da, draga Shmeks😊 nadam se da se magla rascistila, da ti je Lisica podigla raspolozenje, i sada jos gricni koju kockicu cokoladice na ovaj cokoladni dan (danas je Chocholate Day u ovoj nedelji pred valentinovo) da ti proradi hormon srece, i onda si spremna za danasnju dozu CVs ludila. Kiss❤️
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Novi VM sa IF

Zaista tuzno a tekst pesma kao za njih pisan

Ebolje da nisam pogledala,taman sam se malo smirila a sad bih ove scenariste udavila,znaci zena koja je tako teske stvari dozivela,tesko ce biti i nagradjena srecom i muskarac koji je to u pravom smislu reci pati jer ga boli njena bol,a muskarac svinja moze sta hoce i kako hoce i opet ce sve biti ok. A i ova prica sa Gangom mi je odvratna,ne zbog njene price,to je potresno,nego sta znaci,gresio sam,ali tebi cu pomoci i okajacu grehe.Je l' to znaci da u drugacijim okolnostima on njoj ne bi ni pomogao? Pa ne bi naravno da ne bi,sve treba da sluzi samo njegovoj svrhi,pa cak i ovako tragicna prica,ma sram ih bilo bre,poruka je ...
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobar dan svima!Dal cestitam...uspela si...👏❤️🤗
a sto se mene tice ja sam tu uvek...kad ti treba...rekla sam ti...
Edited by Bikica - 12 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Hvala devojke na uputstvima😊. Uspela sam postaviti prvu slicicu. Ovo je par Dunavskih labudova fotografisanih na nasoj plazi.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Tako uvek radim, niko jos uvek nije uspeo da me dovoljno impresionira da bih ga zadrzala, sta cu kad imam visoke standarde,jedan muskarac ne moze da ima sve osobine koje zelim pa mi treba vise muskaraca da bi zajedno ispunili sva moja ocekivanja,zato menjam,nisam ja kriva..😕

Nego sta zivot je jedan iskoristi ga na pravi nacin👏 a pravi ce doci kad tad,a do tada trazi😉