Iz nekih novina
Zauvek cu biti sama! Ko bi mogao da bude srecan uz nekoga ko odsutan 15 sati dnevno,svakog dana!
U Srbiji, do sada je prikazsno više od 1.000 epizoda „Male neveste".Ako ste mislili da se kraj nadzire,prevarili ste se.
-"Sve serije u našoj zemlji traju veoma dugo.To ponekad,ume da umori gledaoce.Na snimanjima sam od 9 sati ujutru,pa sve do ponoci.To ostavlja posledice na privatan život,a ljudi koji žive oko vas I sa kojima ste povezani cesto nemaju razumevanja-otkriva mlada Indijka,koja je baš iz tih razloga okoncala strasnu vezu sa biznismenom I glumcem u usponu Makrandom iz Mumbaja".
-"Upoznali smo se preko zajednickih prijatelja.Njegova mama Pinki void studio koji izdaje za snimanje-prica Pratiša o temi koja je napunila prošlogodišnje tabloide..
-"Veza nam je bila ozbiljna,svi su se radovali našoj sreci I ljubavi,ali ja sam znala da ne može da potraje.Ko bi mogao da bude srecan uz osobu koja 15 sati dnevno,skoro svakog dana u nedelji provodi na snimanjima,televizijskim pojavljivanjima I ostaim obavezama koje moj posao podrazumeva.Makrand,svakako nije."
Kada je Pratiša,sredinom prošle godinne,potvrdila vest da njih dvoje više nisu zajedno,javnost je bila izneneadena,jer sui m svi proricali brak u najavi."
-"Nije bilo ni govora o tome,bili smo premladi za brak.Mada jedva cekam dan kada cu svom buducem suprugu,ko god to bio,reci "Da",smatram da I dalje nisam spremna za to.Novine me spajaju sa svim I svakim,neki su cak pisali o tome das am u vezi sa kolegom koji u seriji glumu Šiva,ali Istina je das sam sama I srecna,I u potpunosti posvecena uživanju u mojoj slavi.Uostalom,udacu se za onog mladica kog mi roditelji budu našli-porucuje junakinja "Male neveste".
Osim o ljubavnom životu,mediji su mnogo spekulisali o njenoj karijeri.Tako su kraj prošle godine obeležili novinarski napisi prema kojima Pratiša napuša seriju,potpisuje ugovore za filmove, pa cak I dobija otkaz I zamenu.Od svega se ispostavilo da je tacno samo to da u noveli dobija konkurenciju,devojku Gangu,koja je Jagdiševa nova ljubavna mezimica.