EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #9 - Page 70

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

70.8k

Users

26

13.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: dadisabih

Kod nas kazu "Novo sito na ekseru visi", koje licemjerje i primitivizam, ili...mozda se u Indiji drukcije prave djeca🤣 mozda ce Minu i PTSachi udarati recke o tome kad je Sh dirkao An, i pratiti An mjesecni ciklus🤢😡 Po cemu je to An u boljoj situaciji nego kod Singovih😡 Ona ih SLUZI, a one palacaju jezikom😡 Sh bi trebao da zastiti An, nemoguce da ne primjecuje sta joj govore i rade.😡
Sh nije ni pitao da li je da An doruckovala KAZE VOLI JE😕

I meni je sve to 🤢 🤢 🤢 Ne znam da li tamo samo porodica naruci unuke i eto njih odmah po narudzbini..sta im se mesaju u te stvari, a Anandi bas ko neka sluzavka i kod njih, nista se ne menja..mada ja mislim da Shiv misli da ona uziva u tome i zato sve to prihvata..
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Daaal pa ti si nam se vratila
Nisam te prepoznala, presvukla si se 😆
Nedostajala si
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Tina013

Daaal pa ti si nam se vratila

Nisam te prepoznala, presvukla si se 😆
Nedostajala si

Tina Bambina ..🤗 I ti si meni puno nedostajala
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Eee a toliko sam nade imala u danasnju epizodu jos je nisam ni pogledala ,a dodje mi da se roknem adje da pokrenemo peticiju da se PT i strina vrate kuci ili eto ako treba ja cu da im kupim kartu u jenom smeru za Ujdapur
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

E kad bi sve bilo idealno..a namera je i bila da sada i strina vrsi pritisak na Anandi..Anandi nikada nece moci da se opusti i sama se zaljubi u Shiva ako je sa svih strana pritiskaju...Mnogo sam besna na scenariste, em nam ne daju ono iz precapa, em sad jos jedna osoba vise koja ce da pritiska Anandi...😡 😡 😡

Mozda strina odluci da ode,da ih ostavi same 😕
Bambina thumbnail
Dal kad si tu, odmah nam jace sija
Devojke sad smo u kompletu
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Mozda strina odluci da ode,da ih ostavi same 😕

Pa ne razumem ni sto je do sad sedela,da im drzi svecu 😕 ili da im drzi strah da neko ne upadne u kucu a oni sami 😕😕..Taj obicaj zbog koga su dosle je zavrsen,praznik zavrsen, e sad mogu lepo da se spakuju i pravac kuci , a mi da na miru gledamo An i Sh kako zajedno rade u kuhinji, u kancelariji ,u kupatilu...ih..zavozah se
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Iz nekih novina

Zauvek cu biti sama! Ko bi mogao da bude srecan uz nekoga ko odsutan 15 sati dnevno,svakog dana!

U Srbiji, do sada je prikazsno više od 1.000 epizoda „Male neveste".Ako ste mislili da se kraj nadzire,prevarili ste se.

-"Sve serije u našoj zemlji traju veoma dugo.To ponekad,ume da umori gledaoce.Na snimanjima sam od 9 sati ujutru,pa sve do ponoci.To ostavlja posledice na privatan život,a ljudi koji žive oko vas I sa kojima ste povezani cesto nemaju razumevanja-otkriva mlada Indijka,koja je baš iz tih razloga okoncala strasnu vezu sa biznismenom I glumcem u usponu Makrandom iz Mumbaja".

-"Upoznali smo se preko zajednickih prijatelja.Njegova mama Pinki void studio koji izdaje za snimanje-prica Pratiša o temi koja je napunila prošlogodišnje tabloide..

-"Veza nam je bila ozbiljna,svi su se radovali našoj sreci I ljubavi,ali ja sam znala da ne može da potraje.Ko bi mogao da bude srecan uz osobu koja 15 sati dnevno,skoro svakog dana u nedelji provodi na snimanjima,televizijskim pojavljivanjima I ostaim obavezama koje moj posao podrazumeva.Makrand,svakako nije."
Kada je Pratiša,sredinom prošle godinne,potvrdila vest da njih dvoje više nisu zajedno,javnost je bila izneneadena,jer sui m svi proricali brak u najavi."

-"Nije bilo ni govora o tome,bili smo premladi za brak.Mada jedva cekam dan kada cu svom buducem suprugu,ko god to bio,reci "Da",smatram da I dalje nisam spremna za to.Novine me spajaju sa svim I svakim,neki su cak pisali o tome das am u vezi sa kolegom koji u seriji glumu Šiva,ali Istina je das sam sama I srecna,I u potpunosti posvecena uživanju u mojoj slavi.Uostalom,udacu se za onog mladica kog mi roditelji budu našli-porucuje junakinja "Male neveste".

Osim o ljubavnom životu,mediji su mnogo spekulisali o njenoj karijeri.Tako su kraj prošle godine obeležili novinarski napisi prema kojima Pratiša napuša seriju,potpisuje ugovore za filmove, pa cak I dobija otkaz I zamenu.Od svega se ispostavilo da je tacno samo to da u noveli dobija konkurenciju,devojku Gangu,koja je Jagdiševa nova ljubavna mezimica.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Tina013

Dal kad si tu, odmah nam jace sija

Devojke sad smo u kompletu

Hvala ti Tina, i vi ste mene vratile u zivot
Bambina thumbnail
a dali su nam ono iz precepa 😆, samo su nas malo za***ali 😡. Isekli su scene i nalepili u precepu ko da se medjusobno gledaju. Jer Sh se smeskao dok je ona spavala. A i An se nasmejala, u jednoj stotinki 😕, kad je videla gde joj je ruka. Mozda BIKI uspe da uhvati 😳
Sve je tacno, koji su to prevaranti 😡. Ima Jasna pravo, tacno namirise kad ce da nas zafrknu 🤣