EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #9 - Page 7

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

70.8k

Users

26

13.5k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago
Ooo,da li je to to,izgleda da sam i ja presla u seniore👏. Prvi put se radujem sto sam postala starija😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Jel Smekica jos uvek ne priznaje??

Nado tvoj broj postova se polako povecava👏 Samo strpljivo. Kad dodjes do 50 mocices 20 postova u 24 h.

Reko ti ja jasna😆😆 udarila sam glavu,malo sam osamucena danas ,ali doci cu sebi valjda sutra posle epizode,😆😆😉
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: shmeker

E sad ce i ona malo kao mi pa nek vidi kako jeLove You

Ja to jedva cekam. Da vidim Anandi kako flertuje sa njim, kako ne zna kako da mu kaze da prekrsi svoje obecanje. Sve to tako nije svojstveno Anandi. To su te nove emocije sa kojima ce se suociti.

Mada ovi CV kako su glupi...ne znam...
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

Ma nasa Jeca malo nas izaziva 😆,snimila od An ...😉😆

Posto je takva Anandi nasla Shiva,rekoh,mozda cu i ja 🤣
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Kaliopice...cestitam......sad si svetlo plava kao i ja...

Eh Biki, da nisi pomenula da sam promenila boju, ja ne bih ni primetila 🤪 😆

Edited by kaliopa - 12 years ago
Jeca thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Jupi, napok stigoh do 200. posta 😃

Cestitam 👏
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Eto, vidim da ste osamucene romantikom koja izbija iz pogleda naseg para. Toliko mi se svidela ova njihova danasnja scena da sam je vec par puta odgledala. I svaki puta primetim nesto novo.😉
Nacin na koji ju je pogledao kada ju je pitao zar samo to zeli, a on se nadao necemu drugom, njen izraz lica kada se postidela posle toga, taj stidljiv osmeh govorio je vise od hiljadu reci. Pa i ovo sto mu je napisala na karti na njegovom poklonu: Maleni poklon povodom naseg prvog Sankranti-a

Ona je vec u svom srcu i dusi vezana sa njim ljubavlju, topi se pred njim i sigurno ce SR biti uskoro, 😳 na nasu sveopcu radost.😛

Ne zelim da kvarim ove romanticne trenutke sa onima cije ime ne zelim ni da pominjem, a koji su me danas maksimalno izivcirali na Pinku, i mada sam znala sta ce biti, sam prevod onoga sto je baba rekla A je bio strasan. A kad k tome dodamo da je opet danas rekla nesto u tom stilu, dizuci u nebesa svog unuka, da mu nedostaje osoba koja bi unela svetlost u njegov zivot, koja na zalost vise nije sa njim, doslo mi je da povracam, Ja stvarno ne razumem sta hoce ovi CV sa ovim preterivanjem u hvaljenju J. OK, popravio se, sada ce ga sveta reka Ganges procistiti, dobra dela prema njoj ce oprati sve njegove grehe🤢, ali niko ne moze oprati ono sto je uradio Anandi i u mojoj knjizi nema sanse da dobije prolaznu ocenu.

Nego da se vratimo na romantiku❤️ Sigurna sam da ce ovaj topik biti extra romantican (BTW..Cestitke Kopici na topiku👏 i Bikici na slikicama👏) I kao sto kaze Dadi, treba pozitivne vibracije usmeriti u jednom pravcu, pa kad se sve nase pozitivne misli usmere prema ovo dvoje ima da pukne ljubav nevidjena na indijskoj TV...a i sire. Stojte mi dobro...
Ljubim vas sve tako sasave i romanticne ❤️

photo 0177EB19.gif
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dadisa Kopice evo i cvetica i leptirica..😆😆😆..u skladu sa istim...
Edited by Bikica - 12 years ago
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Hvalaa! 🤗
Jeca thumbnail

Originally posted by: sashka123

Ooo,da li je to to,izgleda da sam i ja presla u seniore👏. Prvi put se radujem sto sam postala starija😆

Cestitam Sashka 👏